50

Анонимен

преди 2 години

ИТН може и да са били със чисти намерения, но битката на всички е за контрол над парите на данъкоплатеца. БСП си имат правителство-това на Стефан Янев и ИТН им трябват само като писмен компромат-споразумение за изнудване при управлението на марионетките им. БСП нито за миг не са си мислили да подкрепят ИТН. Точно обратно- търсят подкрепа за служебното СИ правителство.

49

Анонимен

преди 2 години

БСП са от статуквото. А Слави е болен. Склададжията-философ е Сламен Николов. Сламен човек, зад който се крие пак Ники Василев, соросоидди и десни екстремисти.

48

Няма Такава Държава

преди 2 години

Да, лоша партия е ИТН. Предлага на БСП само лоши работи. Тц, тц, тц...

47

Ръмпридъмпти

преди 2 години

Итн не са зрели. Използваха ги за да няма ГЕРБ еднолично правителство и сега ще ги изчегъркат като излишни. А трябваше да уважат суверена и направят правителство с ГЕРБ, но се иска ум, възпитание и политическа култура, но това не е съвместимо с плямпала като Тошката

46

Анонимен

преди 2 години

До Бонго БонгоВ Кулата си говорят на български език и са българи, а не на гръцки

45

Анонимен

преди 2 години

Нинова , подкрепи ИТН!

44

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото ще да приказва аз ще си гласувам пак за ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 2 години

Просто Слави си има свое виждане и отказва да му извиват ръцете разни партии с по 5 или 10% вот. Да правят нови избори Тъкмо да изхвърчат от политическата сцена рзни Маи и Бабикяни.

42

Анонимен

преди 2 години

ИТН или са наивни и не знаят, че БСП си има правителство и това е правителството на Румен Радев, или просто си измиват ръцете като се конфронтират с всички за да НЕ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО. Лошото е, че на следващите избори у нас машините ще изберат онзи, който посочи американската демократическа партия.

41

Анонимен

преди 2 години

Наздраве!

40

Анонимен

преди 2 години

Заглавие в Афера за мътенето на водата от някои - "СГЛЯДА НА БУДЖАКА С ПРОКОПИЕВ & ИВАН КРЪСТЕВ ПРЕЦАКВА СЛАВИ, БСП И ЧАСТ ОТ ***. ЗАЕДНО С РАДЕВ СЕ МЪТИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ /СНИМКИ/"

39

Анонимен

преди 2 години

Не виждам смисъл да не подкрепи правителството на Слави Нинова, ако не го подкрепи, това ще е в интерес само на герберите, но не и на останалите партии, които влязоха в парламента. Миков, спри се!

38

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоТой и "влашкия" е изкуствено съдаден във Виена език някъде около 15-16 век, ако не вярваш провери, по-късно с него са асимилирали славяните, австрийците създават и изкуствения румънски език и държава, като изхвърлят Кирилицата и я заменят с Латиница, имало е дори бунтове на болярите и народа срещу това , но няма да ви го кажат, но въпреки това, румънците си остават православни и не дават вярата си.

37

Анонимен

преди 2 години

Да живее Чалгата, Ракията и Салатата! Подкрепете Революцията на масата! Да живее Съветския спиртов съюз!

36

Анонимен

преди 2 години

бсп с и без Слави си е пътник.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако БСП не подкрепи Слави(които са си НДСВ,с хора от ГЕРБ и ДПС), Слави ще направи нови избори и ще ви изхвърли още от гласовете на партиите в коша, а някои партии даже няма и да влязат в парламента, няма смисъл в това разтакаване, само защото някои са недоволни, че няма порции, че народа 30 години стои без порции и не се сещате за него и избяга от България, нали имате плаващо мнозинство, какъв ви е проблема? Ако не вървят нещата, гласувате против, разваляте седянката и готово!

34

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Бонго... Бъркаш град Кула (влашко) с град КулаТА, което е към гръцко!!!

33

Анонимен

преди 2 години

По принцип Миков е прав, но забравя, че сега най-важното е да се премахне модела Бойко Борисов. Без премахването му, всичко останало губи смисъл и България пак ще е най-зле в Европа.

32

Бонго Бонго

преди 2 години

В Кула говорят гръцки, какъв влах е тогава?Правите ли разлика гърци и власи???

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми той и Първанов, който е близък с Бойко и ДПС ,играе номера на Нинова. Оставете Нинова на мира, а гледайте как да си възвърнете гласовете на БСП, с това трябва да се занимавате! И членовете на БСП ,вместо да ходят на море, да бяха гласували за партията си, ако нямат самосъзнание, да ги организират от партията им