433

Анонимен

преди 2 години

Умни и успели хора не се допускат ше го искарат че има връзки не с барбадос ми с тазманийския дявол , връщайте бокича тоя рая теа си заслужава

432

Анонимен

преди 2 години

Хайл Петър!

431

муспи

преди 2 години

Всички участници в Шоуто са одобрени от Синедриона, во сцевария на самото Шоу е тайна на този кефещ ни Синедрион. Защо кефи ли? - защото агонията на злото доставя удоволствие. Алях абкар, но Яхве таман.

430

Анонимен

преди 2 години

Човека го каза на българските прасета не може се угоди грухтят щастливо само като ги оправлява банкянската черна ***

429

Анонимен

преди 2 години

Няма ами,какво "разколебаване",човека прилича на са.дист!Още повече се амбицирал,и за какво,не показва никаква интелигентност,диалог,ще коли,беси,я спри се бе,няма нужда.Затова доцентката от която плагиатствал е дигнала ръце.Че то карикатурата Рашков,имотния милионер от заплати поне на външен вид е по обран,но е другата крайност да разтуря служби и противопоставя, интригантства,да ръчка полицаите да гонят баби и дядовци на преклонна възраст съчинява сигнали по дс методиката!Засега няма подходящ

428

Ачката

преди 2 години

За Барбадос се знае че е световният център за търговия с оръжие.Сделки за десетки милиарди ежегодно се слючват там.Там е световната пералня на всички престъпни и терористични организации,а също и на световните нарко-картели.Там сделките с злато и диаманти са свободни.Ако кацнеш на летището с 100 000 000 долара,никой няма да те пита кой си и откъде идваш,нежели да се интересува някой от произхода на парите ти.Всъщност там няма дори и митнеческа проверка на летището.А момчето даже е и почетен чове

427

Върнете казармата!

преди 2 години

Мама, баба и героичен род.... А Слави вика днес, че освен всичко това (препоръките от мама и баба) бил добър съпруг и баща... Само на мен ли това ми изглежда като безумни изказвания в защита на кандидат министър на МВР? Това по-върви за на кафе при Гала някак си. Или клюкарене на баба пред блока - той, такъв добър съпруг, а тя.... Моята баба пък казваше "такава прилична женица" като одумваше някоя "добра съпруга"

426

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев е класически психопат. Доста вдлъбнат при това.

425

Местен кадър

преди 2 години

Петре,Петре мъгда и ветре .....

424

Анонимен

преди 2 години

.....не знаел какво е разколебаване.........Колебанието е било дали да цункаме на Тошко задното полукълбо за нещо повече от останалата БКП пасмина.:)))))))))))))))))

423

Тоз ми стана кумир

преди 2 години

И аз искам така да си мръднаааа.....

422

Анонимен

преди 2 години

В България освен да се оплюва някой,надруго нищо не се научихме.

421

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Барбадос, *** хич не е офшорна зона!

420

геройски смях

преди 2 години

Толкова героичен човек, че след героичното на..иране сутринта собственият му тъст се отказа от него и БСП обявиха, че искат да бъде махнат от кандидат-правителството.

419

Анонимен

преди 2 години

Интересува ме кога ще отваряме концентрационни лагери? Никога не съм мислела, че някой може да направи Буци да изглежда симпатичен.

418

Анонимен

преди 2 години

Барбадос не е проблем, щом няма връзка с Дубай всичко е наред.

417

Ачката

преди 2 години

Неговите предци и те не са се поколебали за влизане в БКП и отричане от Род и Родина.Всички кадри с едно и също потекло,и всички кръщавани в църквата ,,Св. 9-ти Септември''.А уж се надявахме на някаква промяна.Ми то само комсомолски секретари и наследници на активни борци.Все едно и също.Както викаше партизанина с очилата ...,,от тук до края на света..'' умиране има,оттърване няма от тия.

416

Анонимен

преди 2 години

Като Барбадос, не е мястото за офшорна зона, чий ***, те насади там? Тази страна и на картата не я знам къде е, той бил почетен член от някакво си дружество там. Айде, пак се започнаха номерата на цирка.

415

Сърпичуркин

преди 2 години

За съвеЦка влаС ли са се борили....

414

Анонимен

преди 2 години

ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ ПЕТЪР ИЛИЕВ Е ГЕРОИЧЕН НАСЛЕДНИК НА СВЕТИ ПЕТЪР И СВЕТИ ИЛИЯ, ТАКА ЧЕ ПЪРВО НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ С НЕГО (ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА) И ВТОРО Е НАПЪЛНО ПОДХОДЯЩ - ЕДИНИЯТ МУ ПРА-ПРА ДЯДО ДЪРЖИ КЛЮЧОВЕТЕ, А ДРУГИЯТ - ХВЪРЛЯ ГРЪМОВЕТЕ, ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ, ВНИМАВАЙТЕ, ВНИМАВАЙТЕ...