344

Един там

преди 2 години

*** на ГЕРБ= безгръбначно нищожество...

343

Анонимен

преди 2 години

До 1 къде е тая къща бе ? Дай да я видим.Кой казва,че е на Борисов ? Нали испанската полиция уж разследваше сигнал.Е? Какво стана ? А относно тея снимки на чекмеджетата-как така вярваш на тях,а в същото време не вярваш на всички световни медии за данните от Пандемията? Как така всички авторитетни медии лъжели и манипулирали информацията,но чекмеджетата не е компромат?!Кой нормален индивид ще си съхранява такива неща в служебно жилище бе? Ти би ли ?

342

1

преди 2 години

До Анонимен-386 това за кражбата,твоя бойко ли ти каза,а ти му кажи,че 27 човека са собственици на "Техноимпекс"и единия е Нинова,но за барселонската и къща,и за чекмеджета с кюлчета,не съм чувал да има.

341

Анонимен

преди 2 години

Нинова,ами той модела " Борисов" е три пъти по предпочитан от модела " БСП" според изборните резултати....

340

Анонимен

преди 2 години

НИНОВА е откраднала Техноимпекс и един бюджет на ПАРТИЯ УПРАВЛЯВА С ФАЛИТ!ЗАЩО си мислите, че няма да фалира ДЪРЖАВАТА?

339

1

преди 2 години

До ваше головодие,да първия политик,който си призна че е ***,а прости се управляват лесно,а умния народ му показа червения картон,на 11.07.2021 г.

338

1

преди 2 години

До Анонимен-383 ,а ние нямаме вяра на др.борисов твой,поне корни не е била,никога комунистка,като бойко

337

Анонимен

преди 2 години

Много грешно казват Модела ГЕРБ. Моделът си е ДПС и вече 30 не можем да се откачим от него. гЕРБ са поредните, които се закачиха и изгоряха. Тази другарка и тя е същата, нямаме й вяра

336

1

преди 2 години

До Анонимен-381, сякаш сутринта си забравил хапчетата,за оросяване на мозъка си,точно изброените от теб са на светлинни години ,пред тиквата,великия АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,още преди 135 години,го е написал в произведенията си,какво точно представлява един *** балкански.

335

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД кравата от БСП / БКП -НИНОВА , Му. РАДЕВ и всички така наречени лидери на политически партии ,които освен че са пълни некадърници и крадци ,не са свършили абсолютно нищо за България !!!!!!!!!!!!!!

334

Анонимен

преди 2 години

Не сме забравили - НИНОВА И МАЯ БОЖКОВА предложиха ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС при гласуване на правителството на Орешарски........

333

Y

преди 2 години

Майката на Борисов не е споменавала името му, колкото Нинова! Тежък синдром!

332

ваше головодие

преди 2 години

Пет пари не давам,че Бойко бил комунист!Или сексуалимпериалист!Или квото се сетите!За мен е важно,че той е първия политик след 10.11,който показа,че може да управлява!А вие си гласувайте за слафчу,да ви пита човек защо,и чакайте от умрял писмо!

331

К

преди 2 години

Пълна карикатура и кречетало, която знае една дума - Борисов и на сън и на яве!

330

5

преди 2 години

Нинова има як комплекс от Баце, толкова як, че не може да разсъждава!

329

Анонимен

преди 2 години

Бойко го връща народа, а не вие.

328

Ачката

преди 2 години

Ако ББ. се върне,не ме страх че ще отиде на по-лошо.Най-много на Бойко да му изсипят един самосвал с кючета в гаража,а това вече сме го виждали някъде.По ме е страх от тези дето нямат кюлчета,но имат превъзходен апетит.А и като знам на др.Нинова кои са и дружките ...... по-добре мутраганьо да си е.

327

Анонимен

преди 2 години

Тая да бъде малко по-точна - за Путин ли говори, за Ердоан ли, за Херо ли?

326

БГ ГОРИ И Е В ХАОС

преди 2 години

МОДЕЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ БИЛ КОФТАК, А МОДЕЛЪТ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО- ТАК ИМА ЕДИН ЧОВЕК - МИСТЪР МУСКУЛ, КОЙТО Е ИМАЛ ОФИС НА ФИРМА В БОРДЕЙ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА ОТ 1 500 000ЛВ, ДРУГ КОЙТО Е ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИЦИТЕ СИ И ОКОКОРЕНО РАЗКАЗВАШЕ ЧЕ ФИСКА Е ПРАЗЕН И РАЗБИТ, А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ПЪЛЕН И НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КРАЖБА, А СЕГА ДЕ- НИНОВА ДА ВЗЕМЕ ДА МЛЪКНЕ ЧЕ АМАН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ СХЕМИ ЗА КРАЖБИ И РАЗБИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.

325

Не те искаме

преди 2 години

КН е проблем за обществото, защото тя не вижда своята роля като човек който да гради, а като човек който да събори построеното от другите. Всичките и изказвания бяха пропити от омраза на пръв поглед към един човек, но на практика към целия български народ.