30

Анонимен

преди 2 години

До кал ел. Незнам ял ли си как или си Супермен - сатанчо,не си вири рогата, духовността ти е тъмна,не припарват до Окото,дори и в бели дрехи,няма да скрият копитата ти.Не провокирай хората!

29

Анонимен

преди 2 години

Пламен миряноФ ,със забрана да приближава езерото!Позволено да му е до отстояние10 километра.Той е архитект - джуниър на нелпия небостъргач златен век.Чийто строеж също да бъде възпрян за1350години поне.*#*

28

Анонимен

преди 2 години

До Кал-ЕлБългарите изостанаха от останалите народи заради подменените ценности и идоли - показателна в това отношение е чалга културата.

27

некъв

преди 2 години

е кво, няма обозначителни знаци, откъде да знаят хората

26

Анонимен

преди 2 години

*** novinata awe hora daite osven da globqvame i me4kite ili kateri4kite 4e sa se izkapali. Vie savsem otka4ihte we.

25

Анонимен

преди 2 години

До Qwerty,и как трябва да се изхвърля *** от тези кошчета. Да се наеме някой да носи чувалите на гръб до долу ли. Повечето места са забранени за автомобили. Всеки си носи раница и е длъжен в нея да си слага ***.

24

Анонимен

преди 2 години

И какво толкова е станало, не разбрах!

23

Никк

преди 2 години

Ами ще им го извадим окото, защо не! Или глобата, която е 10000 Евро

22

Qwerty

преди 2 години

От лифта на Боровец до Мусала няма никъде тоалетна или кошче, кое замърсява повече според вас?

21

До голяма част от ко

преди 2 години

Като ви чета коментарите ,със сигурност не сте българи. Това е българска природа почитайте я. После българите в чужбина били продажни. Вие сте такива

20

Анонимен

преди 2 години

То и у морето се къпят даже и без бански па не е пресъхнало от това

19

Анонимен

преди 2 години

Еми зариите ги с чакъл да ги няма и няма да ходят да се къпят там

18

коко

преди 2 години

голям проблем няма що?преди 30год дори риба съм ловил там и проблем нямаше.зелените талибани наядане нямат

17

Анонимен

преди 2 години

Ами, то нали "планината е на всички"... Едни искат да се къпят в езерата, други да искат да пеккат скара на брега, трети... Откакто го направиха този лифта на района му се е... а м... та. Куцо, кьораво и сакато без проблем вече се мъкне натам, кълдъръми и парапети се изграждат... Не е зле и химически тоаллетнни да се поставят. Ех, нямате никаква представа, какво вълшебно място беше това преди 20 години...

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя като е смелчага, да дойде да снима бетонните хотели до самото море, супер незаконни . Айде снимай а?

15

Venom

преди 2 години

Когато си на гости, уважаваш домакина и спазваш правилата му. Елементарно е.

14

Хахаха

преди 2 години

Някакви се окъпали в езерото и голяма работа......голям проблем ей! А междувремнно в Стара Планина редовно се правят незаконни офроуд състезания. Цялата планина е опасана с офроуд трасета. Ходят с джипове и мотори. Понякога дори и през нощта. Направили са коловози дълбоки по един метър. Но явно това не е проблем. А за бракониерите да не говорим. Стрелят по сърни елени и мечки. Има и доста незаконна сеч. Роми от южна България обикалят с коне и каруци през нощта.

13

х

преди 2 години

ще се къпя където искам

12

Не съм 1

преди 2 години

До Кал-Ел ... би трябвало сам да се досещаш ... ама щом искаш, нека ти обясня . Изостанали сме и това е факт .Обиколил съм много страни . Във всяка страна си има неграмотни *** дето сматат за геройство да разрушат нещо , да се подиграят на някого ... да изградят "добруването" си за сметка на нещастието на другите ... АМА У НАС В БЪЛГАРИЯ ТЕ СА МНОЗИНСТВО . Примери за думите ми са навсякъде около нас .

11

Край

преди 2 години

Търсих в езерото Комо хвърлени гуми. Ми няма. Голямо езеро - корабчета плуват пък гуми няма. Ако в България ми покажете водоем без гуми, стари хладилници и найлонови торби ще се почувствам горд патриот. Ама няма. Само вижте рекичките които слизат от Витоша на какво прилчат - клоаки.