83

Анонимен

преди 2 години

И двете деца на Стефан Янев са назначени на сладки мениджърски длъжности в Булгартрансгаз и Енергийният холдинг. Става въпрпс за няколко хиляди лев заплата на месец!

82

Анонимен

преди 2 години

А защо не протестираме, защо не се надигнем, хора?Докога ще търпим Радев комуниста да ни мачка и унижава, да убива българи, да ги пали да вдига тока и де що има цена, да ни срами в Реропа и пред света?

81

Анонимен

преди 2 години

тоя защо не спре да говори. Егати мутрата

80

Анонимен

преди 2 години

управление в което участват военни или е хунта или преврат или най-долната проба управление. Едно време иронично ги наричахме мозъци. Сега сме позволили неграмотни военни да ни управляват. ЗАЩО????

79

Анонимен

преди 2 години

Ясно се вижда, че пожарите са предизвикани умишлено от хора на Румен Радев за да се създаде паника сред населението и да ни управляват по-лесно.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо тоя пенсиониран военен още не си е подал оставката? Какво още трябва да стана за да се потърси отговорност на Румен Радев и тоя маргинал на снимката за смъртта на стотици българи загинали в пожарите?

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 "Добре, че не са Герб на власт. Иначе те щяха да са виновни." Чакайте малко, радьо-хунтата отпреди година е на власт сред простолюдието, което върви срещу собствения си залък - хунтата на комунизма се познава първо по двойния ръст на цените. няма лошо, тъкмо коМУНЬО-чалга простаците са жертва на агресивната ПРОПАГАНДА ВЕЧЕ пета година, и поне още десетина годиа ще си гладуваме на воля заради комунистическия пуберитет на Мун...ча! Ама да си знаете - БОКО е виновен, де!

76

Анонимен

преди 2 години

До БСПО боже. До къде стигнахте.

75

За безпаметните

преди 2 години

Да припомня за,, Кървавото хоро на Йотова и Виденов"когато изгоряла като факли 14 войничета на Околовръстния път ( има паметник) Виденов открива фолклорен фестивал в Копривщица и рипа хоро,а Йотова шеф на новините в БНТ като първа новина пуска хорото на Виденов а накрая на новините сбутва смъртта на войничетата.За слугинажа е високо наградена.Всички доказателства са унищожени.По това време Рашков е шеф на националната следствена служба.Ето това са те,, новите,честните" които чегъртат

74

БСП

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ имат нова задача. Да палят пожари!! С това човекоядеца Борисов се опитва да очерни най-успешния кабинет в 1340 годишната история на България.

73

И това ще премине

преди 2 години

Ще трябва да живеете И с това, генерали... Не мога да ви мисля.

72

Анонимен

преди 2 години

БОКО е виновен! Тази мантра ще я слушаму поне още десетина години като оправдание за Грандиозните КРАЖБИ и ЛЪЖИ на чалга-юмрукчовците. ЕС засега си мълчи за комунистическия преврат в България, но мълчанието им отдавна си пролича първо, по тоталната МЕЖДЕНАРОДНА изолация на мен...ьо и България, и второ, по отрязването на всякакви субсидии от ЕС, както стана при Станишев и Орешарски. Чуждестранните инвестиции се изтеглиха наполовина само за 3 месеца - комунизъм, милорд!

71

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се след седмица пожари - скрити под климатиците в МС... Алкохилици и и ***... Лошата тиква отдавна щеше да строи министрите при пожара, а тези тръгнали да пишата закони .... Какво да правим такива си ги избрахме - ****ераст ****ераст ама с власт...

70

Анонимен

преди 2 години

Герб не са на власт но са виновни за всичко лошо. БСП + ДПС + Чалгарите ще преборят корупцията. Раде е велик военен!

69

Анонимен

преди 2 години

Не се сърдете на горкото плювковче, не е ли очевидно, че е аватарчо на Юмручко - по клишетата ще ги познаеш. Ако Юмручко е единият чорап, аватарчото е другият. Нищо, че и двамата са ЗЕЛЕНИ чорапи - простащината, нахалството и комунизма са си по рождение - това оправия НЯМА. По-любопитното е, че коМУНЬО-марионетката ближе американо-европейски ***, пък трепери от шубе от кремльовците. Защо никой не се сеща, че е еднакво НЕЗНАЧИМ и за ЕС, и за Кремъл? ПЕТ години само ПЛЮНКА и безхаберие?

68

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не са Герб на власт. Иначе те щяха да са виновни.

67

Анонимен

преди 2 години

до 78. Оооо да! ТОЙ ПИАРА<НЯМАШЕ ДА ПРОПУСНЕ! И КАЛИНКИТЕ ЩЯХА ДА СА ТМ ПРЕДИ НЕГО! ГАРАНЦИЯ! И кои щяха да му се "радват" на пиарите бре? Герберасти П.......и като ТЕБ САМО!!!-:(( Хайде събудете се вече бре! елементарни сте!!!

66

Анонимен

преди 2 години

До Фабио РестрепоНе е за теб. Явно изтриха някой коментар и се разместиха номерата. За този под твоя коментар се отнасяше.

65

Хм

преди 2 години

Пък аз си мислех че мечките ги палят тия пожари.

64

Анонимен

преди 2 години

Здравата комунистическа чистка, подплатена с хитроста на ДПС и безмозъчния пълнеж на чалгарите ще оправи България за пореден път.