106

каквото надробил

преди 2 години

Слафчо сам си е виновен. Попарата тепърва ще я cърба!

105

мхм

преди 2 години

До АнонименАз му викам пичеустия и също активно повръщам, като го видя...

104

Анонимен

преди 2 години

този козьобрадковец като го видя и получавам позиви за повръщане

103

Анонимен

преди 2 години

" ... Трифонов и Радев ... двете печеливши фигури ... ". Не разбрах какво спечели Трифонов. Освен че е като пате в калчища и се изложи тотално, сега му лъсна зад.ника, с което се откри истинското му лице.

102

ББ

преди 2 години

и грях ми...поемам го...уча децата си да стрелят и да ви мразят!!!да мразят вашите заради грабежите към нашите...да играем...бедни духом...това е маратон в който сме бягали...Народа ни бяга 1400 г....в маратона...и винаги сме ви биели...и сега пак...но ще е разправа,този път....минахте всякакви граници!!!

101

ББ

преди 2 години

да споделя,не ми палете компа,беден,ограбен,незрящ,лишен...от елементарна справедливост съм,извинете ме за правописа...не виждам добре,не се оплаквам,критичен съм,баща ми почина на 86...обиден и ограбен...майка ми живее/на 78 е/ с 300...+ 50 от бойко,ограбени пенсионни...и чочарки по 20 пъти на ден ги обиждат,че правещите"с.и.ки" били ги хранели...продадохте животите им на скрап бре...мечтата им за просрепираща Държава,не съм политически...дреме ми..България убивате..дома на децата ни продавате

100

ББ

преди 2 години

импотентни,Избори ...да родим Чудовището което ще ви потърси отговорност...на вашето ниво бре..."господари"...бедни...имащи само пари...Чиста и Свята!!!Избори.. да родим ...Чудовище братя...да накаже предаващите и ограбващитех ни от 30 г....Справедлив...или да го Погребем!!!никота повече ДПС и обслужващата ги гроП и итн!!!

99

ББ

преди 2 години

До Анонименабре...аз съм им критикар...с аргументи...кастинг...демек конкурс.. е друго си е боко да те назначи...щот си му подреждала...шкафчето...или защото те е назначил ...да обслужваш...божков...като севда,поведението им и отношението им са отвратителни...или сме отбор или не... искат да сме...ама се държат като,че не сме...имат време...малко...Народа ни цялото на Вселената...с България който иска...!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Кухи тенекиени *** се гаврят пред очите на цяла Европа с българската държавност, размахвайки кандидат-премиер, избран от тях на шоу кастинг. Скоро децата ще започнат да ги замерят с яйца и домати по улиците !

97

ББ

преди 2 години

До АнонименББ съм...сайтчето се гаври...никога не съм бил анонимен...няма тайна

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонименще е по-достоен и почтен от п.п,от лиляна...от менда...нещо нямаш аргументи...Ванката е пич та дрънка...боко не му е на малкият пръст... и съм разочарован от итн!

95

Анонимен

преди 2 години

а бе защто не дадоха на Ванката пост у некое министерство. срамоа. дискриминация.а пък аз за него гласувах. странно.

94

ББ

преди 2 години

До ДианаПрезидента...той просто направи избора на Почтенни,Образовани,Отговорни...Милеещи за България...те вдигнаха летвата...с работата си,поведението си,Смелостта си Свободната си Воля...и ни спечелиха...нас ограбените спечелиха...и Българите сме си...Свободни хора...както можете да им дадете 50 лв. ограбени от тях...така може да ви оставят в реката...Андрешко...свърши се...Избори!твърде бедни сме да храним нови...като старите!!!пющете минуси...Народ сме...братя сме,Чиста и Свята!!!

93

ББ

преди 2 години

До Финансистхаха...те ако се бяха "издигнали"...Харвард...бъдете сигурни,чеу мафиято гроб щяха да са осъдени Строго и Справедливо...та се питаме...слави...защо не се "издигнаха"?ако е за его...ок медицинско,ако е заради зависимости...проблем...няма тайни...знаете го по-добре от мен!...или просто се уплашихте?...май сте просто страхливи позьори!не ви квалифицирам...питам...гадя...животите на милиони мой братя...на децата ни зависят от...зависимите за сега!Бог да пази САЩБог да пази България!

92

Диана

преди 2 години

Президентът бил вдигнал високо летвата със служебния кабинет?!...Ха-ха-ха..Поредната изцепка на БСП! Само общи приказки, разбира се...Освен ако агресията на това служебно правителство и разрушителната му мощ се смятат от автора за високо вдигната летва, разбира се...Трагедия!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Стига вече са ни представяли нещата в техните криви огледала...Тези хора непрекъснато витаят в облаци и мъгли и всяко техно мнение е плод на болни мозъци, виждащи само себе си...Срам и позор!..

91

ББ

преди 2 години

плющете минуси...е.ича.е...милиони сме...Чиста и Свята!!!

90

ББ

преди 2 години

До Асени какво му е на Президента ни...изкачил многократно Шипка,отдал почит на загиналите за Свободата ни...за разлика от бойки сюлейман паша...не можаха горките,единственият Президент за последните 30 г.от когото не съм се срамувал,мафията не можа да го купи,да го уплаши,милеещ за просперитета на Народа ни...Моят Президент!

89

Анонимен

преди 2 години

Кандидат-министър на Слави - перач на пари и спасяване от ПККОНПИ. Разгонете тази банда чалгари, начело със Сламенчо склададжийчето. Може и то да е само един перач на пари в България.

88

Анонимен

преди 2 години

Слави ще се назоби за важното решение утре. Най-добрата стока на пазара. Бяла тишина.

87

Асен

преди 2 години

ДНе се ме блокирате, защото казвам,Първан е.публичен лъжец и подмазвач на Радев