334

Зозо

преди 5 месеца

Хахахахаааа, ще направи БСП служебния кабинет редовен, ама друг път. Гласове от къде, а? Само ГЕРБ и Славчо да са против са 128 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

333

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 339, Хм, те ако можеха щеха да смажат Слави още преди 10-15 години, той им е трън в очите отдавна, в момента те не съзнават и си мислят че громят ИТН но всъщност им вдигат рейтинга, а служебния кабинет нема да стане редове, дори и чисто теоретично това е невъзможно

332

Анонимен

преди 5 месеца

Еми , гледах го Петър Илиев сутринта. Не може що годе обективен човек да не признае че той се държи буквално като му-тра. Много арогантно поведение. не знам кой им ги дава тея съветио или просто толкова си могат , но от ИТН се държат като хванати от гората.

331

анонимен

преди 5 месеца

Ами ние не искаме агресивни хорица да ни управляват.Искаме истински образовани,на които не им липсват първите 7 години.Искаме истински културни и възпитани,не тези говорещи езика на селските бекове или измислящи отвратителни прякори и думи,като например "изчегъртам".Искаме хора с позитивен настрой и излъчване,а не със сатанинската физиономия на вожда на ИНТ или неугледниците Тошко и Фильо.Искаме диалогични хора,умеещи да слушат и приемат чуждото мнение и да го уважават.С една дума-не искаме вас!

330

АНОНИМЕН

преди 5 месеца

Славчо, ако има други избори по-добре не се явявай !

329

Анонимен

преди 5 месеца

Слави не може да носи отговорност, затова държи на кабинет с тези наглеци с идеята да не получи подкрепа и да обвинява пак всички от екрана. Няма никаква логика на инат да държи на човек, който не е харесван. Нали уж щяха само качествени хора да предлагат? Просто иска да се измъкне от създалата се ситуация

328

Анонимен

преди 5 месеца

Целта е мандата да стигне до БСП. И те да направят служебния кабинет редовен. Ще го смажат Слави. Той идея си няма идея с кого се заяжда.

327

Анонимен

преди 5 месеца

Защо пък точно Петър Илиев да не използваме като причина да не подкрепим кабинета? С нещо по-специален ли е от другите причини?

326

Строител

преди 5 месеца

Доста хахав тоз Петърчо (немедлено трябва да се лекува. Дългия скоро ще загуби равновесие, особено с кандидати, като Пепи и онзи шнорхел. Жмульо, с радост установявам,че вървиш към дъното по-рано, отколкото съм се надявал. Отиваме на избори хахахаха.

325

АнонимеН

преди 5 месеца

ЗА МОМЕНТА ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО Е, ЧЕ БСП И РАДЕВ ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ СЛЕД КАТО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН!!! СЛАВИ НЕ ПРОЩАВА ! МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ТОВА СЛУЖЕБНОТО ДА СТАНЕ РЕДОВНО! А ГЕРБ ВЕЧЕ ОБЯВИ , ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ СЛУЖЕБНОТО ДА СТАНЕ РЕДОВНО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ТУКУ СЕ ЦЕЛУНАТ С ЕЗИК БОЙКО И РАДЕВ :D

324

Анонимен

преди 5 месеца

Чрез статуси във фейсбук ли ще общува чрез народа С.Трифонов. Аз не използвам фейсбук.

323

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото и да се напъват, да ни шашнат, ИТН изстреляха отдавна патроните си и не могат, да не впечатлят. Всички видяха, че царят е гол. Тошко иска, да изглежда "по-така", с бръсната глава, но на ръст, походка и хубост, не го докарва.

322

Анонимен

преди 5 месеца

Поведението на Слави и Тошко е обида към всеки българин. Горчиво ще съжаляват

321

Анонимен

преди 5 месеца

Слави разби ги всичките с твоите хора,сега половината хора се чудят глупави ли сте или нарочно го правите и в двата случая сте дотук!

320

АнонимеН

преди 5 месеца

САМО ЗА БСП СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ, ДАЖЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ! БОРИСОВ ТОЛКОВА ПЪТИ СИ Е ПРОМЕНЯЛ МНЕНИЕТО В ЕДИН ДЕН , ЧЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ ТОЧНО 0%, КОСТОВ Е ПАРТИЯ НА ОБЛАГИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАТ КАКТО ИМ Е НАЙ-УГОДНО!

319

Анонимен

преди 5 месеца

А космонафтите кога?

318

Анонимен

преди 5 месеца

Единственото положително е, че точно в такива моменти ще изплува всичката политическа тиня на върха най-отгоре... но ако народа е достатъчно *** да не види и това... пак ще имаме проблем много скоро.

317

Анонимен

преди 5 месеца

И Борисов и Слави са стари Кримки,изядоха Нинова,Манолова и Иванов на закуска двамата котараци!

316

Анонимен

преди 5 месеца

Слави плюс Борисов е равно на 128 гласа! И затваряме устата на всички останали! Точка!

315

Анонимен 2

преди 5 месеца

Съжалявам само за едно,че съсипаха и унищожиха прекрасната ни родина, България си беше интегрирана страна със висок стандарт на образование ,здравеопазване и силна икономика. Сега за жалост сме най бедните и нещастни хора в Европа и вместо да положат максимални усилия да направят нещо за нас обикновените хора, не спират да са алчни за власт и пари.