88

Хемус

преди 5 месеца

докато не играят сопите и не се усети как се виси от клон с краката надолу,нещата няма да се нормализират

87

Дон Вито

преди 5 месеца

Ще се повтори същия сценарий от миналата година, наесен ще има леш. Още доста хора ше си кажата ей да бях се ваксинирал или пък що стана та не вечерахме.

86

Анонимен

преди 5 месеца

Поредното подканване да се набодем с експерименталките.Доказано е,че ваксинираните разпространяват вируса. Защо не са карантинирани , а се разхождат свободно и заразяват здравите??И какво има в тази ваксина, че са толкова злобни и фанатизирани ?Омразата им се усеща през телефона.Какво сме виновни, че сте прецакани и че ограниченията за Вас няма да отпаднат. Ще трябва да се бодете с още доста дози докато измрете. Четете малко повече.

85

ПЛАНдемия

преди 5 месеца

Станете и те ще паднат!

84

Не съм математик

преди 5 месеца

Както казах и преди месец, квото беше беше. Пандемията свърши. Както един колега по долу е коментирал - не останаха непреболедували. Това с пети, шести, осемнайсти вълни са празни приказки.

83

КОВИДиата 2021

преди 5 месеца

гледайте живите предавания от Токио - Атлетите всичките са ПоМохамеданчени с Покрити Лица! Това е Шоу, така се прави!!

82

Анонимен

преди 5 месеца

Имаме само 14% ваксинирани, все едно нямаме. Заради ам..еб.ит..е антиваксъри ще ни затворят всички.

81

Ммм, дааа

преди 5 месеца

До Били Спасителя - Така е, засега не им се получават нещата, но пъкленият план скоро ще влезе в действие. Септември, октомври и нататък ще е ужас. Обмислят, и вероятно ще приемат увеличение на цената на клиничната пътека за ковид.Нека не забравяме, че и лекарите получават допълнителни пари, ако са лекували болен от ковид. Разбира се, нека да получат финансов стимул, но не и по този начин. Да увеличат заплатите им достатъчно. В крайна сметка, лекуват не само ковид, а толкова други болести

80

Анонимен

преди 5 месеца

Както винаги, под статията са дали мнение много високо-квалифицирани дървени философи с докторантура по празни приказки.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Ей как здраво надписват статистиката заради един ентеровирус.Бързат да ни вкарат в червена зона. Явно шефовете от европа се разсърдиха. Нали вчера ЕС подписаха за 100 милн нов вид експериментална ваксина с авансово плащане. Иде нов БИОПРОДУКТ!

78

Е, па...

преди 5 месеца

Процентите, бе хора! Процентите гледайте, бройките ги оставете! Важен показател е брой хоспитализирани и брой починали. А този брой е нисък, слава Богу. Въпреки, че по план, трябва да се увеличат драстично. Така е казано, така и ще стане. Параноята трябва да е пълна.

77

Анонимен

преди 5 месеца

До <o> <o>-сс-Гърците са ваксинирани на 50%, умнико. Тук не се надявай на бързо отминаване на пика. А за това, че имаме достатъчно преболедували, говорите преди всяка вълна. Как не разбрахте, че са ви грешни сметките? А и няма никаква гаранция, че преболедувалите от първоначалния и британския варианти няма да се заразят с Делта.

76

Били Спасителя

преди 5 месеца

Нещо не върви вълната по план. А те така се стараят да намерят много болни, да покажат една хубава, внушителна бройка и да кажат "На, видите ли! Има вълна!"... А то само трябва да ви подканяме да се ваксинирате, за да се разболеете и да тръгне вълната!

75

Ончо

преди 5 месеца

Без да отричам сериозността на т.нар. пандемия, ще отбележа, че медицинския и фармацевтичния бранш добре се настаниха в каручката при новите условия, и хич не им се иска това да свършва. Както се шегува един преател, в болниците формират шпиц-команди от по-яки доктори и санитари, да завличат напълно здрави хора от улицата, и да ги пускат след като са им взели клиничната пътека.

74

Чоко

преди 5 месеца

Може и да плюеме по Бойко но той никога не би допуснал здравину министър да излезе в отпуск точно когато се задава четвъртата вълна от Ковид. Това е пълно безобразие.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Здравния министър е в отпуск. Евала служебни фигуранти

72

<o> <o>

преди 5 месеца

Макс 1000 на ден и това ще е и то за 1-2 седмици. Нямаме непреболедували за повече. Останалото са смешки. Вижте Гърция - 2-3 седмици по 3000-4000 на ден при 80-90 хиляди теста дневно (2%) и сега спадат, поне така казаха по БиТиВиТу.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Светът все ще се справи с този Ковидчо, но с българската проказа плъзнала надлъж и нашир по цялото кълбо земно - надали!

70

429 нови случая

преди 5 месеца

Абе...... А на бас , че не са 429. Точно колко са никой не знае. Стига с това броене. Няма смисъл. Цялия свят разбра, че нищо особенно не се прави. Носете маски ---... и мярката. Утре ще носим и папи в гъзовете със катинар

69

<><> до

преди 5 месеца

Човек , не знам за кой говориш но правописа ти е уникален ......типичен български "манааджия" :)