231

славянин

преди 2 години

Аз мамтематиката много добре я знам - имам висше, храня се здравословно, спортувам и живея природосъобразен начин на живот, затова и ковид няма за мен и експериментални ГМО продукти няма да използвам, както и промотирани статистически продукти - стига си лъгала хората Танче, националната лотария свърши, ти си дошла тук да примамваш още шарани - гнусна си

230

Марш бе САТАНА

преди 2 години

ДЕДО ПОП:АНАТЕМА,Дано в АДА те ваксинира всеки ден по 100 Африкански доктори с черни кожени спринцовки.АМИН.

229

Sunny

преди 2 години

Процента на ваксинираните се вдига по два начина. Или чрез поставяне на ваксини или като измират неваксинирани. Едно от двете неминуемо ще настъпи.

228

Анонимен

преди 2 години

Човек вече като настине и го е страх, корона е, ама делта ли е, ламбда ли е. 10 заразява 13. Леле, утре ще сме 1000, други ден 2300. Ай ще видим.

227

Танче,

преди 2 години

А пък АПИ се пише с главни букви.Къде да ти преведа и колко, че да получа информацията

226

Зозо

преди 2 години

Пак затворете кръчмите и бюрото по труда на 100% заетост :)))))))))))))))))))))))))))))))))

225

Златенче

преди 2 години

статистически погледнато най-добре е да си с читав личен имунитет.Тогава просто не се разболяваш.Съответно, нямаш нужда и от ваксини

224

H2

преди 2 години

Къде мога да се оплача за психически тормоз , този мустакатият ме плаши ден и нощ

223

Таня

преди 2 години

Май нищо не ти е станало ясно. Няма нищо конфиденциално (да, пише се с 'и') в продукта ни. Плащаш и получаваш. Предлагаме го по всякакви канали, като започнеш от хартия и стигнеш до апи.

222

Анонимен

преди 2 години

До славянинСигурно и деца нямаш, че много замърсяват. То по тази логика и всеки човек замърсява. Месото не замърсява така, както произведените некачествени *** и петрола. Ама хайде.

221

Анонимен

преди 2 години

Тоя славянин не може да смята, а и портфейл също няма! За 1кг свинско живо тегло трябва около 4кг зърнен фураж, а не 9кг!

220

do Златена

преди 2 години

Средностатистическият български индивид не разбира от статистики и числа. Той вярва на една жена, фейсбук, ютуб и прочие. Колкото по-небъдна е една теория, толкова с по-високо доверие се ползва. Неграмотност му се вика.

219

Таня

преди 2 години

Славянин ти си много просто,проздо момче -ходил ли си в лаборатория, виждал ли учебник по математика - хайде моля ти се нстига си ни разправял за фобиите си и за кривото си черво

218

Златена

преди 2 години

Статистически погледнато по-добре да се ваксинира чоевк, отколкото да изкара ковид, защото в първия случай няма разболяване, даване на пари за лекарства и един куп проблеми след заболяването, а и ваксининирайки се работим за общественото здраве в страната и благоденствието и просперитета на гражданите. А антиваксърите нека си мучат, те като се скапят и пак ще драпат с нокти по вратите на болниците, ама то с толкоз неграмотност и липса на разум какво да очакваш

217

До Таня от 248

преди 2 години

Стана ясно, че лъжеш като възрастна ромейка, относно работата си.Интересно какво му е конфеденциалното на това хора от коя възрастова група са най-често ваксиниращите се.Явно профила на ваксинираните е характерен за една конкретна прослойка от обществото.

216

Таня

преди 2 години

До до Таня от славянинНие не правим само статистики за Ковид. Имаме над 40 сфери. Държавата не ги използва за следене на нагласи, защото са безполезни за това (поне нашите), а за да види резултат от вече направено действие. Какво има да се подчиняваш ? Не се плаши.

215

Таня

преди 2 години

Ти ли ще ме биеш с камъни бре, тънкопишковец с пробит портфейл ?

214

Таня

преди 2 години

Не мога да ви дам безплатно тази информация. Аз всъщност избщо не съм оторизирана да ви я дам, но и да бях, няма как да получите продукта ни без пари. Съжалявам.

213

курвид

преди 2 години

Не се излагай повече човече...скрий се на село и си харчи печалбата от предната пландемия !

212

Анонимен

преди 2 години

До ларавел Кой ше ги затвори неваксинираните? Тука в българия са 85%, а наваксаните добичета сте 15. Май вас ще е по-лесно да ви затворим - в резерват, зоопарк, по избор, за малкото време което ви остава, според доста световно известни вирусолози