55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен брой тестове - проблемът на повечето хора е, че ВЯРВАТ а не МИСЛЯТ, тогава се получава дезинформация, а не фактилСамо да вметна, че преди влизане в болница задължително се прави бърз тест. Личните лекари също пращат на тест при леки симптоми-за 3 лева. И бързият тест е 22 лева за хора без направление...

54

до 67

преди 2 години

Защото докато евентуално ти се появят симптоми си заразил още двама. Какво не ти е ясно?

53

Анонимен

преди 2 години

А какво стана със сезонните грипове? Няма ли болни от грип? Други болести няма ли? Други вируси? Или всичко сега е корона!? Едно време почти всички боледуваха от ангина. По старите сигурно пък помнят епидемията от заушка и епидемията от шарка. Схващате ли какво казвам? Тия неща са нормални и ги има от както свят светува. Всичко минава и заминава но човешката глупост си остава.....

52

Анонимен

преди 2 години

66, Мангъров е последния който слушам! Аз съм човек с всички ваксини по календар. Като се порежа на ръждясало веднага си слагам ваксина срещу тетанус. Вярвам на медицината, даже щях и ковид ваксина да си сложа. Но се отказах, заради абсурдния натиск и лудата пропаганда. Ако нещо е толкова полезно, не ти правят световни томболи че да ти го подарят. Имало е огнища на дифтерит, от който се умира и никой в държавата не направи истерия. А сега е лудница. Защо? Има нещо много гнило. Загубиха ми довер

51

Други важни данни

преди 2 години

3256 човека са с положителна проба за най опасната лятна болест - следалкохолен главобол Най много регистрирани случаи има по Черноморските ни курорти. 5250 са на домашно лечение, а 6-*** са настанени в изтрезвителни отделения.

50

до 62

преди 2 години

На мен и съпругата ми се наложи да правим по два теста. Първите бяха положителни. Аз бях доста тежко - три седмици на легло. Трябваше да влизам в болница, но на моя отговорност се лекувах в къщи.

49

Анонимен

преди 2 години

Върнах назад да видя на 01.08. колко са се тествали - 13000. Някой с достъп до информация спомена преди малко, че били 6900. Обърках се лекичко.

48

Анонимен

преди 2 години

Контактните също е редно да се тестват. ----////----- За какво да се тествам, щом нямам симптоми?

47

до 58

преди 2 години

На ден само 4-5 хиляди теста се правят от хора, които пътуват. Когато се разболееш сериозно се налага тест. Контактните също е редно да се тестват. Всъщност ние правим по-малко тетсове на процент от хората в сравнение с повечето страни. При това у нас тестовете се плащат от пациентите. Какъв точно е проблема, който повдигаш?

46

Ученият

преди 2 години

Всъбота и мен ме коронясаха . Два положителни бързи теста . Температура 37,5-38 , лека кашлица и малко ми тече носа . В неделя вечерта също температура . В понеделник всичко отшумя . Вторник без симтоми ,без температура , чувствам се добре . Лечението беше чай с мед . панадол -3бр , витамин С и това е . Лекарят който е ковиднезависим каза ,че това е вирус от същото семейство ,за това го хваща теста , но няма нищо общо с вируса от декември .Онзи най вероятно вече е изчезнал .

45

До 48

преди 2 години

Колко е населението на област София-град с 105 нови случая и колко е на област Велико Търново с 26 нови случая? Къде са повече новите случаи на човек от населението? Според НСИ в края на 2020 година населението на област Велико Търново е 229718 човека, а на област София-град е 1308412 човека.

44

Анонимен

преди 2 години

57, ако се броят само българите без транзитните и чужденците значи е тотална лъжа! Хора, сериозно ли вярвате че всеки ден хората си правят по 20 000 теста в лаборатории? Някой от вас правил ли си е тест в лаборатория? И ако е да, колко пъти? Та ние сме 6 милиона всички. Бабите са 1/3, децата 1/5, а половината население си брои стотинките. Дали ще даде 30 лв за обикновен тест и 100 лв за пср? Всеки ден по 20 000 тестове! Абсурд!

43

Анонимен

преди 2 години

Оставаше най много случаи да има в Павликени

42

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо се махне Стойча Безплатното, толкова по-голям шанс има за овладяване на пандемията

41

Анонимен

преди 2 години

52, цитирам "Общо 20 868 теста са направени...". Всеки ден е такава цифра. Даже вчера бяха 26 000 теста, но да не изтребваме. Обърнете внимание на това и си задайте въпроса възможно ли е? Аз смятам че не. Някъде се лъже.

40

Анонимен

преди 2 години

Тук транзитните и чужденците не влизат в статистиката. Броят се българите.

39

Анонимен

преди 2 години

До 52: Броя на тестовете няма нищо общо с броя на заразените, а с броя на тествАните. Би трябвало да си го схванал.

38

Анонимен

преди 2 години

50, ей заради такива като тебе никой не се ваксинира. Достатъчно е да видим колко сте злобни ваксър прокламаторите, как само пожелавате смърт на всеки, без да ви пука за причината поради която отказва ваксина. Когато някой толкова озлобен и сатанизиран човек предлага нещо в името на живота, всеки човек си казва, че е лъжец. Сори, но ти си най-големия прокламатор да не се ваксинираме. Ако ти плащат да ни мотивираш да се бодем, кажи на работодателя ти да те уволни дисциплинарно. Още днес!

37

До 43

преди 2 години

Грешно разсъждаваш за броя на тестовете. Откъде реши, че всеки ден се правят по 20000 теста? Примерно на 1 август са 6691 теста. Второ, би трябвало вече да си схванал, че броя на тестовете е следствие на броя на новозаразените. Сега заразените се увеличават и броя на тестовете се увеличава, даже са недостатъчно.

36

Анонимен

преди 2 години

Нострадамус така ли каза