197

Анонимен

преди 2 години

Какво излезе сега? Изработиха ББ с ченгеджийски номера с пачки и кюлчета. В 21 век, един Премиер няма да си скрие ценностите в сейф, ами ще ги държи по чекмеджета. Наивниците им повярваха. Да, ама сега бумерангът се връща. Момчето, троянския кон на Нинова се оказа мошенник. То сигурно и дисертацията не я е писал той, а някой на когото са му платили. Те тези момченца така завършват образованието си. ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ЧИСТИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ С ФЕНЕР. *** сте всички в НС.

196

Анонимен

преди 2 години

Доцентката, като е знаела на кого е син Петърчо как да повдигне въпросът с преписването и как да се защити? Това е момчето е ВРЪЗКАР и сега го уредиха да е министър, ама на дали

195

Анонимен

преди 2 години

в сношната панорама, Т. Дончева направи разбиващ "анализ" без да спомене имена. много се смях

194

1

преди 2 години

До Анонимен-207,все едно да осъдим чекмеджиев,за кюлчетата,първо трябва да се докаже.

193

тя

преди 2 години

Така е :умните и културни хора са готони да простят на нахални и прости !

192

s

преди 2 години

Колко е деликатна само Киселова и чак се чувства неудобно покрай цялата тази шумотевица..Все едно тя е преписала от него,а не обратното.Петърчо обаче е дебелоок непукист,че и много му се управлява.Вече захапа кокала,засега все още виртуално.Ами това са кадрите на ИНТ-пълна скръб,читав няма.

191

Анонимен

преди 2 години

Трябва всичко да се мери с един аршин. Когато тази доцентка осъди Илиев за плагиатство, до тогава той е невинен. Да не забравяме , че финансовият министър на Радев, Василев , е ОСЪДЕН в Англия за плагиатство, но още е министър. Самият Радев каза, че няма да освободи съветникаа си, обвинен в шпионаж в полза на Русия , докато не бъде осъден...

190

Анонимен

преди 2 години

До plagyА за патенти, така любими на американците и не само, да си чувал? Но тук говорим за авторско право върху научен труд, а не за цитиране на закон. Ако правиш разлика.

189

пфуууу

преди 2 години

До Анонимен 202Путин приветствует тебе:ВОРОВАЙКИ ♠ УКРАДЕННАЯ ЛЮБОВЬ ♣ ВЕСЬ АЛЬБОМ ♠ 2007 ГОД ♠

188

ПроСоТо

преди 2 години

До plagy.."Логиката" ти е ..."Прах по вятъра"!...Юристите тълкуват законите,но те не тръбят:-"ТИЯ ЗАКОНИ СА МОИ!..Искаме титли!"!. ..Друго:-"Солунските братя" са създали ГЛАГОЛИЦАТА,също "изплагиатствана" и "модернизирана" от гръчката писменост..Ние пишем на "БЪЛГАРИЦА",а кой ,как и кога я е създал,оставам на теб да се поинтересуваш... Едно е да ползваш ЧУЖДИ творения,ДРУГО Е ДА ПРЕТЕНДИРАШ,че са.."твои разработки"!!!...Анадъму?../А дано,ама на дали../

187

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов е общак по манталитет, но с мераци да стане професор. Типично за чалгар.

186

Анонимен

преди 2 години

До пфуууу труда на колко студенти е украла? -------------- Украла? Вземи се поограмоти бе чалгарино.

185

пфуууу

преди 2 години

А тая торба с фекалии труда на колко студенти е украла?

184

Анонимен

преди 2 години

Наталия Киселова е бивш правен съветник и секретар по правни въпроси при президента Плевнелиев.

183

plagy

преди 2 години

Ами юристите тълкуват вече написани текстове. Демек, по дефиниция ползват "чужди" съждения. По дефиниция - "плагиатстват" законите за да ги обяснят. То ще излезе ,че Кирил и Методий всички ги плагиатстваме, щото им ползваме азбуката...

182

Анонимен

преди 2 години

До ЕВАЛА! ПОКЛОН ДО ЗЕМДелокатните в тази държава са тези, които са ограбвани.

181

ЕВАЛА! ПОКЛОН ДО ЗЕМ

преди 2 години

ЕВАЛА НА доц. Наталия Киселова, ЗА НЕВЕРОЯТНИЯТ ИЗКАЗ И ДЕЛИКАТНОСТ!!! !!! !!!АКО ВСИЧКИСЕ ИЗКАЗВАТИ ДЕЙСТВАТ ТАКА, А ТЯ ОЧЕВИДНО ГО МИСЛИ ИСКРЕНО, ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО, АКО ЩЕТЕ И ЕВРО ОТ ВСЯКЪДЕ, ЩЕ НАСТЪПИ РАЯТ И КАКВТО ВСЕКИ СИ ПОЖЕЛАЕ. ЕВАЛА!!! ПОКЛОН ДО ЗЕМИ!!!

180

193

преди 2 години

Като пишеш с главни букви, по малко *** ли си мислиш че си?

179

Наско

преди 2 години

Всички дипломни работи и дисертации се преписват от някакви книги и дори и научни списания , и в това няма нищо лошо, но трябва да пишеш какви материали си използвал и имената на техните автори .

178

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВЪВ ВСЯКА ДИСЕРТАЦИЯ ИМА ЧАСТИ ОТ ТРУДОВЕ НА РАЗЛИЧНИ АВТОРИ И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБОЗНАЧЕНА КАТО ЦИТАТ И В БИБЛИОГРАФИЯТА. ЗА ДА ГО ПРОВЕРЯ РАЗРОВИХ ИНТЕРНЕТ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ТЕЗИ ТРУДОВЕ НА НАШИТЕ "УЧЕНИ" СА НЕСКОПОСАНИ ДРЪНКАНИЦИ ПО НИКОМУ НЕНУЖНИ "НАУЧНИ" ТЕМИ. ТАКА, ЧЕ КАКВИ ЛИ СА ТОЧНО ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ДОЦ. КИСЕЛОВА - ЧЕ ЕДИН ТЪПЧО Е ИЗПЛАГИАТСТВАЛ НЕЙНИТЕ НЕСКОПОСАНИ ДРЪНКАНИЦИ. И ОТ ДВАТА ТРУДА ЕФЕКТА ЩЕ БЪДЕ ДОБИВ НА 16 M J/kg БЕЗУМНО УНИЩОЖЕНА ХАРТИЯ.