58

Див Петел

преди 1 година

Завръщаме се с уверена крачка към позабравеното криминално минало с убийства, отвличания и изнасилвания всеки ден, в държавата на Радефф-слугата на руското разузнаване, в държавата на болния чалгар с нарцистични отклонения, в държавата на мутрите на Мая, в държавата на *** пръхтяща злобно вътре в партията на комунистите, в държавата на отровното трио, в държавата на Черепа с билетчетата и откраднатото антично минало, в държавата както правилно казва дългия "Няма такава държава"

57

Анонимен

преди 1 година

"Мутри вън" означава да пуснем мутрите на свобода, защото са репресирани от спецсъда и спецпрокуратурата........................"Ние идваме" означава, че вече пуснатите на свобода навън мутри идват и влизат редом до адвокатите си в парламента и във властта.

56

Анонимен

преди 1 година

Да очакваме адвокатите на Дявола, като Хаджигенов, Татяна Дончева, Мария Капон да поискат една амнистия за Пешо Сумиста и репресираните от спецсъда и спецпрокуратурата опегета?

55

АНОНИМЕН

преди 1 година

Всичко е постарому. Мутрите ипрестъпниците се завръщат Ха честито

54

Анонимен

преди 1 година

Промяната на Радев

53

God

преди 1 година

Явно не са го пазили много този "защитен свидетел".Дали е умишлено?

52

пРашков

преди 1 година

Ами нали искате мутрите вън. Сега почват пак поръчковите убийства. Затова трябваше яко да се изчегърта МВРЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

51

Анонимен

преди 1 година

Сега троловете на Баци ще ревнат, че държавата се съсипва. След 10 год управление на мутрата, сега някои видяха колко сме били добре, но тепърва затъваме. Нормално , в една страна, където вдигнаха паметник на неосъденият диктатор, властвал 35 год, където партията, виновна за гибелта на много осъдени и избити без съд и присъда българи.Децата и внуците на тези ком. величия продължават да държат властта , какво очаквате- да дойде Господ да ни уреди ли?

50

dakotabg

преди 1 година

Следва продължение...

49

Българин

преди 1 година

От това правителство това се очакваше !Мутрите се връщат да си върнат соца -радевизма по новому!!!!

48

Да

преди 1 година

Да, сега ще изпълзят "килари","октоподи", галевци и всякакви престъпници... Бяхме ги позабравили тези срамоти на българския преход. Бойко Рашков дали като Първанов няма да се окаже на едно и също парти с Сумиста или Митьо Очите, който също вече е на свобода.

47

Анонимен

преди 1 година

Ще закриваме спецсъда и спецпрокуратурата. Адвокатите на Дявола влязоха в кошарата в парламента и ще спасяват своите подзащитни дяволи. Адвокатите на Дявола ще забранят борбата на държавата с Мафията.

46

Анонимен

преди 1 година

10г немогат службите да накажат 5 селскии палачорина. До сега да бях ги приключил100 пъти, ако имах ресурса на Данс, Военни и разузнаване. Смях.

45

коломбо

преди 1 година

да бе , неизвестен :) питайте некой от килърите и ше видите че е известен .

44

Grob

преди 1 година

Няма Боко няма Държава :))))Само *** мигат да го харесват този мутрафон !

43

Гражданини

преди 1 година

Държавата е потънала в небивал хаос - стрелби, пожари, мигрантски поток и тотална политическа криза. Радеф, радеф, оказа се пълен некадърник и мръссен подлец.

42

Бонго Бонго

преди 1 година

Всички престъпници ще излязат невинни.Митьо,сумиста, роди, Галеви, черепи, Брендо, Цветан Василев,Баневи, Миньо,тез дето аз знам от новините.Махат Гешев и прокуратурата и си връщат спонсорите на бял кон.на никой не му пука Бг дали ще остане в ЕС, искат само да грабят. Вие сте си виновни господа.Искахте нормалния Славье да ви води за носа, а той ви води към татуировката си...Ударете се сами.

41

Анонимен

преди 1 година

подозирам, че Божков като се върне от почивката си в арабия , ще има доста такива случки ..

40

Така ще е

преди 1 година

Като я няма котката, мишките танцуват!

39

Раши да го

преди 1 година

Хване ида му излочи кръвта!