9

Щерев

преди 2 години

а дали има новичок...Опозицията винаги получава внезапна смърт.. ха ха ха ха

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какво ще рече отвратителното рускоеврейско име Сергей? САРАЙ. Това е значението. В Ирун бях вчера. Храчих върхувитрината на руския магазин. Толкова грозна бе туркинята родавачака,чесе изкуших. Руски изражнения турски еврейски с разпльокани дебели тела.

7

Джихадозащитник

преди 2 години

Някои помним повече от пет минути. Същият Ковальов, който се подмазваше на ислямистите от "Свободна Ичкерия" и призоваваше руските войници да им се предават, а когато това се случваше, чеченските грешки на природата им режеха главите пред камера. Дълго и добре си е поживял за разлика от онези войници.

6

Анонимен

преди 2 години

Не го помня но за мъж 91 години си е върха на нахалството. Този е имал повече женски хормони отколкото мъжки. За жените не е проблем да доживеят 90 години но за мъж е голяма рядкост.

5

Анонимен

преди 2 години

Кой ли си го спомня? Кой ли си спомня двете чеченски войни, по-големи касапници от това в сирия и либия заедно. Светът е друг, сега е на мода ковид, другото са 'подробности'

4

Анонимен

преди 2 години

санкции бързо!

3

Анонимен

преди 2 години

Да изгоним няколко руски дипломати.

2

Пепи - програмиста

преди 2 години

право защитник или протестиращ против властта ??? Съветския съюз не му харесал,Руската федерация не му харесва . Е какво - да му направят държава специално за него ли .

1

Натовеца

преди 2 години

Поредната жертва на новичок!