20

Васил

преди 2 години

Дайте им шанс де, искам да се прибирам вече.

19

Край

преди 2 години

Мажоритарни избори Кога

18

Анонимен

преди 2 години

По"балансиран"подход? Ще ми е много интересно в идващите месец и нещо, като ни подхване "делтата". Със същите закани бяха и за мерките за бизнеса и пенсионерите. Аз не виждам нищо различно от април насам. Значи това са мерките. Само спряха ваксинационните пунктове и бързо бързо се усетиха, че е глупост и ги пуснаха отново. Сега вместо един НОЩ са десетки щабове??!! Лесно е да ръсиш мозък отстрани. Но когато ти трябва да действаш разбираш, че си найстина си си "туулупп".

17

Qwerty

преди 2 години

Защо така ощетихте мис "Левски Ге"? Тя защо няма място в кабинета?

16

До анонимния

преди 2 години

Аномимния със компроматите от Дневник- ти от Прокопиева подложка какво очакваш бе драги?

15

Тия ни имат за тъпи!

преди 2 години

"Ако дадете шанс на това правителство, ще видите каква ще и бъде политиката..." :-) Ама не щем да гледаме после бе! Не щем да купуваме зачулен кон. Искаме да знаем какво ще правите, защото, това, което криете вероятно няма да ни хареса.

14

ОНЗИ

преди 2 години

АБЕ ТОЗИ ХРИСТО ИВАНОВ ЩО ЗА АЛАЧНА КРЕАТУРА Е ЩОМ СЕ ОПЪЛЧВА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ами просто следва политическо и физическо унищожение на това адвокатче нагълтало се с бойко борисовски амбиции !!! Политическа ***.и.т.у.т.к.а !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Политиката е търговия, а стоката - това е народа. Всичко движено от дългове по кредити раздавани от евреите за да живеят те от лихвите за сметка на цялото човечество. 'Демокрация' е името на цялата схема.

12

Къде е Ванката?

преди 2 години

Ташко Африканчето не може да измисли такива думи. Най-вероятно и на двамата един и същ човек им е писал речите . п.с. Абе , ПГ на ИТН само от Тошко ли се състои . Някой да е чувал за други ? То какво излиза - Върховен Шеф Слави . Шеф на ПГ на ИТН - Тошко .... ами ДРУГИ има ли ? Гъмзи... Кларнетистчета ... Ванката ? ... Кулеков ? Там някакъв имаше дето свири на пиано... щото не може на трезво .. КЪДЕ СА ? Сал един Тошко остана .

11

Анонимен

преди 2 години

Станиславчо, вече Дневник извадиха снимани страници от двете книги 1:1 съвпадащи. Преброили са докъм над 80 такива. Какво точно защитавате с Тошко, на глеци такива?

10

Анонимен

преди 2 години

С тая темерутска физиономия и 5 лв на заем нема да ти дам.

9

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам сигурно прави луди кючeци по време на партийните събрания.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоз пич откъде изникна, какъв го дава? Освен, че е бил репортер в ТВ-то на Славиту и сега депутатин, друго инфо не намирам. Пък започнал да се изказва като последна инстанция.

7

USA

преди 2 години

ЧАЛГА ТИКВИ У ПРОГРЕСИЯ !ВЛАССТА ИМ АРЕСА !

6

Анонимен

преди 2 години

Бля Бля и един Мормот завива шоколад....

5

Анонимен

преди 2 години

ДБ успяха малко да разширят подкрепата си и да излязат от жълтите павета, боя се обаче че с последните си действия, ще се върнат на старата позиция, честно аз недоумявам защо Слави и ИТН им отдават чак такова значение и влизат в подобни обяснения с тях, в края на крайщата това са хора които крепяха Баце доста дълго време

4

USA

преди 2 години

ДИВИ СЕЛЕНИ СМЕНЯТ ТИКВИТЕ ! НАЧИ ?

3

Майора

преди 2 години

Това не беше ли лудия репортер , който задаваше въпроси , принизяващи работата на НОЩ и предходното правителство по време на вируса ? Лесно е да се каже ще се справим , по трудното е как и по какъв начин ! С чалга това не се прави !

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Това...площадно журналистче,кога стана политик,че се изказва и кат...последна истанция.

1

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да им е тъжно на учиндолци една лъжа произнесена сто пъти не става истина .