262

Юго

преди 2 години

Браво Слави! Точно така си е! Сега ще стане ясно колко им пука за бг

261

Анонимен

преди 2 години

Педро от барбадоса се ядоса и погали боса по носа. Кихпръсшмрък го му боса дипломоса

260

Анонимен

преди 2 години

А бе какво служебно правителство,какви пет лева бе! Бойко няма да позволи Радев да си прави игричките,бе! С пръст в устата останаха тия от Орлов мост и др.Нинова!

259

Анонимен

преди 2 години

Ще се случи най-естественото - ГЕРБ и ДПС ще гласуват за създанието си. БСП също може, ако им платят достатъчно. Гуцанов знае, как стават тези работи

258

Анонимен

преди 2 години

Нещастнник ***, облечен като бунтовник от 18 век самичак кара презязовирен легенен крайцер, на чийто крив борд е написал със свинскакръв Пл 7 делено на 8. Докато баба му крещи от единия бряг "върни легена че са ти (срамна 3 буквена дума) майката".

257

Анонимен

преди 2 години

Ееегати, Славуца вече с два поста във фейса за един ден. Явно нещо се е филмирал след интервюто на барбадосеца. Все още не мога да се начудя на хората, които гласуваха за СТ не веднъж, а цели два пъти. Много мъка има по тоя свят.

256

5

преди 2 години

На избирателите на итн да им е простено, толкова им е багажа. Ама как хора с три висши и пет езика се хващат на въдицата на чалгаря, не е ясно.

255

до 276

преди 2 години

Много просто - всички останали партии са комунисти. Вече разбрахме със сигурност, че и слафчо и такъв. Старите муцуни ги знаем що за стока са. На следващите избори просто няма да гласувам.

254

Анонимен

преди 2 години

Слави матира и Манолова и Нинова и Иванов! В сряда ако не гласуват" за ",гласува Бойкооо!За!

253

Анонимен

преди 2 години

ИТН играе в полза на БСП и Радев. Целта е служебното правителство да си стои. Самият факт, че назначиха нов вътрешен министър два дена, преди да е гласувано новото правителсто, доказва, че Радев знае, че те ще си стоят.

252

Кънчо

преди 2 години

Слави ,остави тия глупости.Министри и разни други....Кажи за космонавтите.....Кога ги изстрелваме?

251

Анонимен

преди 2 години

Бойко и ДПС гласуват За в сряда и цирка започва. Славчо ще се види в чудо да търси подкрепа от БСП и протестърите, за да свали собственото си правителство :)))) А те пък може да решат да му дадат шанс да се донаака

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 268 "Хората гласуваха за теб, защото другите партии не са алтернатива" А какво в "Слави" беше "алтернатива"? Това, че няма програма ли?

249

Анонимен

преди 2 години

Тоя тип музика само да я слушаш и ти се изглажда мозъка постепенно. Едно време славиту може и да е имал гънки, но е било отдавна.

248

Анонимен

преди 2 години

ИТН играят опасна за държавата игра.Или са решили на следващи избори да си отидат на мястото,което заслужават - около 15% и роля на незаобиколим фактор в съюз със БСП, с цел да осигуряват политическо бъдеще на Радев.Логика в поведението на ИТН няма .Краят на този проект ще е катастрофа на наивността!!!

247

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко, връщай се, че тия дилетанти счупиха държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Проблемът за Слави е , че има срещу себе си 175 гласа . Може да го оставят да управлява 4 години , стига да поискат .Трифонов нищо не може да направи, бъде ли веднъж одобрено правителството . Освен , ако не започнат да правят такива простотии , че останалите да се принудят да гласуват вот на недоверие

245

-

преди 2 години

Сбогом халтураджии и чалгари! България не е разграден двор нито опитно поле за комплексирани политекспериментатори! Чалгата само в кръчми и дискотеки! В политиката -ПОЛИТИЦИ! ИТН никога няма да стане партия различна от Гербавата - няма как- манталитета на основателите е еднакъв! Затова СБОГОМ чалго мутри!

244

Анонимен

преди 2 години

Повод - Причина - Резултат - Затвор. Кво се го кара да се сърди на другите че не са му свалили шалварите когато зръннал звънеца че рядко излитащия влак фърчи а тия наместо да му свалят потурите дискутирали къф наш Пешо бил освен барбадодти 40 страничков преписвач, майнЪ филибето и на сичкото от горе австрийския шнорхел че бил с инсталирани лупи и увеличителни стъкла и за това бил Шмъркал

243

Анонимен

преди 2 години

Слави, дръж се сериозно. Тоя резил дето го тупна първо за такъв, после за онакъв.... Извинявай, малоуумен ли си, че не разбра от първия път? И тая коалиция, дето я търсиш с най-голямото статукво - БСП? За съжаление излъга избирателите си, вкл. и мен. Хората гласуваха за теб, защото другите партии не са алтернатива, и сега вече алтернатива официално няма. Супер тъпо си проигра картите. Факт!