24

11

преди 2 години

Ами такива университети просто трябва да се взривяват.

23

Коприва

преди 2 години

А алергията към лъжи няма ли да я признаят за достатъчно основание? Щото тук сме мноого алергични по нашите географски ширини.

22

Анонимен

преди 2 години

Така се ражда корупцията.

21

Сделката:

преди 2 години

В движение съм Гошко да ти изритам главата много лошо. Мойте и на Анелия с лихвите са 1500$

20

Сдешката беше:

преди 2 години

Гошко да ти напомня каква беше сделката : сертификата беше да я продадеш че е уникат и получаваш 50% от печалбата като партньор. Ти кво направи ни мойте ни на Анелия - което те прави какъв. Крадьо и човек дето не си държи на думата.

19

Анонимен

преди 2 години

И студентите са пропаднали! Реално няма да имаме читави лекари до 10-15 години! Ще карат на бустери за всичко!

18

кво падение,а

преди 2 години

До Анонимен 11На какво са приоми не е важно!Важното е,защо го правят!?

17

До10 от 7

преди 2 години

Благодаря за инфото. Преди месец имаше статия от не помня вече кой доктор, който твърдеше, че алергичните можело да се ваксинират. Нито дума до момента няма за заболяванията, които посочи като мед.причини за неваксиниране.Та значи очите ти трябва да са на 16, това го разбрах още при старта на ваксинацията.

16

Анонимен

преди 2 години

Ваксинация, вишисти, аристокрация и безкарайна идьутокрация, мале, малиии!

15

браво на ваксърите

преди 2 години

Това се казва информиран избор! Да се ваксинираш само, защото може да ти дадат някаква награда от томбола. Има един филм Идиокрация от 2006. Сценаристът явно е пророк.

14

Втора корекция:

преди 2 години

Наложителна по Де Кайнс Тейлър:Създава прецедентна форма и е симбиотична с околната среда.

13

US Immigrant

преди 2 години

До БОЦИ-БОЦ Не може да се отрече, че определена житейска каста с развинтено мислене продължава да черпи с шепи "автентична" информация от таблоиди, блогъри, влогъри, чатари, жълти издания, псевдоинтелигенти и разни със сбъркан мироглед, търсещи под вола теле, за да се противопоставят на Световната конспирация, Планът Ран-Ът, кемтрейлите, Ерия Фифти Уан, ейлиънс, викане на духове, окултизъм и прочее трансцедентални явления. Давайте смело, а 10 от студентите ще се облажат с по 5 хилки в паунди.

12

Анонимен

преди 2 години

смятай щом и финансова подкрепа има, за кво *** реч

11

Анонимен

преди 2 години

Това с наградите и стимулите са прийоми на маркетинга, а не на медицината. Ужасно падение!

10

Анонимен

преди 2 години

7 автоимунни, не само обаче, алергии и т.н., особено хората с алопециа ареата

9

Илия

преди 2 години

Световният еврейски елит иска 7 млрд. ваксинирани и проконтролирани хора. Неудобните ваксинирани всеки момент ще могат да бъдат умъртвени дистанционно, със сигнал от джи-пи-ес или 5G, чрез вече вкараната в тялото им болест (рак) с ваксините. С времето натискът в/у неваксинираните все повече и повече ще се увеличава. Няма да могат да пазаруват. Отказващите да слушат ще посетят затворите. Антихристът се готви да царува на трона в град Ерусалим. Събраха опит с Комунизма - сега ще приложат Ционизма.

8

Анонимен

преди 2 години

няма по- просто нещо на земята от ваксъра -промито ,плоскомозъччно ,зомбирано същество с субстанция в черепната кутия подобна на тази от варненското езеро.Но все пак оптимизъм обратното броене вече е започнало за ваксърите както беше казал един ирландски учен 5 до 15 години.

7

Анонимен

преди 2 години

Освободени от ваксиниране по медицински причини!!! Някой може ли да каже кои са тия медицински причини, след като пропагандата за ваксини не подминава никого - стари, млади, болни, здрави, алергични, преболедували...

6

Анонимен

преди 2 години

два шама и делта хващате, ще тече носа, нали знаете

5

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

А чухте ли вече НОВИНАТА, че "ваксинираните" разпространяват точно толкова вируса колкото нормалните хора, а хората под 30 годишна възраст имат около 0% опасност от тежко боледуване и смърт, съответно експерименталните вредни псевдоваксини са напълно излишни за студентите? Горе-долу от девет месеца е известно вече. Не знам как още има неразбрали.