11

(-_-)

преди 2 години

Циркови артисти.. В България така и неможа да се установи някакъв що-годе читав политически елит. Или ще са обслужващ персонал на бившите комунисти, или някакви съвсем непотребни величия или циркаджии. Оправя няма.

10

Анонимен

преди 2 години

Покрай тези о*тпадъци от ИТН дано виждате най-накрая до какво може да доведе евтиния популизъм на един телевизионен шут.

9

Prima

преди 2 години

При такова текучество на кадри, защо се застъпват за Петър Илиев?Останал е без работа? За правосъден го пробваха, за премиер, сега за вътршен, накрая какво синоптичка в кабеларката ли да го предложат. Текучество може и да има, голям избор - не. Ники изтегли държанките си от проектокабинет 1 и сега оперират с гостите от предаванията у кабеларката. Нашата държава е една пародия в момента. Смеем се на плачевното ни положение.

8

Анонимен

преди 2 години

Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. И министри, и банкери стрижат ви със шнорхели.

7

Анонимен

преди 2 години

Напълно подкрепям 1.

6

ИТН

преди 2 години

се оказаха безпрецедентентно нагли и надменни и това ги води към дъното!

5

Асан

преди 2 години

Борбътъ е за суджука... А Тошко е пинтия не дава суджук на Мая, Ристю Гнома и червените кхмери :)))

4

Кух профил

преди 2 години

Как да не, като правят тъпня след тъпня. Първо предложиха една супер компрометирана "личност" за премиер, сякаш не го поднават на какви магарии е способен. Сега ни набутват некъв преписвач-нервак за вътрешен министър. Даже и се пънат, не искат да го оттеглят. Да се чуди човек какво аджеба искат - власт или..... Май искат кьотек.

3

Анонимен

преди 2 години

медиите докога ще търпите това нищожество да ви обижда и заплашва всеки ден? с какво ви държи слави трифонов или някакво задкулисие та мълчите и стоите на колене? просто ми е интересно

2

Анонимен

преди 2 години

Какво имат да се чудят? Представители на тази партия са видимо нестабилни психически. Този на снимката щял да реже журналист на парчета. От двамата предложени министри на ИТН засега имаме един с фалшиви дипломи/образование, а другия дето крещеше като сектант по Нова и говори за атака с нож и героични родове очевидно има нужда от професионално лечение в някоя омекотена килия, а не от министерски пост. А лидерът им някакъв сърдит вампир/цигулар, който ръководи държавата от Фб. Идилия

1

Асан

преди 2 години

Доверие всекиму вересия никому... :)))