98

Анонимен

преди 2 години

Kyxa лeйка...

97

Мътръв космос

преди 2 години

ИТН ( Има Такива Наивници) разочаровахте ме. Как може да забравите да предложите министър на космоса? Искам и ние да имаме военно космически сили. Град на космонавтите, вместо Байконур ще направим Байху...натам се сещайте сами. Представям си първия полет от Байху... славуца куца с бастунчето , а радеФ вдигнал две юмручета. Митко Пайнера ще се преориентира нали е инженер и ще направи първия български космически кораб - Планета поп-фолк 1 и после по ред на номерата докато някой от тях не литне.

96

бляд

преди 2 години

До Анонимен 108 .... НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ .... КОЕ Е СРАВНЕНИЕТО НА ББ С ТЕЗИ ИДИО*** ОТ Т.НАР. партиика ИМА ТАКИВА НЕРЕЗИ ...

95

Анонимен

преди 2 години

В България целта не е да си потърпевшия Първа политическа сила, а да си решаващия втори, трети или пети, но да си Решаващият. Сега се играе битката за мястото на владеещия конците - дали ще е ДБ Прокопиев или ДПС Доган. Тука нито ИБ*НИТЕ са фактор, нито пРезидентът, защото са просто едни от куклите.

94

izh

преди 2 години

Говорим в манталитетен смисъл. Наистина е изкудкудякала - старото не е забравила, а ново не е научила. Където и да се обърнеш у нас все такива безполезни за обществото , но с добър апетит

93

Анонимен

преди 2 години

Тя е голям оптимист. Животът е пред нея!

92

Люси

преди 2 години

До izh: ще разбереш, ако доживееш нейните години,...

91

izh

преди 2 години

Tази изкудкудякала счетоводителка от соца що не си гледа памперсите?

90

Анонимен

преди 2 години

Това не е партия ,а чалгарска сбирщина.Това са безотговорни хора,които се подиграваха с хората,че АЕЦ е гръмнал.Същите са като Боко.

89

Куранян

преди 2 години

Както и да го въртиме кофтито мат'рял си е кофти мат'рял.

88

Мелвин Брак

преди 2 години

Оня ден двама чалгаропитеци, избиратели на има такива будали, които да ни изберат, богохулстваха говорейки за Дева Мария. Според тях тя не само, че не била дева, а по същество била майка заместител. Анатема за вас неверници, поклонници на *** ласки и содомити.

87

Анонимен

преди 2 години

Ами бабо Зайке, беше много приятно да викаш "срам, срам, срам" за предишния министър-председател и да се изживяваш като съдник върху него, а пък сега за малко сте от страната на евентуалните управляващи и злобата вече е преадресирана към вас. Сори.

86

Бонго Бонго

преди 2 години

Ром е алкохолна напитка,незнам кой го измисли туй. Те не се обиждат когато им казваме ***. има достойни хора сред тях, Чирков е един от тях. България има нужда от всеки, който иска да служи.България това сме ние хората, ние сме държавата и всеки, който служи, служи на нас./ Ще се кандидатирам за президент/))))))))))))

85

Анонимен

преди 2 години

Тази извини ли се на Кантарджиев за онези пари...

84

Зозо

преди 2 години

Тая мумия кой номер памперс носи? Днес при Цв. Ризова се видя, че яко я тресе деменцията.

83

Анонимен

преди 2 години

Нямало свобода на медиите, разбиращ ли. Напротив, те тук са първата власт и могат да утрепят всеки и всичко. Дерзайте и се наслаждавайте на първото си място.

82

Анонимен

преди 2 години

Ами ББ 12 години удържа на такива тенденциозни атаки, които накрая се превърнаха в пълни лъжи, манимулации и компромати, а вие от ИТН още от първия си месец на първа политическа сила и вече се оплаквате. Чакайте да видите какво ще стане като направите правителство. Ще разберете, че бедна ви е фантазията. Тука е така.

81

Мика Зайкова

преди 2 години

Един е Слави!! И Тошко е негов пророк!!Забравете за Исус неверници!! Или джихата ще ви застигне!!

80

Бонго Бонго

преди 2 години

Допълвам:Думата МИНИСТЪР ОЗНАЧАВА В ПРЕВОД" СЛУГА НА НАРОДА"КОЙ Е СЛУГА????? НЕГО ПРИЕМЕЕТЕ И МУ ВДИГНЕТЕ РЪЦЕТЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ.

79

Анонимен

преди 2 години

Вместо това сложихте мъжката сектетарка на Костов!