309

Анонимен

преди 2 години

Едно време Тодор Колев казваше , че трима Тошковци разсмиват България - той , Тошко Козарев и Тодор Живков , сега към тях се присъедини още един Тошко , който даже иска и да определя дневния ред на държавата , ако не се избере правителство на ИТН , трябвало да се отиде на избори . Да ви имам самочувствието подплатено с едно голямо нищо. Голям смях.

308

Съвет

преди 2 години

Маймунчо,Тошко, не разбра ли , че можете да отидете само обратно в дупката си 7/8 дупка-кабеларка! *** ги смачкват ! А вие сте дори по-дребни и смърдящи!

307

Анонимен

преди 2 години

Когато от всички страни ти казват че има нещо сбъркано при теб не е лошо да се огледаш малко.

306

цитаттошкоафрикански

преди 2 години

Тошко туй чакаше. С един скок той се намери долу на градинската пътека, където се търкулна картофът, грабна го, помириса го и в очите му светна блаженство. Налапа го целия небелен.

305

Анонимен

преди 2 години

ББ има кадри за два кабинета а всички останали партии не може и един да направят!

304

Анонимен

преди 2 години

тоше ве,мнооси проззззз

303

Анонимен

преди 2 години

ДАЖЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ГЛАВНИЯ ЧАЛГАР ДА ПУСНЕ КЛИП ВЪВ ФБ ПО ВЪПРОСА ЗА ОТТЕГЛЯНЕТО НА КАБИНЕТА! НЯКВО ПРОКСИ НИ МЪНКА АРГУМЕНТИ... ЯВНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!

302

Фотограф

преди 2 години

Чалгари, вашият гномски вожд - Африкански , изглежда още по-зле като си е окастрил селския алаброс! Няма как да скриеш про.ст.аш.кия си вид , чедо чалгарско !

301

абе тодоре

преди 2 години

като си толкова умен ,и с визия за по добра българия ,как може да те управлява чалгата бе момче,как бе тошко,а оня дето уж учил в австрия -не чу ли там истинската музика и култура,че и той на комплексирания чалгар се дупи,тодореее ,тодорееее ....мъка ,и на сценаристи не случихме

300

Анонимен

преди 2 години

слави тошко и радев в затвора, бойко веднага да поеме нещата друг вариант няма иначе почва пълен хаос фалит и долар по 3000 лева

299

Анонимен

преди 2 години

"Истината е, че трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен, каза той" ---- По Конституция нали има 2ри и 3ти мандат . Може друг кабинет да бъде подкрепен . Какво ще променят нови избори . Нищо . То и кой ли ще отиде да гласува вече . Ама това заслужават политиците , макар че всичко се пише на наша сметка. Да гласуват 10 % от хората , да видим с какви очи ще ходят в парламента

298

Тошковеца

преди 2 години

Покаял ли се е нещо...

297

Марси

преди 2 години

Най-добре ще бъде да не се гласува ,кабинет който би изкара няколко месеца! Добър сценарии за българския народ е да се направят нови избори. ИТН имат полезен ход и той е да изчезнат от Бг политика! Видя се ,че при тях лепсва вариянт за правене на политика липсват кадри и липсва елементарна култура!

296

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Власи, с чалгопитеците на кормилото ще сме последни измежду Европа, Африка, Азия и Антарктита дори.

295

Teo

преди 2 години

Истината е че ИТН литнаха в небесата и си повярваха че могат да управляват с 65 депутата и да обясняват на всички останали какво трябва да правят и че ще се уплашат че няма да има павителство или че ще се върне Бойко. Но не познаха и се самозабравиха. Малко е плашещо тия хора дори и в коалиция да участват в управление - те нямат връзка с реалността и са готови да се конфронтират на нож за най-малкото. Типично поведение за Сл. Трифонов което просто не върви в политиката.

294

Дедо Власи

преди 2 години

Тези ме накараха да въздишам с носталги по пекапетата и братиньовците и да осъзная че не трябва да сме максималисти а да сме доволни на това което имаме, па макар и последни е европа. Все някой трябва да има и на последно място,нали?

293

Крас

преди 2 години

Спокойно Тошко,ГЕРБ ще Ви подкрепи. Вие само предложете кабинета. Бийте мутрите и олигархията ! Изчегъртвате Мая,Хаджигенчето, Христо, Гнома, Капонова и БСП. ДПС ще го приемат!

292

aa1830

преди 2 години

ПРеди две три седмици не можеше да се говори с тея, сега почнаха да се сриват и обикалят студията наред.....Издънихте се, довиждане!

291

Анонимен

преди 2 години

ИТН - над 30% на следващите избори. Долу всички политици от статуквото ГЕРБ, ДПС, БСП

290

Ха-ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 300Е той и самия Бойко е ***.