322

Анонимен

преди 2 години

Дълъг слабо. 3г се готвиш ... накрая челна катастрофа. Нито взе голям вот, нито имаш готови личности, нито подкрепа на десни партии. Излагация голяма.

321

Маг Минчо

преди 2 години

Аз не разбрах какво не харесаха в Петър Илиев адвокатите от Мутри, Вън? Колега им е,и то успешен, знае езици,почетен консул,е.. малко преписал чужд научен труд,но кой не го е правил като ученик? Необяснима е любовта им обаче към настоящия вътрешен министър, необясним е афинитета им към наглия,дебелокож,груб и най-вече КОМУНИСТ Бойко Рашков! Който не знае езици,не знае откъде е спечелил 19 имота,не знае кои са подслушвани, не знае кои имат задгранични банкови влогове, но ЗНАЕ ДА ЛЪЖЕ БЕЗОЧЛИВО!

320

Анонимен

преди 2 години

Ами Славчо, като не го искат за премиер тури го за космонафт! Така или иначе в скафандъра не се вижда какво има.

319

Анонимен

преди 2 години

Има все пак напредък. Преди мадридският измамник и банкянският мафиот лъжеха милиони, а сега този чалгар успя само 600000

318

Ха-ха

преди 2 години

Славиту иска да ни пробута още един Гешев?!С тея нефелни министри накъде е тръгнал???

317

Anonimen

преди 2 години

С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СПАМЯТ И НЕ ТИ РАЗВАЛЯТ ТЕКСТА.

316

Анонимен

преди 2 години

може да съм прооос но си пера парите в Барбадос аз съм тарикат по патъци защото вие сте баалъци

315

Бау

преди 2 години

Този Илиев, както и ИТН не бяха на барикадата и сраженията с ГЕРБ ТИКВАТА, а сега големи го раздават да ползват протестния вот. Не може протестиращите да отхвърлят едно . айно за да подкрепят други далавераджии. Дръжте се протестиращи!! С вас сме!!

314

АнонимеН

преди 2 години

До Кал-Ел/ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ , ЗАЩОТО СЪМ ВОДЕЩА ПАРТИЯ И ЕДРИЯ ШРИФТ МИ СЕ ПОЛАГА ПО ПРАВО!

313

Анонимен

преди 2 години

Петърчо му пере парите през 9 планини та в Барбадос с 3 ецика се оправя заедно ще крадат със Славуца на медеца

312

Кал-Ел

преди 2 години

До АнонимеН Злетак, не ти ли писна да ти се подиграват? Защо пишеш с големи букви? Запек ли имаш?

311

kk

преди 2 години

Засега от двамата кандинат-министри на ИТН имаме един с фалшива диплома, а другия с характерно поведение на типичен психопат и според мен има нужда не от министeрски пост, а сериозно лечение.

310

Анонимен

преди 2 години

Днес слшах по бнр, че единственото което намерили в гугъл за една от кандидат министърките, било че мъжът и бил съден за присвояване и тя не го отрекла, след като говорили с нея. Този цирк го правят с някаква цел, ама дали ще се разбере каква е.

309

Кал-Ел

преди 2 години

Слави ще си прави нова татуировка, надмиса щял да бъде: "Аз идвам и водя Coрoc след себе си"

308

Анонимен

преди 2 години

30 години чалга и резултата е на лице. Миячите на чинии ни съсипаха за години напред.

307

Анонимен

преди 2 години

аз пък евалата правя на Петър Илиев, точно такова поведение трябва към политическата клика и техните *** в медиите, даже според мен беше прекалено въздържан с оглед на ченгесарските им номера

306

Зозо

преди 2 години

Хахахахаааа, ще направи БСП служебния кабинет редовен, ама друг път. Гласове от къде, а? Само ГЕРБ и Славчо да са против са 128 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339, Хм, те ако можеха щеха да смажат Слави още преди 10-15 години, той им е трън в очите отдавна, в момента те не съзнават и си мислят че громят ИТН но всъщност им вдигат рейтинга, а служебния кабинет нема да стане редове, дори и чисто теоретично това е невъзможно

304

Анонимен

преди 2 години

Еми , гледах го Петър Илиев сутринта. Не може що годе обективен човек да не признае че той се държи буквално като му-тра. Много арогантно поведение. не знам кой им ги дава тея съветио или просто толкова си могат , но от ИТН се държат като хванати от гората.

303

анонимен

преди 2 години

Ами ние не искаме агресивни хорица да ни управляват.Искаме истински образовани,на които не им липсват първите 7 години.Искаме истински културни и възпитани,не тези говорещи езика на селските бекове или измислящи отвратителни прякори и думи,като например "изчегъртам".Искаме хора с позитивен настрой и излъчване,а не със сатанинската физиономия на вожда на ИНТ или неугледниците Тошко и Фильо.Искаме диалогични хора,умеещи да слушат и приемат чуждото мнение и да го уважават.С една дума-не искаме вас!