79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Краси поне е смешен, Николов (Славчо) не е, схващаш ли разликата :)) Радков е от бедния Североизток, нормално е да слугува на Чалгаря, нали требва да яде :))

78

Удобно за БГ Медиите

преди 2 години

Купените и Платени Медии сега по 20 статии за това ще Пишат, докато в Същото Време няма 1 статия за Полицейското Насилие в Берлин над Простестиращите - Полицай Души с 2 ръце жена, друг удря дете (да, дете вероятно там с родителите си) мтогократно по главата и т.н. Това са само част от Кадрите заради, които ООН вече поиска Информация за Немските Полицай извършили тези действия и по чие нареждане - Дай Боже, да има Доблестни хора да Започна Трибуналите!!

77

Анонимен

преди 2 години

Вижте с кой са свързани - Канада(страна с английско влияние),Англия, донякъде щатите, това е англо-саксонско правителство, а проевропейски партии като БСП не вземат нищо, проевропейската ГЕРБ също са зад борда.

76

ДЖОРДЖ ШОРОШ

преди 2 години

СЛАВИ--ИСКАМ МАСОВ ГЕНОЦИД ЗА БИЛГАРИТЕ, И ЗА МАКСИМАЛ КРАТКО ВРЕМЕ ....ЗАТОВА ТЕ СЛОЖИХ ДА СИ ШЕФ НА ПАРТИЯ .

75

Как богатите ще

преди 2 години

пуснат кокала?!

74

Какво очаквате?!

преди 2 години

Мутри вън ли?!Това е перфектно, но държавата е мутренска.Промяна ли?!Но как богатите ще пуснат момъка, за да има и за бедните?!Айде по-сериозно.

73

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всичко зависи пак от ДПС. Толкова сме умни българите, толкова умни и уникатни и единни, че въртим, сучим и накрая пак ни управлява чужда държава. Между другото Тошко много бързо взе да ми лази по нервите. Толкова ми е противен, че едва се сдържам да не повърна като го гледам как се блещи.

72

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият начин да се справим с чалгарския феодализъм е да оставим чалгарите да управляват. Само след няколко месеца ще си покажат магарията... Философията. И тогава ще стане - София е тесно, вече нема лесно.

71

Анонимен

преди 2 години

Ами Ристьо има програма минимум и максимум. Ако не се справи, нищо чудно да го отсвирят. Така играта ще продължава, и с зъби и нокти, ще се бори за главата на Гешеф. А му трябва правителство и игра в парламента за да го постигне. Яд го е, че министерството на правосъдието не му е под контрол, но поне може да имитира активност в рамките на този парламент. Щото в следващия, може и да няма по добри позиция.ДБ, ще подкрепят, поне като за начало това правителство.

70

Аз

преди 2 години

В момента министър на образованието е един достоен професор.Виждам, че се гласи да го замени някаква млада кифла и на всичко отгоре с евроатлантически мераци, да промива детските мозъци с джендърство... Не, на това аматьорско правителство! Само служебното или ИЗБОРИ!

69

само да вметна

преди 2 години

Как да ви го кажа бе хора?-:(( Не се заблуждавайте! Кабинет на ИТН ЩЕ ИМА!! В този парламент влязоха 240 човека! Влязоха в него по "партийна" линия.Но и 240 човека следват и 240 свои лични интереси!-:))) Следващи "избори" НЯМА ДА ИМА! ГЕРБ на борчето Борисов бивше ,друго не му остава.За това казва.че няма да "подкрепи" никого! При евентуални нови избори,вярвайте ми,никой не е сигурен дали ще е ПК В ПАРЛАМЕНТА! Държавната софра демек!А вие се оплювайте и си губете времето тук! Вие решавате де!-:)

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88Немат избор, виждаш че с всеки изминал избор, електората им намалява :) Като влючим диктаторката Нинче (напоследък се държи прилично), мисля че ти е ясна картинката :)

67

Шейпшифтър Рептил

преди 2 години

Давайте, давайте, че идва ковиТа и ще онрат трилиони.

66

Зозо

преди 2 години

Да не се засилват много защото няма да ги бъде. Без БСП и ДПС няма как да стане работата. Новата тройна коалиция ще оака краищата веднага и ще ги гоним с камъни.

65

Гиб Мелсън

преди 2 години

Кой ще е министъра по българските въпроси? Питам за един приятел, че не разбрал. Чул че само ромите щели да имат министър по ромските въпроси. Вярно ли е? Българите пак в канала.

64

До 87

преди 2 години

Говориш врели-некипели!

63

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че за БСП няма нищо, само евентуално подкрепят правителството, без облаги, няма и подписано споразумение по въпросите по които се разбраха с ИТН

62

Цитат - продължение

преди 2 години

Кръгът "Сорос" взима Министерството на транспорта с Гроздан Караджов, който е близък и до Иво Прокопиев, сочен като спонсор на "Демократична България".Министерството на транспорта е сред ресурсните министерства, което привлича милиардни финансови потоци от ЕС.Това означава, че въпреки напрежението между "ДБ" и ИТН, коалицията може и да гласува за правителството.Така неформалната коалиция ще е "ляво-дясна" и пропрезидентска - ИТН, БСП и "Демократична България".

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Поне засега не открива завод за е-коли в Ловеч, но може би ще прати маке в Космоса, знае ли човек, все пак е учил в Австрия.....хахахахаха :))

60

Да ни е честита

преди 2 години

Новата тройна коалиция - ИТН, БСП, ДПС !