157

Анонимен

преди 2 години

171 ИТН имат нужда от уроци по български език, защото изпратиха покани до партиите на протеста, с 12 правописни грешки. Аз се опитвам, да се вместя, в оскъдния лимит за писане, на сайта и да избягвам цензурираните думи. Е, нали ме разбра, това е важното.⁷

156

Анонимен

преди 2 години

Слави, който се кълнеше, че няма да иска помощ от БСП,ГЕРБ и ДПС, сега очаква такава от БСП. От ДПС я получава винаги, тайно. Лъжец.

155

до 168

преди 2 години

До Анонимен - имаш нужда от урок по български език.

154

Анонимен

преди 2 години

167 Вероятно, на море. Не искат да стават свидетели, на многобройните гафове на управляващите и антигербсбиркината.

153

Ари а Славуц?

преди 2 години

Нали щеше да ги чегърташ, да приемаш референдума. Кво направи ти бе човек? Една задача имаш и не можеш да я свършиш.... До кога мислиш, че ще те чакаме?

152

Анонимен

преди 2 години

Падна митът за изтеглите мозъци на България, които се реализират успешно, на запад. Защитават магистратури и докторати в престижни западни университети. Излиза, че повече от тях, са лъгали своите преподаватели и научни ментори, в западните университети, че са писали оригинални научни трудове, представяйки ги, като свои, а всъщност, са плагиатствани от свои колеги в България. Е, има и изключения, но те са на наистина успели българи, които не се връщат в България, защото са наистина успяли там.

151

АБЕ?

преди 2 години

Къде са Дариткова, Фидосова и Караянчева? Липсват.

150

Анонимен

преди 2 години

Eee, ако знаех че може така да се влезне в парламента и после да си крада законно (каквото и да значи това, но пък е вървежно), щях и аз да си намеря нещо от нета, да го сваля и да кажа че аз съм го писал или правил. И славо гологлавчо, можеше да ми даде некоя кресло министерско. Ама на, не се усетих... Разбира се че всичко е крадено и не от един доцент а от няколко. И дисертация направиллл ай накарайте го да я защити, та да го видим тоя ко може. Не можееееее, щот всичко му е крадено. Чалгария.

149

qmsi lainata

преди 2 години

Най-важния приоритет за нацията е, да се изчегъртат моделите ГЕРБ и ДПС.

148

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да гледаш отстрани. Тази жена е била сама срещу това перекенде с всичките му покровители и масонски ложи. Не мога да я упреквам, че се страхува. Жалко за държавата ни

147

тайсън кючек

преди 2 години

След последната седмица и всички неща около техния "проектокабинет", вече съм абсолютно убеден: избирателите на чалгарите са с IQ със стайна температура.

146

Анонимен

преди 2 години

Българският народ е много изпростял. Да откраднеш научен труд не е като да откраднеш черешка от пазара. Аз съм учен и ако установя, че някой ми е откраднал труда, независимо дали е Бил Гейтс, Безос, Мъск, Джо Байдън, Путин, Борисов или Радев, на никакви преговори няма да сядам и изобщо няма да се страхувам за живота си. Просто плагиатът ще си понесе последствията според закона. Тук обаче ми мирише на политика. Не знам кой крив, кой прав, но това ми прилича на политка!

145

Интересно...

преди 2 години

Много е странно, когато хора прочели най-много 2 книги (едната с картинки), да говорят за кражба на интелектуална собственост...

144

Анонимен

преди 2 години

Сега някой знае ли с десертацията на Пламен Илиев без необходимите номера ли се е отклонява вниманието с Петър Илиев или и двамата учени са кражбари на интелектуална собственост?

143

до Чибурашка

преди 2 години

Е нали там е заровено кучето,че се прави на жертва.Защо не е подала тя?И както писа по-долу един,била е съветник на Плевнелиев.За какъв страх говорим?Говорим за право все пак!Щом има претенции подава и излиза с името си.Това е редното.

142

Анонимен

преди 2 години

До Чебурашка - Бойко няма да управлява никога повече. Искам да си го повтаряш всеки ден.

141

Изтриха

преди 2 години

Линка към НАБИС, но който иска може да я потърси там по автор и ще види в кои библиотеки се намира. Побързайте, докато червените кхмери не са я иззели и от библиотеките. Не могат обаче да скрият дисертацията - така че предстои отнемане на научна степен и освобождаване от заемана длъжност. Дано в МВР му потръгне повече. Там имахме вече доктор по психология главен секретар с цитати от книги на езици, които не разбира, и министър физкултурник. Така че стандартите са ниски. Може и да мине.

140

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже накрая,че и нейната творба е с преписани текстове,че тогава....

139

noname

преди 2 години

Незнам защо гербаджииските калинки се радват. Вас никой неможе да ви бие, калинки с фалшиви дипломи, купени дипломи. Министърка от последното правителство с докторски труд преписан дсловно и накрая големия доктор Тиквун. На когото му скриха доктората, че беше егати мехът. и накря, не харесвам ИТН.

138

Анонимен

преди 2 години

Бая маркетинг направиха. Чудя се, кой ли и е писла речите? Милена? Тя си знае коя е.