86

логично

преди 2 години

Бай ставри толкова се е объркал че ще приеме фигуранта Радеф.

85

Финансист

преди 2 години

До сега не знаех, че партиите можели да говорят и питат. Как Трифонов ще е далеч от политиката, като е лидер на партия. Той вече и Методиев борисов е просто само един пожарникар по тази логика на социолозите и политолозите. Честито на тези, които си даряват субсидийките ! Ще е по-добре, ако си дарят собствените пари, а не тези от данъците на хората и фирмите. Между впрочем, очаквам Харвард 1 и Харвард 2 да се издигнат.

84

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри.Освен че чкш др Борисов,чакаш Гешев бре! Те "играха" в един отбор ако помниш! Сега заедно,ще си платят вересиите Герберски!!!-:)))

83

Анонимен

преди 2 години

До Бай Ставри! Нещо се обърка пенсио а? ЧАКАШ ПРИ ТЕБ,БИВШИЯТ КОМУНИСТ И МУТРА от прехода др БОРИСОВ ДЕМЕНЦИО!-:)) Какъв Румен ти се върти в тиквата сега бре???

82

Бай Ставри

преди 2 години

Ние тук чакаме Румен да се яви при нас. Имаме търпение, ще почакаме. При нас най-ниско са насилниците и родоотстъпниците. Ще му покажем кривините. Той ще има време да размисли и да се покае.

81

Анонимен

преди 2 години

Що глупости се изписаха и изприказваха от 4 месеца. И сътвориха.

80

Някой си

преди 2 години

Гласувах за този човек 2 пъти! Съвсем съзнателно, защото знаех,че само той може да свали,бившият комунист Борисов от власт! Ама не знаех, че е толкова *** човек бе братче! Оплю служебното правителство,послало му червен килим към властта! А той се оказа,по " дръглива баба" от самата мутра!! -:(( Е? Има ли 3 ти избори,ще гласувам за ДБ! Да знам че с Костовисти и ***! Но Мутрата,не бива ,да се връща! Той приключи с властта!!!-:)))))

79

Анонимен

преди 2 години

всеки си има някви таланти, но слав не мисля, че е за там, един сериозен политик, отговорен, ще излезне и с вдигната глава, ще каже: благодаря на нацията и всички гласували за нас/мен, всичко което обещах ще го спазя, ето какво следва ..... и започва да говори, не да се крие като ваксинирана ***

78

Алтер

преди 2 години

Ей, чак сила, още нищо не сме видели от партията ИТН.

77

НИКОЙ

преди 2 години

До Анонимен 72,73 То пък чалгарите са с такава "богата" душевност,"изящен" изказ и "висок" интелект,че са обект на подигравки точно поради своята елементарност,невъзпитаност и ограниченост.Що се отнася до това,че Славуца е талантлив певец,шоумен и музикант,то надявам се,че е казано иронично.Тази вкиснала физиономия нищо друго освен неприязън не може да предизвиква.

76

Истукан

преди 2 години

Какъв спасител си избрахте само. Няма го нито в парламента, нито е част от правителството. Баси лудия народ.

75

Анонимен

преди 2 години

до 77 що за коментар е "хак да ви е", ако им е, то и на теб ще е, от коя планета идваш чадо, че нямаш акъл в празната кратуна?

74

Анонимен

преди 2 години

Кулеков нещо се губи

73

1919

преди 2 години

Само Черноморец Бургас и тесни пичета варненски!!!

72

Анонимен

преди 2 години

аз гласувах за божков и съжалявам, че той не спечели, той поне може да мисли, отделно присвоеното му, го намери на черния пазар, гешев, яко е въртял далавери на негов гръб с неговите вещи

71

Анонимен

преди 2 години

Накъдето и да се обърнеш в този сайт е пълно с . Аман...

70

Анонимен

преди 2 години

имаме и хора със скъсани дънки и череп пръстен

69

vesko56

преди 2 години

Хак да Ви е Слави ! Преди гласувахте за ГЕРБ и Шкембе войвода , сега за простака Слави ! Много Ви отиват всичките тия ! Те са Вашето отражение !

68

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да отворим дарителска сметка за създаване на най-развития изкуствен интелект на света. Той трябва да има само 1 цел - да бъде министър председател. Явно е май, че в България по друг начин няма да стане.

67

Анонимен

преди 2 години

73 аз съм 72 под теб, нито съм го обидил, нито съм излъгал, човека си е талант в това което написах, за друго не става просто, възможно е да има там някви дето казват, че бил бял наркоман на кока, но това са слухове, не е твърдение, че наркоман имаме във власта