119

анонимен

преди 2 години

до 146 " Учил " на оня дето го е родил сливата и!!!!

118

Анонимен

преди 2 години

До анонименМутрата даже е "доктор по психология" ,учил е , не е да не е учил.

117

квое учил

преди 2 години

Едно време в казармата, като служих в Музикални войски разбираш ли, знаех наизуст всичките кючеци.

116

Анонимен

преди 2 години

Аз ще му дам шанс на това правителство , нека видим как ще се справят и дали ще помагат и на населението, а не само на себе си и олигарсите, може пък да се справят добре, ако не се справят до няколко месеца, да се отива на нови избори и ГЕРБ,ДПС,БСП да се връщат на власт!

115

анонимен

преди 2 години

до 111 А мутрата какво е "учил"?

114

US Immigrant

преди 2 години

До оф --- Да, дивя се! А вие можете ли да предложите нещо по-рационално, което да замести въвлечените - или по-точно нарочени - индивиди в предстоящото (евентуално) правителство на Република България. ;)

113

Анонимен

преди 2 години

Поправка - Обединеното СДС(СДС,ДСБ,ДПС), в което влизаше и ДПС, си разпАрчатосаха България помежду си,

112

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОбединеното СДС(СДС,ДСБ,ДПС), в което влизаше и ДПС, си разпоарчатосаха България помежду си, след това ДПС създаде НДСВ, а НДСВ създаде Бойко и ГЕРБ, а сега ДПС си връща детето НДСВ на власт, като партия - ИТН! Дори когато БСП официално управляваше при Станишев, БСП нямаха цялата власт , но въпреки това , досега никой не е управлявал по-добре страната от БСП и в полза на българското население пак при БСП, факт!

111

US Immigrant

преди 2 години

До Под прикритие --- Сун Дзъ е написал невероятно четиво, озаглавено "Изкуството на войната". Там няма нито една излишна дума и си струва да бъде прочетено, защото Сун Дзъ звучи съвременно и пасва идеално на създалата се "военна обстановка" в парламента, където ще спечелят, хитреците и ПОЗНАВАЩИТЕ психологията на техните противници. Останалото е алабалистика.

110

Много е просто:

преди 2 години

Всички хора имат своите действия, бездействия или противодействия - на някой или на нещо. Всички тези неща в енергията на света имат своите проявления, вълни в езерото на съдбата. И се появява кармата, която казва: Такива са ти делата и към тебе ще се върне това и това, а сестра ми съдбата ще реши дали ще се удавиш или ще се обесиш или каквото и да е друго. Нещо се бавят двете сестри Трифонов: Защо ли?

109

78

преди 2 години

Философа трябвало предния път да бъде на образованието, сега го слагат премиер, онзи на финансите го слагат на МВР, епидемиоложка на 31 да отговаря за образованието, че са й по-пресни спомените. Това само един неграмотен музикант може да забърка такъв кабинет.

108

Анонимен

преди 2 години

Правилно е не "кой кой", а "кой кого". И нали Слави щеше да намалява министерства, а всъщност ги увеличава с противоконституционното министерство на ромските въпроси. Справка - член 6 от Конституцията на Република България.

107

Анонимен

преди 2 години

До ИстуканОбединеното СДС(СДС,ДСБ,ДПС), в което влизаше и ДПС, си разпоарчатосаха България помежду си, след това ДПС създаде НДСВ, а НДСВ създаде Бойко и ГЕРБ, а сега ДПС си връща детето НДСВ на власт, като партия - ИТН!

106

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке ми липсва!

105

Анонимен

преди 2 години

Всичко е ясно. Мекерето на Бил Гейтс пак е в правителството. Този път и дали образованието. Марионетки. Всички са за гилотина.

104

Аз много вярвам

преди 2 години

В кармата на човек и че неговите действия или бездействия определят съдбата му, а кармата просто го вкарва в пътя, където да я срещне и да не може да избяга!

103

оф

преди 2 години

До US Immigrant Оркестъра на Слави и сценаристите да не би да са завършили в Дивия Запад или СССР, ама пак ги гледаш тия лигльовци, нали, и се Дивиш

102

Станиславеее

преди 2 години

Нищо лично Станиславе, каквото и да си мислиш ... Нищо от това, което ти се е случило Станиславе не би могло да се случи, ако определена карма не го е предизвикала. Аз говоря, че репресирааният човек, който не виждате наказва!

101

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕдинственото достойно управление през всичките 30 години на лъжлив и крадлив преход , бяха през управлението на БСП и Станишев, това бяха най-добрите години за населението в цялата история на този преход в България, факт! Казвам го като български гражданин, не като партиец. Откакто правителството на Орешарски и Станишев паднаха, в страната настана страх и тих терор, колосални кражби и мачкане+ограбване на населението, парламента бе мъртъв и без дискусии, населението изоставено в бе

100

Истукан

преди 2 години

БСП създаде ГЕРБ, ДПС и ИТН. Това е партията майка на всички олигарски. Отцепниците от БСП създадоха АБВ, но после се върнаха пак при майката партия и се коалираха с нея.