40

Анонимен

преди 2 години

Тошко, Мошко, ся пък и тоя.. Като ги гледам, ми изглеждат еднакво "умни".. Самата му физиономия издава интелекта колкото за общ работник, пък той тръгнал закони да прави и да управлява

39

Изнервен

преди 2 години

До 41. Айде и ти се оказваш поредният ***, който като комунист отпреди 1989 ни говори от името на целия народ.

38

Анонимен

преди 2 години

ИТН мирише на гигантска измама.

37

Гербер

преди 2 години

До Иво. Със сигурност не е цяла България глу.пак. Писнало ми е про-комунистически *** като теб, които много обичат да говорят от името на всички.

36

Бла

преди 2 години

Едно ферари с цвят червен ама е само едно и не е за Ристю Б. Прокопиев хахах никога няма да сте първи. Не успяхте с Рада, няма да стане и с Ристю

35

Доживех

преди 2 години

Кръчмарски син, акъл да дава.

34

Слави и той

преди 2 години

Нищо нема да направи, само ще ви оправи!

33

Анонимен

преди 2 години

Станиславчо, с другите си аверчета бягайте към село, че от дребни лъжи накрая ще ви погнем със сопите. Изкараха дисертацията и снимки на преписаното. Хубаво се продавате на БСП, ама чак толкова да се правите на у лави....

32

Писна ми

преди 2 години

Ще търсим най-балансирания вариант, за да се справим с четвърта вълна".......Той обаче не коментира какви мерки предвиждат за справяне с пандемията.Кога ще си признаят, че са ПЪЛНИ некадърници и нямат идея нито как, нито кога. ЗА НИЩО.Кажете ми поне една демократична държава, в която партията победител си представя приоритетите точно след като излязат изборните резултати.

31

До Лидера

преди 2 години

Какъв си ти, че ще казваш кой за кого да гласува. Заради такива като теб, има такива като мен- които на всички избори гласуват различно и нямаме симпатии към определена партия. Вие, феновете на ДБ сте най- наглите в изказванията си за другите партии. Какво си мислите- че като обиждате на чалгари, ком, бойковци, депесаровци и всички за ДБ ще се втурнат. Щях на вторите избори да гласувам за ДБ, но само заради вас гласувах за друг. Оляхте се.

30

Крас

преди 2 години

Барабанов се е размечтал!

29

Майор Михов

преди 2 години

Когато бяха предишните вълни на епидемията този господин атакуваше яростно НОЩ, който щаб, къде успешно, къде не, но се бореше с вируса в най-тежките моменти. Сега да го видим този господинчо, който плюеше по мерките за справяне с болестта, какво ще прави и кого ще плюе при новата вълна.

28

aa1830

преди 2 години

Изключителен професионалист, много добър професионалист, доказал се професионалист, много уважаван професионалист, голям професионалист....Всичките депутати сте един професионалисти, които и български не може да говорите.

27

иво

преди 2 години

Цяла България иска да има яко стъргане на гербаджийската корумпирана шайка.ИТН добре да си помислят дали ще оправдаят доверието в тази насока.Борбата с корупцията е най-важното нещо.Да си го набият в главите и те и всички следващи управления.

26

до 30 Лидер

преди 2 години

Е и Росина от ''Красно село'' ли?Защо не я махат толкова време от кметското място?Същите са и другите от ДБ,не стават за нищо!Те една Ощина не могат да управляват та държава ли?!

25

Анонимен

преди 2 години

Човекът е мошеник бе!!! С фалшива дисертация!!! Какъв шанс!!!!!!!!!!!!

24

Лидер

преди 2 години

ДБ и лидерите й останаха единствените свестни и грамотни хора. Тях трябва да подкрепим. Владислав Панев, Сандов, Мартин Димитров и др. Това е бъдещето.

23

Анонимен

преди 2 години

Физкултурник беше министър на вътрешните работи и един бодигарт мутра ви управлява ше 12г излизате да гласувате защото шефа казваше за кого да гласувате и вие гласувахте сега много бизнеси не знаят каде се намират защото Боко *** няма на власт и те сега се *** какво ще стане с хранилката.

22

Тия ни взеха за мезе

преди 2 години

Щом не искат да разберем предварително какво искат да правят ако вземат властта, значи то няма да ни хареса. Искат да ни поставят пред свършен факт. Да, ама не! Затова - наесен с песен!

21

Край

преди 2 години

Това момченце пълничко що е наглоБъдещия Д пеевски