23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Явно към служебно отива работата, което е лоша новина за Бокича :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Защо изпратиха противопожарни екипи в Македония на помощ? Затова тук в България доброволни екипи от горски и воени се опитват да се справят с пожарите. И много ясно, че ще има и жертви. Тези хора не са пожарникари. Колкото и смешна професия да стана покрай Бойко Борисов. Изобщо не е толкова просто да гасиш пожар.

21

Надути пуяци

преди 2 години

И за тоя и за оня от Славаново е унижение да отидат на място при хората.Отвратително

20

Живко от Варна

преди 2 години

Държавни служители на България са настройвали други държавни служители против мен ! А защо така ?Какъв е проблема ?Някои хора искат аз да нямам приятелка, любов, много пари и като цяло хубав живот ! Защо ?Тва не е нормално !

19

Анонимен

преди 2 години

Лозето не ще молитва, иска мотика. И аз Янев не ти ща нравоучения, а действия. Какви мерки взе правителство за да има готовност за тези пожари.

18

Анонимен

преди 2 години

На тоя колко дни му трябваха за да му включи реотана. Ало от бавнозагреващите ли си бе сеяндур. Тези пожари и на децата им стана ясно кой ги пали само тоя още не е разбрал. Нема ли да пратиш още неколко екипа пожарникари на Макетата а пък нашите пожари ше ги гаси баба Вуна. Нямате никакви управници не само служебни но и редовни. Всичко е Аматьори от най висша степен. За 32 години още стандарта на бай Тошо не сте достигнали от такива управници.

17

Анонимен

преди 2 години

Борисов на терен.Радев на климатик.

16

ГНЕВЕН

преди 2 години

Никой не ви е избирал г-да от служебния кабинет! Твърде много си позволихте. Репресии, интриги, лъжи, размахване на юмрук, а сега пръст. Защо мислите, че народът ви иска? НЕ ВИ ИСКАМЕ. ЧАКАМЕ ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ МАХНЕТЕ БАРАБАР СЪС СЪЗДАТЕЛЯ СИ. РУСИЯ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ СРЕЩУ НАРОДНУЯ ГНЯВ. ИГРАЕТЕ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ С НИНОВА, МАЯ, ХАДЖИГЕНЧЕВ, ТАТЯНА, НО СМЕТКИТЕ ВИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ КРИВИ. СМЯТАХТЕ ДА ЯХНЕТЕ СЛАВИ И ИТН И КАТО ВИДЯХТЕ, ЧЕ НЕ СТАВА ПОЧНАХТЕ ДА ГИ ПОУЧАВАТЕ. НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА!

15

Анонимен

преди 2 години

Еми всеки се е затворил като пашкул Янев, иначе взимат кредити и карат служебни коли (големата работа са) и се правят на мутрички :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да хванете тези пиромани,които умишлено палят горите и селата?

13

Миро

преди 2 години

Абсолют но безотговорници-и.тоя и началника му от село Славяново

12

Анонимен

преди 2 години

Бългаеия гори, а нашите управници пращат пожарни екипи на помощ на братска Макединия. Българския народ е силен и героичен сам ще се справи!! Уникална държава..

11

Анонимен

преди 2 години

Борисов винаги беше на терен когато нещо се случваше.

10

Зозо

преди 2 години

Рундю и Чашков са пряко отговорни за смъртта на 1 пилот, 1 офицер и 2 горски. За сега.

9

Анонимен

преди 2 години

При такива температури и парче стъкло може да изиграе ролята на лупа и да пламнат сухи треви.Затова,както за зимата има снегопочистващи машини готови за реагиране,така и за лятото трябва вертолети,пожарни ,водоноски пълни с вода в близост до райони,където има вероятност от пожари.Закриха агенцията за бедствия и аварии ,която съществуваше при тройната коалиция.

8

Мързеливи ташкари

преди 2 години

Благодаря ,че ни светна ,защото ние нито усещаме ,нито виждаме.Защо не си при хората където е пожара бе?Имаме нужда от държавници а не от кабинетни дървени философи

7

Анонимен

преди 2 години

Винаги други са виновни когато нещата се оплескат, но когато има някакъв успех той е само наш!

6

Анонимен

преди 2 години

Янев, затова ли прати всички противопожарни екипи в Македония?? Щото в България нямаме пожари?? Или пък Македонците са ти по-скъпи?

5

Анонимен

преди 2 години

Дойде радевата хyнта и държавата е пред колапс. Битова престъпност, убийства, пожари, мигранти, ковид, поскъпване на тока, спиране на инфраструктурни проекти, буксуваща икономика. Ужас. Пак ли Бойко ви такова у гащите, а другape?

4

Анонимен

преди 2 години

До 4 Гасящите са местни доброволци непрофесионалисти.