21

Яна

преди 2 години

Всички тези бедствия са в резултат от злонамерена тенденциозна дейност на сатанистите - целта е въвеждане на "зелена" неработна неделя, уж за спасение на планетата ...всъщност това ще бъде поклонение и освещение на деня на Луцифер (sunday), денят на езическото слънце. Бдете, предстоят грандиозни измами! Четете Библията!

20

noFreeman

преди 2 години

98% от пожарите по света са умишлени... какви катаклизми какви измишльотини... и да за балканите са подготвени доста изкуствени потопи и други подобни бедствия... като за пландемията знаят какво ще стане предварително... и всичко вярва...

19

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашите,ваксите пазят и то изброените бедствия в заглавието.

18

Анонимен

преди 2 години

Така е като ще се топлим с дървесина...природата си го връща. То няма нищо случайно!

17

дедо

преди 2 години

Много *** станахме вече...нищо хубво не се задава за хората. В което лошо няма де....каква полза от миион кърлежи на едно куче?

16

Чукундур

преди 2 години

Гайдаро-цървулджийски народ сте ! С вас и без вас все тая !

15

Анонимен

преди 2 години

Турция и Гърция ще се опитат да си върнат Византия или османската империя.

14

Анонимен

преди 2 години

.... ако не се ваксинирате.

13

Щерю

преди 2 години

Големите сили разбутват с оръжия целия климат на Земята - и хората страдат...

12

ЦИНИК

преди 2 години

Яжте ,пийте ,ей тея три неща ! Видело съ е дживот убав няаа дъ има.Баре ,а не сме валат.

11

Анонимен

преди 2 години

На бедните българи не ни трябва студ.

10

аз,Винету

преди 2 години

Само Толупа може да влияе за по благосклонен климат над България.Защо го махнахте от власт.Той бе най великия вожд.

9

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно! Грета Тунберг е луда. Така казаха едни тролчовци с доходи в копейки.

8

SS

преди 2 години

Щом климатът ще става по екстремен това означава ,че ще трябва да променим начина си на живот.Неминуемо е .Тази промяна ще бъде съпътствана със социални и други сътресения. Едно е ясно бъдещето няма да е розово.И няма място за всички в него !

7

У бре Дю бре

преди 2 години

До пфффНали някои пишман драскачи трябва да се изявят с нещо , но всъщност с нищо ...Точно от такива *** мислещи че драскат нещо се появяват такси и данъци които плащаме за нищо.

6

Анонимен

преди 2 години

Апокалипсиса започна. Знам че никой не иска да повярва но това е истината. Прочетете Библията там пише за последните дни преди свършека на света. Ще се учидите колко точно е описано това което се случва в последните години. Променете тотално живота си. Отхвърлете материалното и отворете сърцата си за душевното. Молете се за душите на близките си и за своите. Телата са тленни но душите са вечни. С вярата си в БОГ ще се спасите.

5

пффф

преди 2 години

Все едно не е имало градушки досега, все едно не е имало суша и порои, все едно в Полша досега не е имало торнада... Я се разровете в новините за последните 30-ина години да видите какви интересни "забравени" неща ще откриете.

4

Бавареца

преди 2 години

А в Германия вали дъжд от един месец и е 20 градуса.Издавихме се.

3

.

преди 2 години

Тези бедствия са предупреждеия от Господа хората да се поправим! Дано Го послушаме!

2

нн

преди 2 години

Количеството ражда ново качество, казано е. Природата се замърси достатъчно и започна новото качество, природни бедствия, горещини, наводнения, бури, а през студения период, студ, снежни виелици, а бе с две думи катаклизми. Пандемията най-вероятно и тя е следствие от сегашното състояние на природата. Лошото е, че човека не може да направи нищо, всичките му опити да намали замърсяването поне за сега са неуспешни. По-лошо ще става, но не и по-добре.