13

Анонимен

преди 2 години

Над 200 пожара горят в България за последните 24 часа. Тези се правят на интересни. Каква промяна? Това си е чиста подмяна 24 карата. Престъпници!!! Къщите на хората изгоряха. Не ви пука на народа.

12

Анонимен

преди 2 години

Що другата ? До събота има време да не ходите на полето да копате ..тая седмица

11

Анонимен

преди 2 години

ГОЛЯМ ЗОР - ГОЛЯМО ЧУДО. Като се жениха не мислиха. Бръкнаха в първата кофа за от.падъци и изкараха по един п.........а р ц ааал. Сега голямо умуване правят. Всичко е бавене и мотаене. Чакат парче от баницата. Как не се наядоха? как не се наплющяха? Един трудов ден нямат. Пълни лаици. Язък за България.

10

Анонимен

преди 2 години

Щом ИТН и БСП си допаднаха ясна е работата, едва ли има и един гласувал за ИТН който да е съгласен с това.

9

Генерала

преди 2 години

Белия автобус чака!

8

Ай Сиктир

преди 2 години

България гори, а тия се правят на интересни... Палячовци. Умните млади красиви - другия път пак за тези гласувайте.

7

Т.Шак

преди 2 години

А какво казват Мая, Татяна и Триото?А БСП? Без ДБ, ИБГНИ и БСП математиката не излиза, освен ако ГЕРБ не подкрепи Слави и шнорхелите.Има ли някой, койтода подкрепи този самодеен проект?

6

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов за сетен път показа, че е човека на ГЕРБ. Днес той и Атанас Атанасов не отидоха на срещата с ИТН видя се че хората нямат намерение да направят коалиция против ГЕРБ, ясно е че няма да подкрепят правителство на ИТН , Проблема е че не могат да направят правителство с ГЕРБ не им стигат депутатите и ще се ходи на избопи, надявайки се някой да се обърка и да вдигнат депутатите, за да направят правителство с ГЕРБ.

5

ИТН бозата

преди 2 години

Вече никой не я взима насериозно. Само БСП то се увърта белким спечели я избиратели, я коалиционен партньор в следващия парламент, макс 5 процента. Сметките са им криви обаче. Арогантността и простотията никога не печелят.

4

Анонимен

преди 2 години

Заложил е много в играта да спаси кръга прокопи и сие от прокуратурата. За това е целия рев на кръжока ДБ.ИНТ също са за реформа в съдебната система, но целите са различни, за това няма да се разберат, въпреки, че има издънки на кръжока в кабинета. Соуросоитдите имат дълбоки корени в съвременните кандидати за изборни длъжности.

3

А така, Ице

преди 2 години

Нали обичат съспенса? Да видим дали ще си внесат кабинета до петък, ако само Корнелаго подкрепи. Е,и ДПСто де

2

Никк

преди 2 години

Всеки се крие зад органите които взимат решение в партията. А тези органи ли ви казаха да искате постове? Тези органи ли ви казваха да ходите на преговорите? Тези органи ли неодобриха кандидат министрите и Ники Василев?... Това ще е СРАМ ако точно Да България не подкрепи ИТН в този период на държавата

1

Анонимен

преди 2 години

Тия всички *** ли са или се правят?????? Единият една от го реди другия една седмица ще мисли, канарчетата да бяхме да ви повярваме ама ние сме нормални хора ,хаха щели да си мислят ( в парите Санчо е истината в парите)