3

Ако зная още?

преди 2 години

Ако знаеха повече неща няма да посмеят да правят секс нито да се целуват. Под микроскоп в една капчица слюнка се съдържа огромна джунгла флора и фауна от бактерии и вируси с разнообразни чудновати и уродливи форми на микроби.

2

Санди

преди 2 години

Фармацефт По аптеките има мехлем за херпес, но той само ускорява развитието му за да съкрати времето за неговото възпроизвеждане. Мехурчетата пълни с течност всъщност са милиарди херпес вирусчета, които може да се разпространят по други части на тялото. Фармацевтичната мафия умишлено не е създала лекарство за херпес, защото тя печели не от здрави, а от болни хора. Херпес се убива за два-три дни с белина външно третиране.

1

Санди

преди 2 години

Херпес вирус не можете да го убиете, но можете да го държите на каишка. Не се излагайте на слънце, но ако ви се наложи слагайте бяла тениска и то за много кратко време. Никога не се къпете в банята с гореща вода, а само и единствено с топла, дори хладка. Ако все пак херпес избие, намажете го с памуче или клечка за уши натопено в белина веднага след първия симптом на парене и сърбеж 3 пъти първия ден, 2 пъти втория ден като избягвате да слагате тениска която да го дразни по тялото.