390

Борисов

преди 2 години

Какви изгорени мостове,бе?Ти кога си правил мост ? Освен в час по физическо?

389

Тц,тц

преди 2 години

Представете си 12 години управление с ТЕЗИ !Или по-добре 12 месеца..

388

ало 7/8 ми?

преди 2 години

стига увъртал и баламосвал хората товарищ тошко! излез и кажи кой носи отговорност в вашата шоу паргия, кой го реши това правителство дето не сме нито чули нито видели тия хорица, начело с продавача на плавници о олх? това ли е промяната, да плячкосат всичко и да се ометат? за това ли излъгахте хората да ви подкрепят?

387

Маг Минчо

преди 2 години

Мостовете не са изгорени, но пък останаха няколко сигурни партизански пътеки около Бузлуджа.Нинова ги знае, ще ви запознае..

386

Анонимен

преди 2 години

Хора ,наистина ли искате това нещо от снимката да управлява България.Наистина няма такава държава

385

Анонимен

преди 2 години

Мост няма клони за които се държат като в джунгла има.

384

Туй е решението

преди 2 години

Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а и въобще не му се управлява и търси виновни да избяга, а на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

383

Смениха се

преди 2 години

Божееее... Смяната дойде сценаришчето тошко или познат като (П*Я*K- пpocт ямболckи kaпЪyт) смени П*K*П(пpocта kъpджалийckа пЪтka)

382

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 435: Не се престаравай!

381

Анонимен

преди 2 години

При Тошко душевността и визията изглеждат по един и същи начин - отвратително и подло.

380

Щирлиц

преди 2 години

"При нас е различно." При вас може и да е весело,но в никакъв случай не е различно от онова,което ни представиха предишните червени нарциси.

379

Анонимен

преди 2 години

Избихте рибата с предложения министър на правосъдието.

378

Селянин с колело

преди 2 години

Вашите мостове не са изгорени,но на хората къщите горят.***,вземайте лопатите и отивайте да гасите.Хората с подръчни средства си гасят къщите.

377

Анонимен

преди 2 години

ТОШКО ТОШКОООО ЗАЩО МИНИСТЕРСТВОТО ТРЯБВА ДА РАЗБИРА БЕ? ТЕЯ ТАМ МАНЕКЕНИ И МАНЕКЕНКИ ЗА КАКВО ЩЕ СА? ТЕ ВАШИТЕ РАЗБИРАЧИ!!!!.

376

Анонимен

преди 2 години

Днес поне 10 пъти от ИТН ни казваха - дайте шанс на това правителство. А на нас, защо никога не ни се дава шанс?

375

Дивак

преди 2 години

Не знам кой крив, кой прав, но си натресохме партия, на която напълно и приляга поговорката "От трън, та на глог".

374

Смях и сълзи

преди 2 години

Кои са министрите - експерти? Такива от ИТН - НЯМА!!! Нинова клекна, защото губи непрекъснато избори, Всички гледали в една посока - ДА, към милиардите евра от Брюксел.

373

Анонимен

преди 2 години

#424 Боян Расате е като Волен - един много кашерен националист. Нарочно маргинализирани националисти с цел да отблъснат всички от тази идея. Финансират клоунски националистически партии за да може да се създаде негативен образ и да се отблъснат хората от идеята. Този трик го прилагат от векове.

372

Анонимен

преди 2 години

Хората играят на сигурно-а най-сигурното нещо е мизерията , а най-несигурното-богатството.

371

Анонимен

преди 2 години

Министър на МОСВ е С.Бакърджиева. Работила е в това министерство в отдела за връзки с ЕС. Пожелавам й да не последва участта на Н.Димов и Кр.Живков. Министър на МРРБ ще бъде Г.Георгиев, кадър на Висшето военно у-ще "Л.Каравелов". Работил е по проекти в МФ, известно време е бил в КПКОНПИ , а сега като министър ще контролира бързото завършване на отсечката Ребърково-Ботевград на пътя до Видин. Сценаристът и Сл.Тр. са запълнили министерските места и сега остава по-тежкото - МИНИСТРИТЕ ДА РАБОТЯТ.