56

Див Петел

преди 2 години

Завръщаме се с уверена крачка към позабравеното криминално минало с убийства, отвличания и изнасилвания всеки ден, в държавата на Радефф-слугата на руското разузнаване, в държавата на болния чалгар с нарцистични отклонения, в държавата на мутрите на Мая, в държавата на *** пръхтяща злобно вътре в партията на комунистите, в държавата на отровното трио, в държавата на Черепа с билетчетата и откраднатото антично минало, в държавата както правилно казва дългия "Няма такава държава"

55

Анонимен

преди 2 години

"Мутри вън" означава да пуснем мутрите на свобода, защото са репресирани от спецсъда и спецпрокуратурата........................"Ние идваме" означава, че вече пуснатите на свобода навън мутри идват и влизат редом до адвокатите си в парламента и във властта.

54

Анонимен

преди 2 години

Да очакваме адвокатите на Дявола, като Хаджигенов, Татяна Дончева, Мария Капон да поискат една амнистия за Пешо Сумиста и репресираните от спецсъда и спецпрокуратурата опегета?

53

АНОНИМЕН

преди 2 години

Всичко е постарому. Мутрите ипрестъпниците се завръщат Ха честито

52

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев

51

God

преди 2 години

Явно не са го пазили много този "защитен свидетел".Дали е умишлено?

50

пРашков

преди 2 години

Ами нали искате мутрите вън. Сега почват пак поръчковите убийства. Затова трябваше яко да се изчегърта МВРЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

49

Анонимен

преди 2 години

Сега троловете на Баци ще ревнат, че държавата се съсипва. След 10 год управление на мутрата, сега някои видяха колко сме били добре, но тепърва затъваме. Нормално , в една страна, където вдигнаха паметник на неосъденият диктатор, властвал 35 год, където партията, виновна за гибелта на много осъдени и избити без съд и присъда българи.Децата и внуците на тези ком. величия продължават да държат властта , какво очаквате- да дойде Господ да ни уреди ли?

48

dakotabg

преди 2 години

Следва продължение...

47

Българин

преди 2 години

От това правителство това се очакваше !Мутрите се връщат да си върнат соца -радевизма по новому!!!!

46

Да

преди 2 години

Да, сега ще изпълзят "килари","октоподи", галевци и всякакви престъпници... Бяхме ги позабравили тези срамоти на българския преход. Бойко Рашков дали като Първанов няма да се окаже на едно и също парти с Сумиста или Митьо Очите, който също вече е на свобода.

45

Анонимен

преди 2 години

Ще закриваме спецсъда и спецпрокуратурата. Адвокатите на Дявола влязоха в кошарата в парламента и ще спасяват своите подзащитни дяволи. Адвокатите на Дявола ще забранят борбата на държавата с Мафията.

44

Анонимен

преди 2 години

10г немогат службите да накажат 5 селскии палачорина. До сега да бях ги приключил100 пъти, ако имах ресурса на Данс, Военни и разузнаване. Смях.

43

коломбо

преди 2 години

да бе , неизвестен :) питайте некой от килърите и ше видите че е известен .

42

Гражданини

преди 2 години

Държавата е потънала в небивал хаос - стрелби, пожари, мигрантски поток и тотална политическа криза. Радеф, радеф, оказа се пълен некадърник и мръссен подлец.

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Всички престъпници ще излязат невинни.Митьо,сумиста, роди, Галеви, черепи, Брендо, Цветан Василев,Баневи, Миньо,тез дето аз знам от новините.Махат Гешев и прокуратурата и си връщат спонсорите на бял кон.на никой не му пука Бг дали ще остане в ЕС, искат само да грабят. Вие сте си виновни господа.Искахте нормалния Славье да ви води за носа, а той ви води към татуировката си...Ударете се сами.

40

Анонимен

преди 2 години

подозирам, че Божков като се върне от почивката си в арабия , ще има доста такива случки ..

39

Така ще е

преди 2 години

Като я няма котката, мишките танцуват!

38

Раши да го

преди 2 години

Хване ида му излочи кръвта!

37

Анонимен

преди 2 години

Моето мнение е,че Гешев чисти неудобните преди да него " да са го изчистили" . Същото важи и ако заменим името Гешев, с името Цацаров, Борисов или Пеевски. Никой друг няма необходимия ресурс да стреля по живи мишени в оживен български град. Дано изгният в затвора тези есесовци болни от шизофрения