73

Тео

преди 2 години

Абе нали бяхте много решителни, нещо много почнахте да се отмятате. Ама какво да се очакво от Христо и сие.

72

дидката

преди 2 години

Е, как така нямат решение, нали уж са много решителни и винаги имат отговор на всеки въпрос. Сега нещо се попритесниха малко, а???? Или просто демонстрират неадекватността си, която иначе се опитват да прикрият.

71

Анонимен

преди 2 години

Меди Доганов е мой приятел.Това са думи изречени от майката ва Христо Иванов - Мария Бойкикево за Ахмед Доган в Пазарджик през 1989 г.Днес синът на видната комунистка се опитва да ни убеди, че е борец срещу Доган и статуковото.Клипа от митинга може да се види спокойно в you tube.

70

Анонимен

преди 2 години

подкрепяш и гориииш .. и кво Маджо каже

69

ББ

преди 2 години

унзително е...отчаяно...моля ви...Народа ми има нужда от подкрепата ви Съюзници...Справедлив и Свободен...страха и ....ще родите чудовище...за пореден път!

68

ББ

преди 2 години

не ги гласувайте...да им гласуват...аверите им от гроб и дпс...не ни плашете с вируси...бедност...няма да ви позволим да отнемате Свободата ни...правото на Справедливост...призоваваме съюзниците ни...помогнете ни...те имат милиарди...медии,съдии и прокурори,администрация...моля САЩ за намеса...моля помогнете ни да върнем Свободата си,да върнем децата си по домовете ни...лоялен и почтен Народ сме...няма да го забравим...

67

ББ

преди 2 години

липсват политики...прав е г-н Иванов...извиват се ръце,...някакви хора...на заплати...платени от нас...а какво и как ще работят...ще живеем ли по-добре...или нови 100 семейства,не ви вярваме ИТН....тотално се изложихте и обслужихте борисов и дпс!Избори !!!богати коп.ле.а сме...Чиста и Свята!!!

66

ББ

преди 2 години

Кое не разбрахте?...не искаме просто кабинет...ще плащаме избори по време на чума..ще го надживеем,предаващите ни и зависимите,обслужващи чужди...с офшорни...имате проблем...децата ви....внуците ви,прочетете Историята ни...децата ни и внуците ни са ви донори...за офшорните ви...за измамното ви "благоденствие"...1400 год.империи не можаха ни съборят...вие с *** и скечове...съд и затвор...не забравяйте принадлежностите...и сме готови за битка...съюзник ни са САЩ...и Бог!

65

Никк

преди 2 години

Този кабинет е поне няколко пъти по добър от кабинетите на Бойко. Тези от Да България, какво се правят на луди сега? Не ги били питали.... Това е кабинет на малцинството, а коалиционен. Подкрепящ политики, които искаш. Бойко беше прав като каза ще да България ще оставят слави в средата на реката. Какво им става? Лакоми ли са? Обидени ли са? Постове ли искаха всъщност?

64

Анонимен

преди 2 години

Силна група олигарси, медии и *** се опитват да разбият единството на партиите на промяната като всяват раздор сред тях

63

Асен

преди 2 години

ДБ ще извива ръце до последно, защото за тях полиниката е само средство за забогатяване.

62

булдозерчето

преди 2 години

с мозачното уврейдане оная улавата верчрто оня дрьгел и при6порва6ъаъа *** и тоя мазник спасов дайе чорапога6ник не са вийдалимаиката 6те ви е-а

61

Анонимен

преди 2 години

Всички са еднакви жадни за власт и пари за себе си, а народа никой не го гледа и днес го доказаха гласувайки актуализация на заплатите и допълнителни разходи на всеки 3 месеца.

60

Анонимен

преди 2 години

Няма как да приемат противоконституционни министерства и турлю-гювеч от екология и земеделие.

59

Ццц до 73

преди 2 години

В петък мандатът се връща на президента. В сряда се гласува в НС.

58

Всъщност до 55

преди 2 години

Доган си построи сарая на място, подарено му почти от ЛУКОЙЛ.

57

Анонимен

преди 2 години

Иванов пак неадекватен-кабинетът се гласува в петък.Политик ми бил,тоя съвсем не е в час.

56

Анонимен

преди 2 години

До 67 Ако имаш акъл ,вярваш на очите си а не на лъжите и не се подаваш на пропагандата нещата си идват на мястото

55

999

преди 2 години

Май ще е най- добре ДБ да НЕ влизат в залата. Така хем кабинетът ще мине с по- нисък кворум, хем Дб няма да бъдат принудени да гласуват Заедно с БСП. И мисля, че е по- добре кабинетът да мине и да се види какво могат и не могат, защото ако няма кабинет , хората все още ще имат някакви очаквания от тях. А те реално клонят към нула.

54

Анонимен

преди 2 години

До Иванов. Слушаи Христо ако си верен на десния електорат имаш шанс 20 години да защитаваш нашите интереси. Ако подкрепяш комунисти няма да гласуваме за тебе. Просто е.