394

Анонимен

преди 5 месеца

Май ще е най-добре изобщо да нямаме правителство. Ама никакво.

393

Анонимен

преди 5 месеца

Перфектно се чувствам, държавата си работи без много шум, няма кой да ми блее от джипката, тоя уикенд ептен го отнема, така че сичко е шест.

392

Анонимен

преди 5 месеца

5 от Филиповци задигнаха златните медали а тия от ИТН се осиратвсекидневно по 11 пъти

391

Анонимен

преди 5 месеца

Петър Илиев изглежда интелигентен настървен за административно полицейска работа а Славка така да го пре(три срамни букви) че мяза на изнасилен. АКо не ги даде под съд за разбиване на идеята "Имата такъв Народ" нама да има управия. ГЕРБ все по силно надигата и с право главите.

390

Popa ot razgrad

преди 5 месеца

Слави 20 години се подиграва с всички, сега всички се подиграват с него...ето така е в живота...винаги има равновесие...не можеш да вървиш срещу законите на природата...

389

нане

преди 5 месеца

кога ше се провежда конкурса за космонавти - астронавти ? кандидат съм , но ако полета да е с македонка .

388

Анонимен

преди 5 месеца

Е то и Бойко ти водеше шоуто, ама хайде. Въпроса е колко може да издържим без ГЕРБ?

387

Анонимен

преди 5 месеца

Славчо да прави правителство с ГЕРБ и ДПС и да свършва с тоя театър

386

Надблюдател

преди 5 месеца

Явно на СлаФчу си му е харесала ролята на мюре, ще предизвиква избори след избори/което напълно съвпада със сценария на Фигуранта Радев/, после ще изиграе ролята,колко бил "отвратен" от политиката и ще се измъкне като плъх! Като всичкото това ще бъде много добре подплатено! Дреме му за електората...Има Такова Наивници!

385

Анонимен

преди 5 месеца

Ми май има по сметките нови милиони ,за съжаление много хора се излъгаха да гласуват за тия

384

Анонимен

преди 5 месеца

Явно Плевел И. му е много скъп на Славчо, щом го брани така жестоко, и го предпочита пред всяка надежда за подкрепа! Никито, дето е в пъти по стойностен като човек и експерт, не беше така защитаван! Явно много са кирливите ризи на чалгата и това му ги пере!

383

Анонимен

преди 5 месеца

Доц. Киселова е бивш правен съветник и секретар по правните въпроси на президента Росен Плевнелиев.

382

Мутри долни,

преди 5 месеца

Паветаджии разкарай те се . Цените хвърчат нагоре на всички стоки,на тока,водата ,парното.....инфлацията.Подпалихте държавата и не ви пука а си мерите егото- кой е по -велик.Вашата майка *** Г-ни -Ди ,*** мръсни

381

Т К О

преди 5 месеца

Така е като 20 години се подигравахте с всички... СЕГА ви се връща Всичко!!!!!!!!

380

Анонимен

преди 5 месеца

С такива изявления на някакви забутани странички във фейсбук какво си мислиш, че правиш ? Проваляш си сам правителството, нещо друго няма да постигнеш. Може да си избрал много способни кандидати, но с поведението си ги проваляш.

379

Popa ot razgrad

преди 5 месеца

Гласувах за ИТН, но сега съм тотално разочарован...имам чувството, че не знаят какво да правят и изглеждат напълно неориентирани...жалко...след отлива на хората от БСП и ГЕРБ хората потърсиха малко надежда но уви...

378

1908

преди 5 месеца

Всички сме гледали филми в които разбойниците не могат да разделят плячката и започват да се изтрепват, всеки с надеждата да остане последен и да прибере всичко. И сега гледаме такъв сюжет, но в риалити формат. Който има глава да мисли, нека мисли!

377

болен не се рита

преди 5 месеца

Най накрая НТелевизия си одмъсти за хъкитемъките и показа истинското психобиосъщество. Петър може и да е готин, ама си пати за греховете и цинизмите на болния, на Пациента.

376

надългияпредай

преди 5 месеца

Тошко .Предай на дългия . Че ти можеш. И той може . Ама козата си иска прч.

375

КалташкиМърсотийки

преди 5 месеца

кир политическа кир е слепнала отвътре на черепа му