65

слу6ам

преди 2 години

верче скоро 6те проработи6

64

Анонимен

преди 2 години

Военните какво се подпират а не гасят пожари. За какво им се плаща! Я веднага на работа.

63

Щирлиц

преди 2 години

До "липсва мозък" да приемем че ти си "стар" софиянец,на колко туби бензин се на мира бащината ти къща и на колко дена с влак е къщата на дядо ти?

62

мозък липсва

преди 2 години

Новодошлите софиянци непрекъснато изхвърлят непотребни запалки и фасове а по селета е леж една стъклена ботилка може да предизвика пожар при тези горещини.

61

Изнервен

преди 2 години

До 62. Уф, стига с тази смешна мантра за изчегъртването и слагане на отговорни хора. Не ти ли е ясно, че от *** нищо не става? Виж новите министри и сам ще си отговориш има ли отговорни хора.

60

Гражданин

преди 2 години

До АнонимеН. Глу.пак, сигурно и след 100 години пак Борисов ще ти е виновен за сегашните некадърници. Как пък винаги извъртате нещата бе, маммицата ви манипулативна.

59

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Кюрдите от ПКК са ги запалили беее,Ердоган арестува стотина, а десетина ги застреля като мишки , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

58

Анонимен

преди 2 години

радево време!

57

<><>

преди 2 години

Небойте се ! След като сами се справим с пожарите ...братята ни от НАТО и ЕС ще се притекът на помощ с няколкотона развалена храна и купища дрехи втора употреба в знак на солидарност и съпричастност към трагедията случила се в държава от техните велики и безупречни братски съюзи ! Русия и Турция не са в никакъв подобен псевдо-съюз но Русия веднага помогна на Турция! Турция - също в великия братски съюз НАТО и без помощ от тях !

56

Анонимен

преди 2 години

Пожарищата са умишлени.Трябва да има бързо правосъдие срещу палежите предизвикани умишлено от пиромани и дълги години зад решетките за всеки умишлен палеж.

55

Сата НАТО

преди 2 години

Трябва да закопчаят кмета и местния полицейски шеф, защото заради тяхното престъпно нехайство са загинали двама и един е тежко ранен.

54

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство не може за два месеца да направи чудеса.По места калинки началници не си гледат изобщо работата.Да бяхте чули един човек,който каза,че сигнала е подаден в девет,водоноските дошли в 16часа празни.Безумно безхаберие!Изчегъртване и поставяне на отговорни хора!

53

Евала

преди 2 години

Това е само началото на хаоса и мизерията, която си докара мъдрият български народ. Пожари. Убийства. Отвързани цени на ток и горива. Скъпа храна. Епидемия и черни чували. Гответе се! На който му е слаб умът, да му е здрав гърбът!

52

ХХХ

преди 2 години

Защо никоя страна от НАТО или ЕС не помага ? Русия изпрати 3 противопожарни самолета за Турция ясно е защо не към България.....НАТО ? ЕС ?

51

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН Тр-оле, тръгвай си вече. Вече 16 часа си на работа. Отивай да почиваш. Ще те спукат твоите работодатели.

50

АнонимеН

преди 2 години

До пияница мистик/ ОГНЕУПОРНИ ОДЕЯЛА НЯМА! НЯМА ПАРИ ИМА РАЗОРЕНА ДЪРЖАВА ОТ БОРИСОВ!

49

Анонимен

преди 2 години

Как са "загинали"? Нали от повече от година изпълнявате поръчението на банкянския тьпигьоз, да се ползва само думата "починали"

48

Анонимен

преди 2 години

Това е трагедия. Ужас. Хора моля Ви, не палете огньове! Гасете си фасовете ! Пази от пожар !

47

Анонимен

преди 2 години

В Сибир от месец горят огромни пожари, Русия тях не може да загаси, ама на нас щели да пращат самолет.

46

Анонимен

преди 2 години

България гори от няколко дни, но днес естествено както е по традиция - след дъжд качулка, е вярно вчера президента "благодари" на пожарникарите - пълен фарс!