445

БЕЗКРАЙНАМУТРОНАГЛОС

преди 9 месеца

АФРИКАНСКИ, БИ ЛИ МИ ОТГОВОРИЛ С КАКВА НАГЛОСТ, С КАКВО БЕЗОЧИЕ ВАШИЯТ КАНДИДАТ ПРЕМИЕРИН СЕ ИЗТЪРВА, ЧЕ ИМА ПОДКРЕПАТА РАЗБИРАЙ НА ГЕРБ И ДПС - И С КАКВА НАГЛОСТ ИЗВИВАТЕ РЪЦЕТЕ НА НАС, НА ИСТИНСКИТЕ ОПОЗИЦИОННИ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И НИЕ ИДВАМЕ, ДОКОГА САРАЙЦИ ЩЕ ПОРУГАВАТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА С ВАШИТЕ МИЖАВИ 65 ДЕПУТАТИ ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ СЪС 83 ДЕПУТАТА, РАЗБРА ЛИ БЕ НАГЛЕЦЦ, АЙДЕ ВИЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА 83 ДЕПУТАТА С ВАШИТЕ 65 СБИРЩИНА ОТ РАЗГРАД И ШУМЕН

444

Анонимен

преди 9 месеца

Тоше кажете чий е барбадосеца. На тиквун или на сараите. Тук много има да обяснявате

443

Анонимен

преди 9 месеца

Тошко, плагиатът Илиев кога ще го махнете? Той е вече е предаден на Етичната комисия на СУ. Няма как да скриете, че сарайската мафия ви подреди кабинета, но той пак се остана жалък напън да убедите, че тези сламени хора могат да свършат работа.

442

Тъй ще да е

преди 9 месеца

От кога го казвам.... Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая...Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

441

анонимен

преди 9 месеца

Тези ще ни продадат на сърбите, руснаците и турците.

440

Анонимен

преди 9 месеца

Тошо, министрите на кабинета не трябва да бъдат само експерти, но да имат вродени организационни способности и голям опит в административната работа. Никой няма да ги чака да трупат тези неща - те трябва още първият ден да поемат работата и то в условията на неприязън и неприкрит саботаж от страна на шефовете на дирекции и отдели. Времето на китените поли отминава. Сега ви чака вторият етап, по време на който трябва или да свикнете, или ще се наложи да подадете оставка като некадърници.

439

1

преди 9 месеца

"Той беше категоричен, че нямат общи цели с ДПС и че нямало смисъл от преговори с тях." Ц. Не "преговаряте" с ДПС, за да не привличате внимание към факта, че половината ви министри са техни хора. Затова им увеличихте секциите с 220% преди изборите. Руската и турската разведка си партнират ЧУДЕСНО в България, а вие се оказахте услужливите, които да им свършат мръсната работа да ни извадят от демократичния път на развитие. ДПС ще излезе от зала, за да падне кворума и да си гласувате кабинета.

438

наблюдател

преди 9 месеца

Цялата КуКоФония беше инициирана от Метежника. Импийчмънт и нов президент е решението на проблема.

437

хайде бе

преди 9 месеца

Ади създайте го това правителство че баджанака губи търпение. Беше си купил пишкир да го върже на пъпа като играе кючека за отбелязване на победата на мутрите над проевропейското правителство.

436

Анонимен

преди 9 месеца

3 години мътили и създали недоносче.Че много отдалеко сте я пофкарали.Това което представи на прима Николай Василев е кошмарно,частни здравни каси,концесии на магистрали,съкращения,приватизации на ББР,е моля няма нужда.Премиера щял да се отчита,ще философства човека,а с библиотекарите съгласувано ли е или само с външни корпоративни интереси?

435

Анонимен

преди 9 месеца

Я обяснете с думи прости какъв ви е проблема със спецпрокуратурата да му се не види?И Слави оставил всичко на "експерти",той без глава ли е,не разсъждава ли?Все едно сме чиста и свята република ,мафия "няма",кримиолигарси"изобщо",наркодругарите,боклукчиите горките се подпомогнат със законодателни промени,че и Прокопиев вечнонедоволния "неолигарх от недълбоката държава",кукловода на ДБ,как така независим гл.прокурор,че и спецпрокуратура да му търси сметка за милионите евросредства с кухи фирми

434

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен , Слави влезе в политиката , за да ви спаси от нещо по-страшно!

433

Анонимен

преди 9 месеца

Съжалявам децата на гербаджиите, тези които имат.

432

Анонимен

преди 9 месеца

Прави ми впечатление, че Борисов нещо е нахъсал избирателите си от шведския етнос да излизат масово по центъра на София. Има ли вероятност утре Борисов да бъде задържан?

431

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко се завръща !!!

430

Протестиращ

преди 9 месеца

Фигуранта потопи България в собствените си лай-а ! А сега ще ги лапаме вкупом всички данъкоплатци !

429

Станислав

преди 9 месеца

Едно време те пускаха постоянно слухове, че ГЕРБ и ДПС са в коалиция без доказателства. Сега този Тошко да види какво е да си от другата страна. Дори и добро утро да си каже с някой депутат от ДПС ще има слухове за коалиция и договорки. Те от две години превърнаха политиката във слухове без доказателства и сега ще го ядат същия който си го надробиха. Преди 3 месеца реваха, че е най-демократичното нещо да се правят избори докато една от партиите не събере 50% а сега разправят че хората не искат.

428

пожар

преди 9 месеца

В сезона на пожарите всичко гори дори и за маймуните няма спасение.

427

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето неща са правилни, Но не разбират, че подписването на споразумения за парламентарна подкрепа е в тяхна полза. С това си отказване задействат червени лампички в потенциалните партньори -- за непредсказуемост и неконтролируемост.Цялата дейност на парламента за срока му трябва да е строго регламентирана и определена за постигане на предварително зададени цели. Няма да минат 6 месеца ите да си кажат , а сега се сетихме, че трябва да дадем приоритет на нещо, което не сме го планирали.

426

Анонимен

преди 9 месеца

ОБЪРКАНИТЕ СОЦИОЛОЗИ И АНАЛИЗАТОРИ СА ОБЪРКАНИ В ОЦЕНКИТЕ ЗА ПЕРСПЕКТИВАТА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ТРЕТИТЕ ИЗБОРИ. ОТГОВОРЪТ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН - "НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е ЦВЕТЪТ НА КОТКАТА, ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ". А СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЯВНО Е КОТКАТА, КОЯТО ЛОВИ МИШКИ С ОДОБРЕНИЕ ОТ 58,5% , СРАВНЕНО С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ИТН - 24,08% ГЕРБ - 23,51% , Е ПО-ГОЛЯМО ОТ СУМАТА НА ДВЕТЕ ПАРТИИ. ТАКА, ЧЕ МЯСТО ЗА ОБЪРКВАНЕ НЯМА. МОЖЕ И ТО, МОЖЕ И ИЗБОРИ.