410

Този

преди 2 години

Тошко съвсем скоро ще си пощи тошките нересани.Взеха се на сериозно много повече, отколкото е по спуснатия отгоре сценарий. Краен продукт - няма. В средите, от които произлязоха, това не се прощава.И понеже не сме в 90-те, ще ги пуснат да си ходят безславно на *** йната си!Добре, че вкараха в схемата Пацо Шнорхела, та да ги уреди с по една сергийка по морето. До края на лятото, пък зимата ще преживяват от субсидията , ако не си я поиска "спонсорът".Залагам, че на 7/8 така ще стане.

409

Сашо

преди 2 години

Педя човек, лакът глава!

408

Анонимен

преди 2 години

Как точно се връзват чалгаро-комунистическа с демократична България?Може би финансово?

407

Анонимен

преди 2 години

Как може толкова пари да похарчиш, толкова хора да ангажираш с тая партия и да не се подготвиш. Да излязат и да говорят некви глупости. Аз не мога да го проумея. И самочувствие до луната. Колко време имахте години, не месеци.

406

Анонимен

преди 2 години

Още няма отговор, откъде се пръкна този барбарон-масон. С какво е толкова ценен, че става за всичко. Свързват го с Близнашки, покойния Воденичаров - значи човек на ДПС и Пеев. Славюне, кажи си

405

Анонимен

преди 2 години

Оттук нататък ще гласуваме само за тези, които още в кампанията обявят имената на министрите и водените политики. Чалгарят ни излъга - Юда Искариотски, в ада да гори дано. Повече такива грещки никога

404

Ърп

преди 2 години

Тошко, дано курника на село е още цял и дано кокошките още снисат. Бягай, брат, докато още можеш. За политик не ставаш, бат Слави дава фира... Спосявай се докат не у пристигнал белия автобус, че в него за теб, брат, место няма. Нищо лично, бизнес, Майк.

403

славуца гоьтрифонов

преди 2 години

ванка, ванкавци, чалгадурници и обикновени пиянки, аз съм прос и завислив и злобен и човекомразещ и вий тъй и за това *** избирате. аз тегля ада в каруца зад мене си както и вие го бутате пред себе си всеки ден с лошотията, проштотията, дребнавоста, злобичката, зависта и тленноста си... за това ме избрахте. и глейте кво злобно бясно криводзъбо псеще получихте с комплекс за малоценност и много гладно. шах с пешката. сипете си по една працуца и вие сте на ход. на заден, на преден, на 4 крака. както прецените.

402

Анонимен

преди 2 години

Уж е завършил Класическата гимназия, а има просташки изказ...

401

Анонимен

преди 2 години

Тошко каза хората да почнат да мислят нормално. Хаха.

400

давай СЛАВИ

преди 2 години

мачкай червените крадци и корумпета

399

Анонимен

преди 2 години

Тошко от ДПС,продажник скрит под псевдонима агент от има такъв народ

398

Анонимен

преди 2 години

Изгорени са от момента ,в който зачеркнахте кадърни хора от служебното правителство.

397

ЕХ , ТОШЕ , ТОШЕ...

преди 2 години

НАПРАЗНИ СА ВИ УСИЛИЯТА ....ФИГУРАНТА ИЗОБЩО НЕЩО ВИ НЕДОЛЮБВА....!..НЕ УСЕЩАШ ЛИ, КАК СЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО НА ЯНЕВ , СИТУАЦИЯТА ИЗВЕДНАЖ ....СТАНА "МНОООГО СЛОЖНА"....ХА,ХА,ХААААААААА....А, КОРНИ СЕ ИЗПУСНА , ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ОТ "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО"----РЕДОВНО , БЕЗ ИЗБОРИ!/...АЧИК, АЧИК ..ВОЕННА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ../

396

Анонимен

преди 2 години

Противно джудже

395

izh

преди 2 години

Е, съгласен съм, че нищо не зависи от вас, но ще трябва да обсъдите с босовете дс се бръкнат малко в джобовете. Иначе рискувате да висите на капронов конец, пък той се къса много лесно само с една запалка. В нашенския език изразът е "взел Колъо, дал Колъо" / на италиански "дебито и кредито"

394

Анонимен

преди 2 години

До Селянин с колело А кой като му кажеш да не си пали стърнището те гледа просташки-тъпо и ти казва в очите, че това си е негово място и ще си прави, каквото си иска! Докато не изгори едно село до основи, селяните няма да разберат, че горят чергата си! Двама пожарникари загинаха, ама *** селянинът си знае своето... Да се хванат гл.прокурор и Вал.Маджарова и да открият кои са виновните, оттам бързо досъдебно производство и СНС!

393

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е дали всичките глупости които сътвори ИТН откакто спечели изборите са от незнание или нарочно.Защото свършиха огромна работа на ГЕРБ/ДПС.

392

Анонимен

преди 2 години

Според мен е прав - след всички смайващи сюрпризи под диктовка в такт 7/8, остана мостът, по който в същият такт да стигнат от парламента в телевизия 7/8.

391

Анонимен

преди 2 години

Тошкооглу подчини се на господаря си Доган.Дпс започна атака срещу служебните министри не закъсняхте и вие след това,разкрихте се!Дано да има трети избори няма и да влезете в парламента,еничари!