99

Бойкооот

преди 2 години

Въобще не ми дреме за твоите схеми....Бойкот на слънчево време, защото няма по-хубаво от лошото време!

98

Анонимен

преди 2 години

БСП са отговорни за всички мизерии в България. Не ГЕРБ, не ДПС, а БСП. Всичко идва от тях и винаги успяват някак да се реабилитират и все са във властта. Това трябва да се припомня, че хората забравят, а троловете си цъкат опорките. Те също бяха и против България да стане член на НАТО и ЕС. Долу БСП. *** за БСП

97

Е господа:

преди 2 години

Заклехте се в конституцията и флага и сега е време да изпълните дълга си към Република България!ТОЗИ КАБИНЕТ НЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ И ТОЗИ МАНДАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ.НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ КАБИНЕТ НДСВ 2!

96

Асан

преди 2 години

Теодора Генчовска стреляла ли е с калашник :)))Като Урсула ше командва Вермахта :)))

95

Убежни точки

преди 2 години

Много убежни точки тия дни и много хора от НДСВ са в тях. Дори един неофициален член на НДСВ е в убежна точка ...

94

Анонимен

преди 2 години

Хаха БСП най-демократичната партия. Тая вашата *** закопа и ИТН. Смеех. Иначе евала на комунистите, такова спокойствие няма. Цял народ я псува, найната партия я псува, а тя спокойно лее опорки като селска даскалица. Респект!

93

Трифоноооов

преди 2 години

Да не би господарите ти на запад да са недоволни, че Красимир Вълчев започна да ремонтира образованието и да са решили да го дочупят? Я премисли девойката в МОН и фалцета в МК, че няма да изкарате до ноември. Знам че не ти пука и си си в учебната точка ама хората ти ще ги чака инцидент в най-скоро време!

92

Анонимен

преди 2 години

До US ImmigrantТова си е англо-саксонско правителство, царя предаде щафетата на пъдаря Бойко ,а сега пъдаря пада и щафетата хваща пак царя, а ДПС ги доведоха и ДПС натаманиха правителството, както винаги досега.

91

Анонимен

преди 2 години

А бе тия идея си нямат за какво става въпрос. Сеира ше свърши, ама пак ние ше духаме супата накрая. Напълно заслужено. *** не се учи от историята каква история, той 2 месеца памет няма.

90

Анонимен

преди 2 години

Излишни обяснения, кой какъв е ,колко езика говорил и там подобни ,защото този кабинет няма да бъде одобрен от парламента.След като Славун не иска коалиция(била *** дума)около Коледа ни очакват нови избори !Явно Слави по-разбира политиката от половината ЕС ,където управляват чрез коалиции!

89

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа, БСП е 100% проевропейска партия, по-проевропейска от всяка друга партия и по-обединяваща Европа от другите партии,вторачили се само в собствения си пъп и интерес.

88

US Immigrant

преди 2 години

Попрехвърлих бегло биографиите, за да установя, че повечето от кандидатите са завършили НЕ в СеСеСеРе, а из Дивия Запад, което е добро начало за новото управление, ако не стане сакатлък и се изпотрепят преди още да са седнали в креслата. Тези почти нови политици знаят откъде духа вятърът. Да се надявам, че ще успеят да се дистанцират от съветските копои из пРезидентурата и да изритат Чорапа с цялата му кохорта от ДС съветници и червени мизерабли.

87

Аз не съм ...

преди 2 години

Христосов човек, аз съм светския човек. В тежка образователна криза имунолог? Трифонов нещо си сбъркан човек, ако беше в МЗ ок ама тая русата как в МОН, кво ще прави там!

86

Анонимен

преди 2 години

Някой беше написал, че БСП е проевропейска партия. Другари, я не се вгъзозамайвайте. Верно, че народа тотално се видиоти, ама вие хептен за мезе ни взимате.

85

Анонимен

преди 2 години

ако ти се наложи да създаваш нещо , ще викаш инженери, а НЕ куходрънкащи(философи) същества

84

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кандидатите са симпатични и приятни,сами по себе си,но кой ще им задава...програмата.Каква ще е...главната идея на този...кабинет.Това за сега е пълна...тайна.

83

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости ,вееееееее, учил бил "философия" , ние също учихме философия , напълно безполезно занимание и загуба на време в дрънканици и празни приказки, ако ти се наложи да създаваш нещо , ще викаш инженери, а куходрънкащи същества! И вашето правителство е АНГЛО-САКСОНСКО , откъде да знаем , дали няма да изкарате някоя луда и луд , като Тачер например и после българското население да си скуби косите от вашето крадливо управление? Ние сме проевропейци и сме за ЕС!

82

Анонимен

преди 2 години

Кеф ми става. Слави създаде тоя език на простотията и омразата и сега дойде момента да си го опита. Толкова плюха и се пенявиха 30 години и сега ше ядат дедовия.

81

Жан Виденов

преди 2 години

При СлавиТрифонското правителство----България ще изпадне зад Бангладеш и Сомалия по стандарт...ОЩЕ СЕГА ЗИМАТА ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БУНТОВЕ И КАНСКИ РЕВ .

80

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев, Кирил Петков...са стойностни личности и професионалисти. Тошко Африкански вместо да казва на Асен Василев "крадец", да каже колко струва автомобилът на сина му Сибил, да каже нещо за най-младия депутат в НС, от ИТН, аверче на сина му, и т.н. Уж Класическата гимназия завършил, а има просташки, беден речник.