27

Тия ни взеха за мезе

преди 5 месеца

Щом не искат да разберем предварително какво искат да правят ако вземат властта, значи то няма да ни хареса. Искат да ни поставят пред свършен факт. Да, ама не! Затова - наесен с песен!

26

Край

преди 5 месеца

Това момченце пълничко що е наглоБъдещия Д пеевски

25

Васил

преди 5 месеца

Дайте им шанс де, искам да се прибирам вече.

24

Край

преди 5 месеца

Мажоритарни избори Кога

23

Анонимен

преди 5 месеца

По"балансиран"подход? Ще ми е много интересно в идващите месец и нещо, като ни подхване "делтата". Със същите закани бяха и за мерките за бизнеса и пенсионерите. Аз не виждам нищо различно от април насам. Значи това са мерките. Само спряха ваксинационните пунктове и бързо бързо се усетиха, че е глупост и ги пуснаха отново. Сега вместо един НОЩ са десетки щабове??!! Лесно е да ръсиш мозък отстрани. Но когато ти трябва да действаш разбираш, че си найстина си си "туулупп".

22

Qwerty

преди 5 месеца

Защо така ощетихте мис "Левски Ге"? Тя защо няма място в кабинета?

21

До анонимния

преди 5 месеца

Аномимния със компроматите от Дневник- ти от Прокопиева подложка какво очакваш бе драги?

20

Тия ни имат за тъпи!

преди 5 месеца

"Ако дадете шанс на това правителство, ще видите каква ще и бъде политиката..." :-) Ама не щем да гледаме после бе! Не щем да купуваме зачулен кон. Искаме да знаем какво ще правите, защото, това, което криете вероятно няма да ни хареса.

19

ОНЗИ

преди 5 месеца

АБЕ ТОЗИ ХРИСТО ИВАНОВ ЩО ЗА АЛАЧНА КРЕАТУРА Е ЩОМ СЕ ОПЪЛЧВА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ами просто следва политическо и физическо унищожение на това адвокатче нагълтало се с бойко борисовски амбиции !!! Политическа ***.и.т.у.т.к.а !!!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Политиката е търговия, а стоката - това е народа. Всичко движено от дългове по кредити раздавани от евреите за да живеят те от лихвите за сметка на цялото човечество. 'Демокрация' е името на цялата схема.

17

Къде е Ванката?

преди 5 месеца

Ташко Африканчето не може да измисли такива думи. Най-вероятно и на двамата един и същ човек им е писал речите . п.с. Абе , ПГ на ИТН само от Тошко ли се състои . Някой да е чувал за други ? То какво излиза - Върховен Шеф Слави . Шеф на ПГ на ИТН - Тошко .... ами ДРУГИ има ли ? Гъмзи... Кларнетистчета ... Ванката ? ... Кулеков ? Там някакъв имаше дето свири на пиано... щото не може на трезво .. КЪДЕ СА ? Сал един Тошко остана .

16

Анонимен

преди 5 месеца

Станиславчо, вече Дневник извадиха снимани страници от двете книги 1:1 съвпадащи. Преброили са докъм над 80 такива. Какво точно защитавате с Тошко, на глеци такива?

15

Анонимен

преди 5 месеца

С тая темерутска физиономия и 5 лв на заем нема да ти дам.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Като го гледам сигурно прави луди кючeци по време на партийните събрания.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Тоз пич откъде изникна, какъв го дава? Освен, че е бил репортер в ТВ-то на Славиту и сега депутатин, друго инфо не намирам. Пък започнал да се изказва като последна инстанция.

12

USA

преди 5 месеца

ЧАЛГА ТИКВИ У ПРОГРЕСИЯ !ВЛАССТА ИМ АРЕСА !

11

Анонимен

преди 5 месеца

Бля Бля и един Мормот завива шоколад....

10

Аха

преди 5 месеца

Защо ДБ бранят канадския консул бе? Там ДъБътата мълчите и дислайквате коментари. Айде ДБ троловете, дет пишат през 20 секунди да дислайкват.

9

Анонимен

преди 5 месеца

ДБ успяха малко да разширят подкрепата си и да излязат от жълтите павета, боя се обаче че с последните си действия, ще се върнат на старата позиция, честно аз недоумявам защо Слави и ИТН им отдават чак такова значение и влизат в подобни обяснения с тях, в края на крайщата това са хора които крепяха Баце доста дълго време

8

Анонимен

преди 5 месеца

Оказва се, че всички са изключителни