46

Анонимен

преди 2 години

Герберопитеците са като койоти, не дават косъм да падне от главата на Вожда им ако има статия за Него.

45

Анонимен

преди 2 години

До Рум. ДТи прочети тролските постинги, за да видиш, че по-злобни от герберските няма, а срещу ИТН, пишат пак ЕНП, които стоят от двете страни на барикадата, без значение кой ще победи или загуби, те са вътре!

44

Жоро

преди 2 години

Като гледам ченгесарската секта как смачка Борисов, сигурно трябва да се радва че са го оставили жив, за сега. Коалиция между Чалгаря и БСП, такава перверзия може да измисли само болен Ченгесарски мозък. Способни народ си даде сметка и се изнесе.

43

Анонимен

преди 2 години

И... кога ориентировъчно да очакваме герб пак да избие?

42

Рум. Д

преди 2 години

Герб ще избие отново след изрязването като нова издънка от Вашата злоба. Хем малки, хем не вършат работа протестърите.

41

Анонимен

преди 2 години

И тук в коментарите е пълно с пияни селски бабаити.

40

Анонимен

преди 2 години

герб са доволни от изборните резултати, но коментарите срещу ИТН не спират.

39

кой му верва на тоя

преди 2 години

славиту и политика ?! айде по сериозно .

38

до 40

преди 2 години

Слави също планира да дари цялата държава на Брюксел или по-точно световните елити унищожавайки исторята, културата и традициите ни. Или може ти и някой от другите негови избиратели ще успорите неговите думи? Колкото до това, което каза: елементарни хора ще се впечатляват от елементари популистки действия.

37

Марси

преди 2 години

Май всичко това, което се случва при опита да се свормира правителство с мандата на ИТН започва да ми напомня за правителството на Беров преди 25години.Липсата на отговорност от страна на управляващите е големия проблем за бг-народ!Сега е дошъл ред и на Слави да се опита да управлява! Бих казал поредния експеримент на гърба на народа! Съмнявам се това управление да има успех в начинанията си!Най-вероятно ни очаква едно безвремие и застой?

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз не знам гербажийския съд да е осъдил някого но щом казваш... ----------------------- Те не ги осъждаха, а ги ограбваха,разболяваха ги по различни начини или ги убиваха тихомълком, протеста спря насилието над много хора , факт!

35

Жоро

преди 2 години

Тоя гнусен социолог работи за Кънчовците, а работата му е да манипулира общественото мнение според поръчката. Още по гнусния му шев - ченгето Райчеве специалист по създаването на Ченгесарски политически проекти като ИТН, клепоухия и грозен Смрадев също е проект на ченгеската секта, а вие вярвате в демокрацията. Демокрацията е измислица, ченгесарска масонокрация владее държавата, а избори те са само театър за баламосва е на населението.

34

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 13,16 Ако ще вярваме на Хаджигенов трябва да сме същите фурнаджийски лопати като него.Аз лично ще повярвам на което и да било САМО при представени доказателства.Тях досега не видяхме-нито че Бойко е човекоядец,нито за твърденията на Илчовски(между другото къде зачезна този ***?),нито за всичките твърдения на булдога Рашков.Искаме да видим солидни и неоспорими доказателства,а не бла-бла-бла.Не сме нито наивни бу*дали,нито заблудени лековерници.

33

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ДАРИ ЦЯЛАТА СУБСИДИЯ НА ИТН НА БОРЕЩИТЕ СЕ СРЕЩУ ПОЖАРИТЕ КАТО ПОЛОВИНАТА ОТИВА ЗА 2-*** ИЗПЕКЛИ СЕ ЖИВИ!

32

Анонимен

преди 2 години

герб ще се върне на власт или на куково лято и ли на марта в сряда. Шестък се падат.

31

до 9

преди 2 години

Трифончук е от същото статукво, за което плямпаш. Когато той е бил в кръга на Илия Павлов твоите родители са нямали стотинки за хляб. Ниския има толкова милиони от неговите хора и вършенето на поръчки чрез лансиране на определени личности, че свят ще ти се завие. А пък колко е залитал като пияница по Царчето и по Бокичо през годините, а хора като теб са тръгнали да ми говорят, че бил опозиция и различен. Дали ще гласуваш за Чалгата или за Митьо Очите общо взето правиш едно и също действие.

30

Румянчев

преди 2 години

Ама тия от ИТН същински сладкиши, наполеончета.

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГледай сега ако ГЕРБ се върне на власт, какво ще се случва, те протриват доволно ръце-ще си купят пак властта, и тогава жална ни майка- ще разстрелват хората като кучета по улиците! Ето това ще бъде съдбата на по-голямата част от народа! Те не се посвениха на президента Радев да убият баща му и разболеят жена му, че за обикновените хора ли ще им пука? Виж само с каква злоба пишат из сайтовете и как обиждат всички, които не са гербери!

28

Мая

преди 2 години

Каква е тази нова тенденция да се приказва навсякъде, че Борисов и Слави си приличали. Били същите типажи. Явно сега или искат по този начин да омаскарят Слави, или още дя доизчегъртат Борисов. Слави е слуга ня БСП. На олигарсите, той е олигарх, натрупал милиони от връзките с и с тях. Бил десен като Борисов. Ако е надясно, щеше да му пука за народа. На него му дреме за народа, високомерно го нарича суверен. Да не би дя сме монархия?

27

Арменския поп

преди 2 години

Много здраве на Боко.