70

Анонимен

преди 10 месеца

Михаил Миков е алкохолик. Точка.

69

Пловдив

преди 10 месеца

И кой е авторитета, ти ли пияници?

68

Прав е човеко!

преди 10 месеца

По-добре Итн да подкрепят правителство на БСП иииии натам вървят нещата :))

67

анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно прав е!

66

Анонимен

преди 10 месеца

До Истината Вече не е нормално да ги подкрепи. Искали са, пазарили са зетя на Червеняков и т.н. Но просто нещо се със събраните неадекват ници и обидите към ДБ. Само БСП и ДПС без ДБ и ИБгНИ няма как да подкрепят ИТН. Прекалено лъсват зависимостите и навява на НДСВ и тройната. Заради общественото мнение ще гласуват против. Даже и Баце заради това обществено мнение за ден смени от излиза за по-малък кворум на влиза и гласува против.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Миков и Овчаров си казаха мнението, че ИТН са тотални неадекватници и не трябва да бъдат подкрепени. При подкрепа за ИТН Нинова ще си докара разцепление в партията. Явно просто БСП ще бави до последно отказа си и ще мине с "ДБ и ИБгНИ не подкрепиха, та и ние така.". И на третия пас- служебното, ако събере гласове. Вече ще зависи дали ИТН ще гласуват ЗА или ПРОТИВ. Тук ще им е бая хлъзгаво- ако са ПРОТИВ, хем Янев остава до изборите, хем са против протеста и на избори ще са под 4%.

64

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Сега БСП трудно решава. Преди решаваха всичко на маса в някое скрито село на агне.Хапнат пийнат, особено пийнат и после назначаваха, кметове, областни всичко около района. И през всеки район агне и тъй Миков стана Алко.Рашков е на същата величина.Бойко ги стресира, обра им дамаджаните, сега търсят ресто за дамаджаните.

63

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Благодаря за пояснението вуйчо Ваньо!

62

комитата

преди 10 месеца

Видяхме и кви ги свърши ти кат беше председател-искате все стари муцуни да се въртите -нека нови хора да влязат да с е види кво могат ,пак избори ли търсиш-туй българин аголямо чудо смао критикува акъл дава и нищо не прави

61

Ха-ха!

преди 10 месеца

А Доган самодоволно си сърба кафето в някой от сараите си

60

ИСТИНАТА

преди 10 месеца

ЧАЛГАРЧЕТО --НЯМА ШАНС! НИТО КОРНИ , НИТО ФИГУРАНТА ЩЕ МУ ПОЗВОЛЯТ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕСТВО ---ТЕ ИСКАТ ВОЕННА ДИКТАТУРА СЪС "СЛУЖЕБНО И ПОСЛУШНО ПРАВИТЕЛСТВО"....КОРНИ ВЕЧЕ СЕ ИЗПУСНА И ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ.....ХА,ХА,ХАААА

59

Анонимен

преди 10 месеца

до М.Миков:Председателката на вашата партия с нейното неподплатено с нищо самочувствие и бетонната си глава ви води упорито към пропаст и тя ще ви предаде ако не я озаптите навреме. Ако вие подкрепите Тошко Африкански и Слави Тр. от Учин дол за техния кабинет, електоратът ще ви напусне.

58

Случаен минувач

преди 10 месеца

Миков, я си признай кога го направи това забележително съждение? След шестата или след седмата ракия? А сигурно след това си опрял чело в масата и си заспал... Така ли беше, признай си!

57

Анонимен

преди 10 месеца

И за ИТН също и това е чудесно, понякога жаждата за власт е пагубна.

56

Анонимен

преди 10 месеца

ИТН са събрани от кол и въже, партия-недонос. БКП са само политически трупове.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Самото съществуване на тази партия е пагубно за България. Просто трябва да ви няма!

54

Анонимен

преди 10 месеца

В случая Миков е абсолютно прав.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Корнелия не се интересува от ръста на цените и задаващата се катастрофа, тя иска да краде, радев и слави грабят и тя иска. бсп се самоуби

52

До Е браво, браво.

преди 10 месеца

Дебелия и квадратния винаги идват ръка за ръка. После почват да им растат брадавици, връзват си вълнени конци под главата (шалове), карат го като Сър Стенли Ройс...

51

Анонимен

преди 10 месеца

Трифонов, за Бога, как сте? На ситуация като вашата му се казва Пирова победа.Прос-тата ви глава вероятно се досеща, че единственият естествен десен съюзник като политика за развитие на местния бизнес е ГЕРБ. Какво доказахте? -Че сте по-висок от г-н Борисов, може би? Или, че имате "партия" от служители в частната ви фирма? Как е възможно да сте толкова п-рост посред безброя прос-ти?!