23

Зозо

преди 2 години

Нашите петоколончици и те искат, ама няма :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

До 27 Обективно кои са тези хора които празнуват? Колко бастуни и ченета бяха забравени след празненството?

21

Анонимен

преди 2 години

Не случайно е казано - колкото по-длече от Русия по-близо до цивилизацията. Най-нещастни са близките им съседи. Питайте балтийците, питайте поляци, украинци молдовци грузинци. Всичките драпат да се откопчат. Ние българите с нашите русофили също сме трагедия.

20

Анонимен

преди 2 години

При сталинизма се заражда номенклатурата. С власт пари да се изкарват. Така метода се прехвърля и в НРБ след окупацията ни 1944г от СССР. НАСИЛСТВЕНАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ в Земеделието и НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на фирми. Съсипва на милиони семейства имуществото живота им и те почват от НУЛАТА.

19

Роза

преди 2 години

Не ми хвалете диктаторски режим,в които има тирания и страх!В сегашното време живота е много труден, но поне можеш да говориш всичко,без да те е страх,че ще останеш без работа или че ще те пратят в лагер!

18

Обективно

преди 2 години

Йосиф Висарионович Сталин е най-великият ръководител на Русия, през 20 век. През 21-ви век е Владимир Владимирович Путин. В България хората празнуваха тържествено 100-годишнината от раждането на Тодор Живков, през 2011 г. в Правец, 20 години след т.нар. "демократични" промени. Много неща им се искат на кукловодите, включително и да подменят историята на държавите, и да изтрият народната памет, но след като не им се получава вече повече от 30 години, няма да им се получи никога!

17

Анонимен

преди 2 години

Ми щом искат, Путин да им построи статуя на Сталин и да се кланят пред нея.

16

ЗА СТАЛИНУ!

преди 2 години

Сталин е отровен от група ивереи. Смятал и тях да изсели в Сибир. То повечето от ПолитБюро там са били такива. Защо ли тия убави ора са гонени преди това от Испания Германия и много други страни. Революцията 1917 е иверейски преврат. Убиват Романови. Сталин е знаел всичко.

15

Нане

преди 2 години

Ха ха... фашистчета пак, ще ви яхнеме и па, ще пищите, че го няма "елита" на нацията... Където е текло, па ще тече...

14

ГРОБАР

преди 2 години

Тези алкохолици съвсем са изкрейзили

13

Youtuber

преди 2 години

Кой е тоя Сталин??

12

Приказка

преди 2 години

Имало навремето двама приятели - Хитлер и Сталин. Заедно си играли да нападат трети държави. Докато един ден Хитлер нападнал Сталин.

11

sofeto

преди 2 години

Крепостници завинаги!!!

10

Анонеимен

преди 2 години

Ми кво да искат като Путин им говори само за втората световна,паради и как все някой искал да ги напада...още си живеят в 1944г.

9

Анонимен

преди 2 години

До Нане Викаш Сталин взе земята на дядо ти и го вкара в ТКЗСто да работи за два кибрита на ден.

8

Анонимен

преди 2 години

До 4,а то щото Сталин и тези около него не са грабили. Живяли са скромно на хляб и сол.

7

Нане

преди 2 години

А аз се чудех едно време, защо дядо ми си имаше снимка на Сталин в семейният албум и го благоговееше Човека...Казваше ми :Деди, тоя човек ме измъкна от мизерията на Царска България...А аз имах доста щастливо детство...

6

Анонимен

преди 2 години

Ми те руснаците отдавна са показали, че са ненормални. Не случайно станаха болшевики. Не случайно правиха голодомори и държаха гладно населението си. Не случайно се бутаха по 3 семейства в гарсониера и не се оплакваха. Не случайно като им се срина СССР вместо да почнат да се оправят те станаха още по-зле. Трагедия майна отвсекъде.

5

Архипелаг Гулаг

преди 2 години

Четете и се образовайте, Сталин е бил такава мнима гад, че е трепал всеки за норматив до последния си дъх с оглед запазването на властта си! Ленин е съжалил, че е избрал мустакатия психопат Сталин за свой наследник.

4

Анонимен

преди 2 години

До 2,ми то при Борисов не дръпнахме особено много. Предпочитам един като не става да пробваме друг,после трети,четвърти и така докато дойде някой кадърен.