70

Анонимен

преди 2 години

Михаил Миков е алкохолик. Точка.

69

Пловдив

преди 2 години

И кой е авторитета, ти ли пияници?

68

Прав е човеко!

преди 2 години

По-добре Итн да подкрепят правителство на БСП иииии натам вървят нещата :))

67

анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е!

66

Анонимен

преди 2 години

До Истината Вече не е нормално да ги подкрепи. Искали са, пазарили са зетя на Червеняков и т.н. Но просто нещо се със събраните неадекват ници и обидите към ДБ. Само БСП и ДПС без ДБ и ИБгНИ няма как да подкрепят ИТН. Прекалено лъсват зависимостите и навява на НДСВ и тройната. Заради общественото мнение ще гласуват против. Даже и Баце заради това обществено мнение за ден смени от излиза за по-малък кворум на влиза и гласува против.

65

Анонимен

преди 2 години

Миков и Овчаров си казаха мнението, че ИТН са тотални неадекватници и не трябва да бъдат подкрепени. При подкрепа за ИТН Нинова ще си докара разцепление в партията. Явно просто БСП ще бави до последно отказа си и ще мине с "ДБ и ИБгНИ не подкрепиха, та и ние така.". И на третия пас- служебното, ако събере гласове. Вече ще зависи дали ИТН ще гласуват ЗА или ПРОТИВ. Тук ще им е бая хлъзгаво- ако са ПРОТИВ, хем Янев остава до изборите, хем са против протеста и на избори ще са под 4%.

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Сега БСП трудно решава. Преди решаваха всичко на маса в някое скрито село на агне.Хапнат пийнат, особено пийнат и после назначаваха, кметове, областни всичко около района. И през всеки район агне и тъй Миков стана Алко.Рашков е на същата величина.Бойко ги стресира, обра им дамаджаните, сега търсят ресто за дамаджаните.

63

Бонго Бонго

преди 2 години

Благодаря за пояснението вуйчо Ваньо!

62

комитата

преди 2 години

Видяхме и кви ги свърши ти кат беше председател-искате все стари муцуни да се въртите -нека нови хора да влязат да с е види кво могат ,пак избори ли търсиш-туй българин аголямо чудо смао критикува акъл дава и нищо не прави

61

Ха-ха!

преди 2 години

А Доган самодоволно си сърба кафето в някой от сараите си

60

ИСТИНАТА

преди 2 години

ЧАЛГАРЧЕТО --НЯМА ШАНС! НИТО КОРНИ , НИТО ФИГУРАНТА ЩЕ МУ ПОЗВОЛЯТ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕСТВО ---ТЕ ИСКАТ ВОЕННА ДИКТАТУРА СЪС "СЛУЖЕБНО И ПОСЛУШНО ПРАВИТЕЛСТВО"....КОРНИ ВЕЧЕ СЕ ИЗПУСНА И ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ.....ХА,ХА,ХАААА

59

Анонимен

преди 2 години

до М.Миков:Председателката на вашата партия с нейното неподплатено с нищо самочувствие и бетонната си глава ви води упорито към пропаст и тя ще ви предаде ако не я озаптите навреме. Ако вие подкрепите Тошко Африкански и Слави Тр. от Учин дол за техния кабинет, електоратът ще ви напусне.

58

Случаен минувач

преди 2 години

Миков, я си признай кога го направи това забележително съждение? След шестата или след седмата ракия? А сигурно след това си опрял чело в масата и си заспал... Така ли беше, признай си!

57

Анонимен

преди 2 години

И за ИТН също и това е чудесно, понякога жаждата за власт е пагубна.

56

Анонимен

преди 2 години

ИТН са събрани от кол и въже, партия-недонос. БКП са само политически трупове.

55

Анонимен

преди 2 години

Самото съществуване на тази партия е пагубно за България. Просто трябва да ви няма!

54

Анонимен

преди 2 години

В случая Миков е абсолютно прав.

53

Анонимен

преди 2 години

Корнелия не се интересува от ръста на цените и задаващата се катастрофа, тя иска да краде, радев и слави грабят и тя иска. бсп се самоуби

52

До Е браво, браво.

преди 2 години

Дебелия и квадратния винаги идват ръка за ръка. После почват да им растат брадавици, връзват си вълнени конци под главата (шалове), карат го като Сър Стенли Ройс...

51

Анонимен

преди 2 години

Трифонов, за Бога, как сте? На ситуация като вашата му се казва Пирова победа.Прос-тата ви глава вероятно се досеща, че единственият естествен десен съюзник като политика за развитие на местния бизнес е ГЕРБ. Какво доказахте? -Че сте по-висок от г-н Борисов, може би? Или, че имате "партия" от служители в частната ви фирма? Как е възможно да сте толкова п-рост посред безброя прос-ти?!