45

пияница мистик

преди 2 години

Толкова филми за горски пожари има. Нашите ако бяха изгледали поне 2 от тях щяха да разберат, че при гасене на служителите им се дават едни специални, огнеупорни одеяла и при обръщане на вятъра се захлупваш с него на земята и чакаш да премине огнената линия. А не да ти изгори гърба и да умреш. Гадна смърт

44

Извинете

преди 2 години

Министърката по ромските въпроси какво изквича?

43

vale_karo

преди 2 години

До АнонименСтига сте мрънкали!Поне още десет години ще бъде нужно за да се изчегърта това което са сътворили ГЕРБ.

42

Абе

преди 2 години

Рашков, грабвай дамаджените и оди да видиш що става по тая България - хора взеха да *** през час.

41

пасарела

преди 2 години

*** *** , какво вие направихте като бяхте на власт ? Една магистрала не можахте да направите от 70 те години , а пък и имате сурат да говорите сега ! Марш към чалгаря , вие друго не можете и нямате *** !!

40

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИН КУП ПОСТОВЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗЧЕГЪРТАНИ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ХУНТА НЕКАДЪРНА ГЕРБ! И ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ОЩЕ СМЪ-РТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

39

Анонимен

преди 2 години

Какъв ГЕРБ , те вече не са власт.Любимият ви президент управлява.Освен да вдига юмучето по поръка на Москва и да повтаря наизустени клишета,друго не може.още по-зле ще става.

38

Анонимен

преди 2 години

Светла да е паметта им! Тези началниците им не са ли чували за прогноза на времето. За вятър при пожари в дадени райони ще се предвиди. Оставки веднага, небрежни ***! Дълбок поклон на невинните жертви, на началниците тип калинки!

37

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА И ЗАКРИ МНОГО ОТ ПОЖАРНИКАРНИТЕ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ !!! ЕТО ГИ ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ

36

Анонимен

преди 2 години

Тука гледам разчитат на НАТО или несъществуващия вече СИВ....буахахахаха :)) Еми за к'во ни е държава, нали разчитаме на други ? :)) Все некой требва да е месия, все некоя държава требва да дойде.....накрая решете къде да избягате, щото българина оправия нема :))

35

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ПРАТЕНИ ДА ПРЕКОПАЯТ 200 МЕТРА УЛЕЙ В СУХА НИВА И ТО ШЕПА ХОРА И ТО ЗА ПОЛОВИН ЧАС :D КАТО ДОШЪЛ ОГЪНЯ НАПРАВО ГИ НАГРАБИЛ

34

Анонимен

преди 2 години

А,тези които трябваше да гасят пожара са пратени да гасят пожари в РСМ .Трябва да се търси наказателна отговорност от този който прати нашите огнеборци при ,,братията" оттатък границата!

33

АнонимеН

преди 2 години

ВИЖДАТЕ ЛИ ГО ТОВА НА СНИМКАТА ! ТАКОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО АКО ТРЪГНЕТЕ С ЛОПАТА ДА ПРАВИТЕ УЛЕЙ! МИНИМАЛНО МОЖЕ ДА ГО СПРЕ СЕЛСКИ ПЪТ КАТО ДОЛУ В ДЯСНО НА СНИМКАТА И ТО АКО Е ПОЧИСТЕН!

32

Zoro

преди 2 години

За цъкащите минуси за Македония. Преди минути: Става въпрос за 16:00часа.25 пожарникари от Благоевград и Смолян тръгнаха за Северна Македония, ще помагат в гасенето на големите пожари в Кочани и Делчево.Намерете прочетете и после цъкайте само минуси. Все мие тая. Жалко за семействата на починалите.

31

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Баце за тая такса спокойствие дето я плати на Тръмп за над 2млрд $ за 40се годишни москвичи(ф16) дето още не са ги начертали можеше да купи поне 5 Боинга 747 да изкарват пари, и пак щяха да останат кинти за техника на планинска служба и пожарникарите.Нали уж е гасил пожари - защо не помисли за другарите си?!?

30

Тоя Рашков

преди 2 години

направи пълен погром в министерството - е те това е резултата - всички се щурат като мухи без глави и един пожар не могат да изгасят. Същото е по границите - тълпи мигранти. За нищо не става освен да се блещи със стъклен поглед и да се да говори като че е 9 септември 44 та а не 21 век.

29

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ПРАТИЛ Е НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРБ! А ГЕРБ ШЕФОВЕТЕ СА НАЗНАЧАВАНИ НЕ ПО КАЧЕСТВА А ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ОТ СЛАБОУМНИК НАГОРЕ! ПРАТЕНИ СА НА ЯВНА СМЪРТ ОТ ПЪЛЕН СЛАБО-УМНИК! ТЕЗИ КОИТО ПРЕЗИБРАХА БОРИСОВ УБИХА ОЩЕ 2-*** ДУШИ ДНЕС!

28

Анонимен

преди 2 години

Представям си как са ги пратили да гасят пожара с кирки и лопати. Да копаят улейчета и да потупват горящите клонки. Хеликоптери за гасене за пи 10 милиона нямаме,но Ф16 за милиарди ще имаме. Благодарим ти Бойко Тиквунов Борисов.

27

ххх

преди 2 години

Толупите от НС да изпратят да гасят пожари,а не да мислят за далавери !! Къде са "патриотите" ???

26

хх

преди 2 години

Мутрата "купи" Ф-16 на хартия вместо самолети за гасене на пожари и хеликоптери за бърза помощ !!!