10

Анонимен

преди 2 години

По принцип и във фонтаните на ндк не е разрешено къпането, но се случва редовно. Видеонаблюдение има, даже жива охрана в 2-3 будки, но какво от това. Иначе езерата с какво са по-различни от планинска рекичка и защо не могат да се тупят там чужденци? На фона на каналите в морето ми се струва пренебрежимо замърсяването дори всеки поетител да си измие краката там

9

Анонимен

преди 2 години

Чистата глетчерна вода, успешно лекува маясъл.

8

Анонимен

преди 2 години

Само в България има такива *** забрани. Да не можеш да се изкъпеш в планинското езеро....що за глупост? Нищо няма да му стане на езерото. По важното е да не си изхвърлят боккллуците торбичките и шишетата защото някой друг ще трябва да ги събира след тях.

7

k

преди 2 години

и аз тези дни ще ги посетя,хладни и отморителни са... даже без бански

6

Анонимен

преди 2 години

Е то пък голяма работа. Защо да не се охладят хората?

5

човек

преди 2 години

Гледал, заснел, на 70 процента бил сигурен че са чужденци, ама не казал нито дума там, на мястото.

4

Анонимен

преди 2 години

От както направиха лифта и простолюдието се хвърли да "ходи на езерата" е така . Скоро района ще стане по-зле и от смметище . Ходих преди няколко години да се видя с приятели които работят в хижа "Рилски езера" , имаше някакъв събор . Около 50 палатки и целия хълм беше заринат от бъъъклуци , тоалетна хартия , празни бутилки и опаковки от всякакви храни. На момчетата им трябваше цяла седмица за да изчистят след "любителите на природата" . А точно в Окото плуваше обелка от банан . Грозна картинка.

3

Кал-Ел

преди 2 години

До 1. Моля, обясни ни защо другите народи са напреднали а ние сме изостанали. Ако може, да не е от материалистична гледна точка. Чакам с нетърпение.

2

Асан

преди 2 години

Слагайте 2 метра бодлива ограда да не влизат вече

1

Марсианец

преди 2 години

Чужденците няма как да знаят, че част от *** се събират в култ и венцеслави тези езера. Сега как ще ги накажете? Замеряне с камъни или обесване? После си мислите, че другите народи са изостанали.