28

Крами

преди 2 години

Вижте цените на жилищата... на тецаджии им дават луди кредити и цената на имотите е ненормална. Отделно за толкова години в градовете около тец има само казина. Да се бяха събрали, с толкова пари, всичко можеше направи, фабрики и фирми. Жив свидетел съм как си получава заплатата 2700, половината я дава за кредити и отива в казиното. Със стара кола дето преглед не може да мине и с развалени зъби. На този тип кратуни, не искам да им плащам.

27

Танас

преди 2 години

Да внасят ток от Турция, а тези от теца да заминават гастърбайтери в Германия, защо да произвеждаме нещо като можем да го купим по евтино

26

Анонимен

преди 2 години

Затова от българския народ по долни няма, защото са мързеливи зависливи жалки всезнайковци. За информация на анонимния ***, Заплатите не са 4500 даже не са и наполовина и са няколко пъти по ниски от заплатите в този сектор в Европа. ТЕЦ 2 не е губещо а умишлено се изкарва така както беше ТЕЦ 1, БРИКЕЛ ,ТЕЦ Варна, ТЕЦ Бобов дол ТЕЦ 3 целта е да се продаде за може да има пълен монопол . Цената на тока е висока точно от частните централи . За информация на АНОНИМНИЯ *** .

25

Анонимен

преди 2 години

До Не ме интересува 16Добре бе 16 Кажи колко взимаш. Да не си наминималната? Аз ти казвам, че хората рушвети дават за да почнат работа във "великия" тец. Лъжа ли е ?

24

Анонимен

преди 2 години

Цените ще си седнат на мястото, когато рекетьорската енергийна борса бъде регулирана както трябва. Дано дребните, "квартални" мощности да станат напълно достъпни в близките години и да се тръгне към децентрализация на тази прогнила енергоснабдителна система населена отдавна с клиентелисти. Така всеки ще зависи от себе си.

23

Анонимен

преди 2 години

Много произвеждате и пречите на западноевропейския бизнес. Български фирми произвеждали и искали евтин ток. Няма ток за вас. Затваряйте цехчетата...........................БеляНЕ искахте. Получихте БеляНЕ. Западна Европа затвори 4 блока на АЕЦ Козлодуй, Западна Европа ще затвори ТЕЦ-овете ни.

22

Анонимен

преди 2 години

Какви подписки ?! Кой ще ви чуе ,драги наивници ,вие не разбрахте ли ,че каквото кажат от Содом и Гомор тукашните мекотели веднага всичко ще изпълнят ,сега ще берем плодовете на това ,че не сме независима държава ,а колония !

21

Анонимен

преди 2 години

Да се стреснат малко изкопчиите.

20

Анонимен

преди 2 години

Пишете, подписвате....решено е....затваряне! Свиквайте с това и си търсете още от сега работа.

19

Мечтател

преди 2 години

Газта сега поскъпва, но като направим ТЕЦа на газ ще поевтинее- а дано ама надали.Сегашната цена ще ни се стори нормална.

18

Анонимен

преди 2 години

Анонимния с коментар номерВ голяма заблуда си, заплатите на операторките на кантар са 10500.

17

Анонимен

преди 2 години

тази подписка ако се приеме ще удължи агонията на ТЕЦ-овете с най-малко пет години и през това време ще се трупат дългове които ще се плащат от общия казан .

16

69

преди 2 години

Всичко на загуба да се продаде или закрие!

15

Анонимен

преди 2 години

Абе да ви кажа, хората там просто взимат европейски заплати, а ние всички останалите взимаме джендърски заплати.

14

Анонимен

преди 2 години

Лаици, които си нямат грам понятие от енергетика и енергиен микс да пишат под други публикации!

13

Анонимен

преди 2 години

До Не те интересуваОсвен това лично познавам такива връзкари, че не е им е ясно за какво са там и през по-голямата част от времето са отпуск или болнични при положение , че нищи им няма а си движат другите бизнеси.

12

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Чалъков, ако те слушахме, БДЖ още щеше да използва само парни локомотиви.

11

Анонимен

преди 2 години

До Не те интересуваНищо не измислям имам предвид 12 и 13 заплати. Само не ми обяснявай , че не е така. Всички тецаджии си накупиха къщи и нови коли и жените им не работят, това с заплата 1500 лева не може да стане!

10

Анонимен

преди 2 години

Ковачки си взима веднъж парите за тока, после за *** дето горя, а таксите за въглеродни емисии и мръсния въздух са за всички нас. После пак се продавайте за 20 лв. на изборите.

9

Анонимен

преди 2 години

Нака работят ! *** пушилка зелените ?