75

Анонимен

преди 2 години

Славчо се подписал под 57 искания на БСП. С това ИТН показаха, че са клекнали на Партията-майка.

74

Анонимен

преди 2 години

КорНи, а защо не си толкова Корниз към фин. мин. на пРезидента - Василев - доказан крааадец в Английски съд

73

Анонимен

преди 2 години

Корнело ,Бойко се връща !

72

анонимен

преди 2 години

Сега, ако ГЕРБ подкрепи ИТН, стават 128 за, и кабинета на Радев си отива, и после Радев си отива! Така ще им го на-чу-ка на всички!

71

fcc

преди 2 години

Проблемът не е само Илиев, а всичките калинки в правителството!

70

Бай Хуаей(о)

преди 2 години

ИТН вкараха всички партии - без ГЕРБ и ДПС - в апокалиптичен технотрилър. "Протестните" партии и БСП (която зорлем се набута в кюпа заради неподаващата оставка КН) нямат полезен ход. Ако гласуват "ЗА" п-во на ИТН, лошо заради задаващата се криза и протестите наесен. Ако гласуват "ПРОТИВ", СТ им го каза - онтговорността за хаоса е тяхна. ШАХ И МАТ за въпросните партии - от ДПС С ЛЮБОВ!!!

69

питам се

преди 2 години

Нинова кого подкрепяш ,като не виждам разлика между Пешко и славчо ?

68

Анонимен

преди 2 години

Нещо не схванах, ако не барбадосеца, а Пеевски, тогава явно няма проблем да гласуват. От самото начало е ясно, че гласят нова тройна

67

Куку

преди 2 години

До ЗнаещТБих добавил само,българина е дълбоко необразован.Модерна държава от монтьори,шофьори и охранители няма да се получи.

66

Корнела

преди 2 години

Петър Илиев е близък на Червеняков, който е от лагера на Гергов. А Нинов като се сети за Гергов настръхва. Това е проблема, как така нинова ще подкрепя човек на гергов. Отново опираме до лични тези, защитавани от "сляпата" "заспала" партия БСП.

65

Анонимен

преди 2 години

Пазят Бойко затова не го искат Петър Илиев.Много хора се облажиха от управлението на ГЕРБ и не искат да допуснат някой наистина да се разправи с Борисов.Това е България!Много от чорбаджиите навремето не са искали въстание срещу турците,за да не си развалят рахата.Днес е същото.

64

payak

преди 2 години

Тази леля от монтанските села ще по-смиклено не можа ли да измисли? Корнелче, смешна ставаш душо. Тези "умни" сценаристи с шефа им, ще ти затрият партийката. А е нормално да има и левица. Силна левица. Така се постига баланс в политиката, като всяко нещо необходимо в живия живот. Ама ти нали си лакома леля от село.

63

ЗнаещТ

преди 2 години

За съжаление по-голямата част от българския народ е точно като Петър Илиев - не особено компетентен, с лоши обноски, примитивен и агресивен. Балканец.

62

Анонимен

преди 2 години

Пряката отговорност дори за този разиграващ се цирк?

61

Анонимен

преди 2 години

ИТН. Предлагайте Сашо Роман за МВР, вместо този . Преслава на културата, Галена на образованието, Софи на външното. И ги пращайте на изток. Яха биби и ***, да видите що инвестиции ще докарат

60

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е какви хора се предлагат за министри, но по-важно е кой и как управлява целият парад!? Има ли ясно определен човек който ще носи пряката отговорност?

59

Анонимен

преди 2 години

Ако го бяха направили премиер Петър Илиев,Бойко щеше да побегне с писъци!Тоя е по-нахъсан от него,повече е чел и знае законите. Освен нарцисизма го бие и по амбиция да се докаже.Ама го усетиха от задкулисието и му спретнаха мисирска хватка.

58

Анонимен

преди 2 години

Нинова, не се самоубивай, както направи Слави! Откажи се от подкрепа, защото ще излезем на улицата и този кабинет така или иначе няма да просъществува! А ти на следващите избори и твоята партия, няма изобщо да сте в НС! Сега ИТН са в шише, заради падението на козльото Илиев и ще са съгласни на всичко!

57

Калеко Алеко

преди 2 години

Споко Корне, не се прави на ощипана мома, ти вече се договори с Беквокалиста си, като ти връчи третия мандат да предложиш служебното му правителство за редовно, така че не се оправдавай с Националния си съвет, с някакви споразумения, с Петър Илиевците или с ланшния сняг ... сценарият вече е ясен, като бастисате славуца с протестърите ще договорите с Румбата правителството на рашкоФците, стоилоФците и минекоФците, и така със сетра Галева ще подмените народния вот и ще захапете кокала ... !!

56

Анонимен

преди 2 години

След избирането на Пеевски за шеф на ДАНС,сега евентуалната подкрепа за чалгарите ще бъде следващият най-голям позор за БСП,който завинаги ще прати партията им в небитието! На следващи избори ще дремят извън Парламента,както това се случи на много други предатели на РОД и РОДИНА! Патриотари,ендесевета, царисти барековци,куневци,костовци,атакисти и разна друга ***,която безмилостно работеше за унищожаването на народа ни!Позор за всеки,който подкрепи фалшивите и неадекватни чалгарски избраници!