349

Име

преди 2 години

Не знам но да се харчат още милиони за нови избори, при положение, че се очаква почти същия резултат на изборите е меко казано недалновидно. Не знам още колко пари трябва да се хвърлят на вятъра и колко пъти да се гласува за да поумнеят. И всичко на наш гръб се пише. Хората нито гласуваха категорично за ИТН, нито категорично против ГЕРБ. Това е положението.

348

Белата Златка

преди 2 години

Знаех си аз,че ще има нови избори.Този път влизам с 200 ....пак в дупката си..

347

1321354564

преди 2 години

Обявете закриване на ИТН и 7/8

346

Анонимен

преди 2 години

Държавата няма да влиза в "Шоуто на Слави".................................Шоуто на Слави ни показва предрешени индивиди............................... Не знаеш - мъж ли е, жена ли е? Какъв е, Баба Вуна истинска ли е?............................... Кой се крие зад Радка Пиратка и Леля Радка?.......................... Това е вариете и халтура на чалгарите...................Това не може да бъде подкрепено от никой нормален.

345

анонимен

преди 2 години

Тоше не реви сега, казах ли ви, да не се заигравате с каките Мая и Корнелия и че ще ви извъртят такъв сценарий, че ще ви е бедна фантазията?! Така и стана! За вас няма да е пагубно, вие си имате телевизия и шоу, а ние обикновените хора, пак ще го теглим!

344

Анонимен

преди 2 години

Тази маймммуна има двоен аршин за всичко. Вади компромати и крие компромати, когато му е изгодно. Научили го да лъже в Шоуто на Слави. продължава да пише сценарии за Шоуто на Слави и да лъже за всичко..................Да се прибира в зоопарка на Слафчо при другите майммунни сценаристи.

343

Бг

преди 2 години

Петър Илиев бил получил мъжка дума от Слафчо,ама той Слафчо мъж ли е?

342

Анонимен

преди 2 години

Заради голата глава погледът му съвсем налуден.

341

Ганди

преди 2 години

Цитирам шебека без нас..Кои сте вие бе,банда измислени провинциалисти,изтукани от злоба и простотия като гологлавият си началник,на който му ли* жете гъ*за, защо тогава търсите подкрепа от другите и когато те ви откажат и почвате плюенетота та чак зелени от злоба ставате,вие ли ще оправяте България?Бездарници прос*ти..

340

anonymous voter

преди 2 години

И какво ще направите на новите избори? Нали не смятате, че кръга от хора гласували за вас ще повтори грешката си? Ако ви отредят и 4-5 място за патеричка - пак ще сте добре (всъщност това ви беше идеята първоначално - да си мрънкяте от трибуната като "страшна и удобна опозиция", пък кервана нека да си върви), но уви хората ви избраха като първа политическа сила, за първи и последен път). Нямате капацитета, нямате отношението и волята да управлявате. Всички сте маскари, б*си...

339

В деня

преди 2 години

на гласуването ще има масова стрижба - на живо, в ефир. Показвали са го вече.Но ако реши "сарай баш сценариста", този път ще има и масово обрязване.Абе, кра туни стригани, къде сте тръгнали да управлявате, като мозъците ви са по-гладки от теметата?Следващите избори да ги платят "българите" в чужбина и от субсидиите на партиите от двата неуспешни парламента.

338

ПроСоТо

преди 2 години

браво,има напредък!..Изкъпаха го,остригаха го,сега да го обрежат,да приеме ишлама,и е готов "за лидер"..

337

Ганди

преди 2 години

Я какъв хубавец е Ямболският шебек ,сега остава да почне да си мие и зъбите само,щото майче той за четка за зъби не е чувал

336

Анонимен

преди 2 години

Тошко с голата глава добре.Но трябва и дебел врат.Гола глава ,дебел врат и един ланец.

335

brym4ilov

преди 2 години

Махайте се Чалгари. Един лъжец не заслужава уважение. Да прав е Тошко. НО ТОЧНО ИТН СЕ ОКАЗАХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ. Излъгахте голяма част от българския народ. Между другото Слави Трифонов винаги е бил най-големия *** в България.

334

aa1830

преди 2 години

Ако Петър Илиев го поканят само веднъж в Панорама гаранция че ИТН и 4% няма да събере

333

шапкарев

преди 2 години

Тошко, от бандата на Кратунковците,..Тоше, а коя е Мата Космата бе... Че то всичките там сте с тия кръгли кратуни ама под тях нищо.Готино ли е да се бъзикате 25 години с всичко и всички...пък сега не носите на нападки и на шеги дори.Издава рядка степен на комплексарщина,цинизъм и вродена простотия.Остави друго ми се предава и по наследство.айде събирайте шезлонгите и отивайде другаде да вмирисвате.Писна ни..Посе***3$rковци смешни.

332

сбогом

преди 2 години

Какво стана бе, Тошко, дойдохте като аслани, май ще си отидете като н.....и. Управлението май не е като оная работа, тука се иска и акъл и човечност. Тези неща се много далече от вас, нали. Сбогом Тошко, красавецо Станев, Слави и другите ид.и.от.ти. Ваща е ясна, пътници сте, сега остава да отстраним и Радев Грипена. Само тогава ще има мир.

331

aa1830

преди 2 години

Тоше, вашето шоу отива към трети избори - т.е. едно 300 милиона ни струват цирковете ви. Така че Слави да не се дърви много колко хилядарки от субсидията сте били върнали. А за изгубеното време и пропуснатите ползи за държавата да не говорим!

330

Анонимен

преди 2 години

Е не, този е генно модифициран организъм, не варвам такова поведение да може да има нормален човек, не