30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз също харесвам Миков, но не е прав в този случай, по-добрия вариант е БСП да се обедини, а след това ще я мислят , ако правителството на Слави падне и се променят обстоятелствата, както казва Ремарк, важно е движението , а не застоя, затова капките морска вода са по-силни от скалата, докато скалата падне в обятията на капките и морето!

29

Анонимен

преди 2 години

Като е бивш шеф на бсп и му е криво, какво може да се очаква да каже -- точно това което е казал. А дали наистина е така това е отделен въпрос, това се вижда отстрани.Бойко от банкя е на същото мнение, като не е премиер, зове партията си да не подкрепя правителство на ИТН. След такива паднали потоп.

28

Анонимен

преди 2 години

Харесвам Михов, социалист е, но беше умерен и в парламента се държеше с уважение и такт към враговете си, включително към ГЕРБ, а не като сега, само пpocтащинa и омраза. Летвата падна много ниско..

27

Бонго Бонго

преди 2 години

Миков аз казах ли наздраве или не помняХа наздраве!

26

Бонго Бонго

преди 2 години

Благодаря вуйчо Ваньо!

25

N

преди 2 години

Ей пелтек влашки, много си ***. Дори и не занимаващите се с политика разбраха, че ИТН е НЕСИСТЕМНА партия, няма коалиционни споразумения, няма съвместни декларации, няма делене на баница. Такива като теб, Дончева и недоразуменията от ДБ, продължавате да дърдорите глупости. На който не му изнася, не гласува и като няма правителство, на избори. Нали това е демокрация? А на избори, ние решаваме, които не си стоим в къщи и после не искам да слушам пелтеци като Михов.

24

Истукан

преди 2 години

Прав е Миков. Това ще е краят на БСП, ако подкрепи ИТН. От втора политическа сила слязоха на трета, а после ще са последни.

23

Анонимен

преди 2 години

България има необходимост от лява партия като БСП, някои десни партии, се опитват да унищожат лявото и да няма никаква опозиция и да се превърнат в диктатори и в единсвени самодържци, ако няма баланс, а едноличен режим, това ще е края! И освен това, БСП и някои други малки партийки , са единствените, които наистина мислят за намаляващото население, за проблемите им и за страната! Останалите мислят само за порции, грабеж и нищо друго!

22

Анонимен

преди 2 години

До И така нататъкГарантирам ти , че минимум 1 година със сигурност ще управлява правителството на Слави, а може и повече , зависи как ще се представят. По-добре Нинова да се обедини с тях, а след това ще мисли какво да правят , ако се променят обстоятелствата!

21

Анонимен

преди 2 години

Заглавие в Афера - " СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР РАБОТИ ЗА ЧАСТНА БОЛНИЦА. А ВИЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПЪТЕКИ. И ЗДРАВНАТА КАСА ЩЕ Я ФИНАНСИРА ТАЗИ БОЛНИЦА НА ЕДИН ИЗВЕСТЕН МОШЕНИК ОЩЕ ОТ ЦАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО", "За неосведомените, това е причината Стойчо Кацаров да атакува Пирогов.Служебен министър работи за частна болница.Разрушавайки Пирогов. И здравната каса ще я финансира тази болница на един известен мошеник още от царското правителство.А вие се връзвайте на лъжите за източване на пътеки.Утре всички, които плюха по проф. Балтов, да заминават за Казичене и да се лекуват там"

20

И така нататък

преди 2 години

БСП си има твърд електорат. Скоро няма да падне на 10%. И да, ако подкрепи това недоразумение със сигурност ще сбърка. Все пак, друг не се очертава да го подкрепи.

19

Анонимен

преди 2 години

Миков ,стига , няма друга партия , която да плюе по своите хора така , както вашата партия, нека Нинова се обедини , там участва и човек на Гергов, ако евентуално падне новото правителство , Нинова ще се обедини със следващите , нищо фатално няма , панта рей, по-фаталното е, че вие пригласяте на онези , които искат да смачакат партията ви!

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Някой писа влах за Миков, как разбрахте, че е влах? Да не е от Видин?

17

Бонго Бонго

преди 2 години

И, кумчо Вълчо Ко прайш ела та черпя: барман на мен уйски на Вълчо лимонада.Другия ден: о, кумчо Вълчо ела,ела тука ща черпя: барман на мен две уйскита на Вълчо две лимонади. Вълчо навън и бой бой по заека..другия ден по.куючо Вълчо ела тука ща черпя: БАРМАН НА МЕН УЙСКИ НА ВЪЛЧО ЕДНА ЛИМОНАДА, ЧЕ КАТ ПИЙ ДВЕ ЛИМОНАДИ НЕЗНАЙ КО ПРАЙ

16

Mitaka

преди 2 години

Миков едно време му се смеехме, реално сега излиза, че е бил по-добре от повечето сегашни.

15

Анонимен

преди 2 години

наздраве другарю миков!

14

Vip

преди 2 години

Нинова буквално смаза БСП - Избирателите на ИТН и на мутрите много над половината са леви избиратели зарибен от чалгаджия и шумното кречетало Манолова - резултат от тоталната некъдърността и недалновидност на ръководството на партията майка... И

13

Бонго Бонго

преди 2 години

Ей кат пия две ракии, ставам 2 метра голям

12

Бонго Бонго

преди 2 години

Някой да не каза наздраве?А.а са две аде а пак наздраве Миков, Корни нищо не става от нея, тепегьоз!Горе главата, Рашко ще налее ся.Рошко, мър.шоо. сипи да пием брей ща изкъртя

11

Mitaka

преди 2 години

БСП ще подкрепи и ДПС също. Реално властта ще е БСП+ДПС + ИТН,. Слави връща се най-корумпираната комбинация, а уж щеше да е промяна.ДБ няма да подкрепи или ако подкрепи ще търси първа възможноста да си оттегли подкрепата, Мая и сие очаквам да се разцепят. Там някой много искат да участват, други вече нямат пари за още избори и ще гласуват от немай къде.БСП в даден момент след няколко също може да си оттеглят подкрепата и да ги свалят и ще зависи какво ще са направили до тогава, а то ще е нищо