115

Анонимен

преди 2 години

Нинова, подкрепете това правителство, ако не ви харесва Петър Илиев, сложете Рашков или някой друг,който ви харесва, дайте шанс на Слави, освен това , Слави няма да бъде диктатор , най-малкото защото няма мнозинство в парламента , може поне да опитате, но Бойко трябва да си ходи, той не става за управляващ, даже и за мутра не става, защото хем е страхлив, хем подмолен , става само да дели порциите на олигарсите, а страната да дуу, хааа,нищо не е в ред,ни медицинско обслужване,ни култура,ни иконо

114

Анонимен

преди 2 години

Слави - преструва се на лош и понякога е намръщен ,понякога дори вика, но е с много добро и състрадателно сърце. Бойко - алчен, мазни се, усмихва се, иска да се хареса, но при първи удобен случай ти забива жестоко ножа в гърба и го върти!

113

Българин

преди 2 години

Цирк!!! Та те баницата не могат да разделят, щели да управляват, да променят. Смях. А БСП показаха рога и кой кой ще е в новия кабинет. Шах и мат за Славиту. Клякаш на БСП и си заминаваш от политиката. Не клякаш и отиваш на нови избори, а за Славиту всеки следващи ще значат все по-ниски резултати. Излагат се и продължават да се излагат не всяка седмица, а всеки ден вече.

112

Анонимен

преди 2 години

До БСП активистАко БСП не подкрепят пък Слави , пак ще са политически трупове, Борисов, троловете им и част от ЕНП размазаха БСП и стигнаха до това ниво,ББ манипулираше и изборите, иначе отдавна БСП щяха да управляват, защото са социално ориентирана партия и хората ги харесват, но бяха размазвани отвсякъде и навсякъде от троловете.

111

Анонимен

преди 2 години

До само тоя лиТи какво очакваш ? Нинова да се бори с мутри ли? Винаги мутрите ще спечелят, не става с агресия! Мутри са прибирали депутат в багажник и след това безследно изчезва завинаги, даже близките не могат да открият трупа му и го погребат! Депутатите и политиците също се страхуват от мутрите.

110

Анонимен

преди 2 години

Проблеме е,че Бойко е злобен, агресивен,отмъстителен, подмолен, ако се върне на власт, ще ви размаже всичките, че и заедно с тези около вас, включително и протестиралите и тези, потърсили си правата, не давайте повече властта на този самозабравил се насилник! Невър агейн! Навярно е поставил много мини пред следващите управляващи, но заедно може да ги преодолеете,само не му давайте власт,той е психопат, буквално,проиверете в нета симпомите на психопатията и социопатията!

109

само тоя ли

преди 2 години

Тая другарка съвсем "затри" партията! При адвокатче, ортак на оная от ГЕРП от Видин,премиерче дето го опровергават чужди университети отсега, нито дума в програмите за СЪД на Борисов, Пеефски, Горанов, отровните тецове и *** в тях на Ковачки, връщане на милионите дето ги дължи Домусчиев, за изслушване на Божков и Цветан Василев и за грабежа КТБ и за искани милиони...ТЯ ЗА ТОЯ!???? САМО???? СЦЕНАРИЙ МАЙ??

108

Анонимен

преди 2 години

ИЗБОРИ ДО ДУПКА!

107

Историята говори

преди 2 години

Май накрая ще дойде горския и ще изгони и мутрите , и десните , и комунистите ! Тези партизански игрички навремето оня , стария Гешев ги е разтурвал. Настана време днешния Гешев да арестува предателя Фигурант и да приключваме с партизанските игрички!!!!!!

106

yo

преди 2 години

Най на края не видяхте ли гербеският *** на нинова.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Боса не иска Слави, така каза днес, че ако още веднъж Слави се из,пикае на метеното в къщата му, няма да управлява.

104

Ултиматум

преди 2 години

Нинова се изцепила : " Ако не ни слушате ще се преместя от левия ъгъл - в десния ! Ама ха ! "

103

г-жо Нинова

преди 2 години

...к'во му се обяснявате на тоя...теглете му една и да теъгва към Учиндол...

102

Анонимен

преди 2 години

Пред далаверата всички сте ниски.Ще подкрепите ИТН.

101

Анонимен

преди 2 години

Великия бос рече, че котката Слави му пи,каела в къщата и ще я изхвърли, ако пак го направи, не разбрах какво говори , но сега ми стана ясно!

100

Анонимен

преди 2 години

Третият мандат ще бъде даден по всяка вероятност на БСП . Ще подкрепят ли ИТН един бъдещ кабинет , или ще правят на инат . Кукловодите ще им позволят ли

99

Анонимен

преди 2 години

До 107 Колко депутатски места спечели Слави ? Къде по света някой може да управлява авторитарно с 65 човека при 240 местен парламент ? Какво лошо има в това да се поставят условия от други партии ? Не е ли нагло да се държиш така , все едно си спечелил 160 места ? На кого може да му мине през ума въобще следното - ето ви правителството , ето ни програмата , ако искате подкрепяйте ни ? От ИТН въобще имат ли си идея , какво е компромис ? Тошко би ли имал място в НС, ако не беше при Слави ?

98

Анонимен

преди 2 години

Ей, тая дето хиляди пъти ни напомни че е лидер на сто годишната партия, сега се прави на нова, ни ни лук яла, ни чесън мирисала.

97

Анонимен

преди 2 години

БСП, ДъБъ и мутрите на Мая са новите активни борци, който си присвояват правото да ни управляват. Дано никога не се докопат до властта, защото помним АБПКФ как ни ограбиха и труда, и свободата, и правата. Хвърляха ни по затворите. Народе, опомни се???

96

Анонимен 2

преди 2 години

Нино,Нино ! Колко години подред се опитвахте да свалите правителството на крадливата мутра, но без никакви резултати, сега се правите на вървежни и ще поставяте условия към Слави, но дано отново един ден да спечели крадливата мутра и всички да ви прави на парцали, и да без съмнение вие не искате промяна, защото всички сте жалки крадливи чакали.