183

Скиорчето

преди 2 години

Само си мисля че цялата тази пенявица е прочетена от ИмаНяма 5 души. Ами оставете човека да си направи правителството. За наго са гласували (без мен). Стига сте се докарвали на американците какъв "стълб" на димокрацията сте.

182

212

преди 2 години

Закусвал с малки деца. Още 1опорка, която няма да ме учуду м/у впрочем. Бойко има вид и съм убеден че е ...

181

гледна точка

преди 2 години

До 204. Забравил си да споменеш, че закусва с малки деца. А бе, , да си чувал нещо за ДОКАЗАТЕЛСТВА?

180

Анонимен

преди 2 години

Ива Митев е бивша секретарка на Христо Бисеров, напълно невзрачна като човек. Специалист съмнителен, но е на нивото н а чалга партията за пари.

179

Анонимен

преди 2 години

дикофф е най-*** и гнусен журналист.

178

Партии на промяната

преди 2 години

Бойко Борисов правилно беше казал, че тези не умеят да упталвляват държавата. Промяната значи беднотия и анархия, защо беше въобще тази смяна необходима?

177

Анонимен

преди 2 години

Защо но занимавате с глупости.Който и да е все тая.България е един обрулен орех,обран бостан.Път без изход.

176

Стажантът намерил

преди 2 години

кого да пита.Освен че има дразнещ глас(това не е повод за недоволство и обвинение),Митева е неподготвена да ръководи менажерията в НС.Вероятно е качествен специалист, вероятно познава законите и правилата,но тя е типичния председател-кукла на конци.Не владее аудиторията,не взема решенията,стресира се,чака някой друг(Дончева) да и суфлира и я учи.Учи на какво?Мулташки номера?Митева не е добър председател,дано в следващото НС изберат по-подготвен,по-значима фигура,която не чака указания.

175

Протестиращ

преди 2 години

Сашко сашко на диванчето добре ти беше май ? Сега май си под Дубайско разпореждане хо хо хо

174

Анонимен

преди 2 години

Бил недоказано плагиат. Пожарникаря с досие на мутра, групи за поръчки и рекет, автоджамбазин, наркотрафикант, контрабандист, с доказателства от свидетели, записи и видеа, тероризира българите 15 години. Къде бяхте тогава смели журнслистчета?

173

Анонимен

преди 2 години

Не я питайте Ива, тя и името не може да си каже.

172

Анонимен

преди 2 години

Ивееее, кажи пеперудка...

171

Анонимен

преди 2 години

Много добре написано. Не ми е важно дали е поръчкова статията. Изложеното вътре съвпада с моето виждане по въпроса. Браво, Диков ! Имало журналисти, които прогледнаха.

170

след Две иде Три

преди 2 години

Чакаме "Той свърши преди да е започнал..." или Слави се самоуби(ва) Три" как Голямото зло плаче усмихнат до изкоп за селска тоалетна където символично някой е сложил кръст с надпис 7/8 а попът в местниа Обряден дом не и не да изцеди Траурниа марш от оркестрантите в ритъма на такта 7/8

169

Ровете в Онкоклиники

преди 2 години

Ако "Той свърши преди да е започнал..." или Слави се самоуби(ва) бе опит за химиотерапевтично онкологично лекуване не основния тумор,то (пошепнатото от мен -Две) "Той свърши преди да е започнал..." или Слави се самоуби(ва) 2 е насочено към секундарните тумори ТФБ и метастазиралите лимфи от видаПепаМараГанаКироПешкиро и Ламби.Бат Сандокане,И да ги олучиш с тухлите от ТОР за които Кево написа си требе ханжар. И накрая Слави от какво е болен та така му е виснала кожата и всичко което е в нея

168

Пътят

преди 2 години

Драги политикани е следният:печелиш кметски избори,управляваш,правиш партия,явяваш се на избори,печелиш избори,управляваш!А такива като Шашко,лесно стават от скиори,сервитьори и критикьори!

167

555

преди 2 години

Ако към избирателите на ИТН може да се подходи с известно снизхождение предвид техния образователен , културен и емоционален статус , то към високообразовани , интелигентни и доказани професионалисти като Ива Митева въпроса е какво точно ги е довело до депутатските места в тяхната група, като изключвам наивната идея за смяна на политическия модел , или всичко това има меркантилен привкус .

166

Надя

преди 2 години

Спомнете си в колко телевизии смени ,ако всеки си бръщолеви и издава присъди не ни трябва съд .

165

Анонимен

преди 2 години

Придворният интригант на държавата пак е активиран. На Рашков му се изхабиха батериите и го замениха с другия таен агент.

164

ОНЗИ

преди 2 години

АБЕ ДИКОВ ТИ ОТ СКИ РАЗБИРАШ АМА ОТ ПЛАГИАТСТВОТО В НАУКАТА ЕДВА ЛИ - СЕДНИ И СИ ОПРАВИ СЛОВОРЕДА И ПОСЛЕ СЕ БУТАЙ В КОМЕНТАРА НА НАУЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЧЕ ОЩЕ ПОВЕ В Т.Н. ФИЛОСОФИЯ !!! Не ставаш за тия работи бе готин !?!?!?! Очевидно слугуваш на нечий интереси - докарваш си я някой друг левец или просто си пазиш хляба !?!?!?